Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
ne boj se...nece boljeti..navikli ste...ima vucko osjetljivu ruku...pizzon wrote:vucko, vidi tamo, nemo nesto da vas nategnu )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
rekoh ti...manje ce boljeti ako ne pricas....fino ce to odraditi cika vucko....neces ni osjetiti...pizzon wrote:tipisno kurvnskivuksadinare wrote:moramo nekako kazniti izrecene prijetnje..sto se qurtzite a poslije 'majke mi nisam ja'...moramo...jbg...treba kaznu posteno odraditipizzon wrote:vuksadinare wrote:...tko prijeti oruzano hrvatskoj...ima da ih nema...pizzon wrote:vucko, odlicno
vi njemu sankcije on hrvatskoj blokadu
toliko si nadrkan, to je nesto strasno
nemoj fizicki da napadate srbe
ne rusite im kuce, domove i crkve
nema problema
nas napadnite, mi se kurcimo
2015-09-08
Premijer je na pitanje da li će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima rekao da još nije doneo odluku i da je u Davosu da bi rešio važnija pitanja za Srbiju i srpski narod.
nije doneo odluku !?
ee, vucko, rekoh ti ja da ce nas vucic biti predsednik srbije.
i ja bih, da sam na njegovom mesto. zasto da se kocka
sa dobijenom partijom. zasto da dopusti da mu bilo ko zvoca
Last edited by pizzon on 18/1/2017, 15:41; edited 3 times in total
Guest- Guest
Nebitna tema jer ovo su više pedagoške mjere jer se takao u vojsku i onda primjer drugima da postoji granica dokle ce Amerikanci trpit takvo ponašanje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Moguce je i vrlo vjerovatno da Dodika boli kuraz za ove sankcije al neboli druge srpske politicare u BiH dakle to je prije svega poruka ostalima.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Možda najpre - jasnu percepciju budućih događaja. Dok su se svi utrkivali u uvlačenju u dupe Hilari, on je jedini stao iza Trampa.epikur37 wrote:dzango wrote:Pošteno govoreći, i nije mu neka konkurencija.epikur37 wrote:dzango wrote:Pitajte Trampa.
hehe dobar :)
Inače dodo je najveći državnik trenutno u cijeloj regiji..
Takva je kakva je, jedino on je u stanju jasno iznijeti interese svog naroda pa i ako treba odbrustiti i odjebati odjednom i američkog tajnika za jugoistočnu europu i njegovu ambasadoricu, provesti referendum i ne micati ni milimetar iza crte već na njihove napade gurnuti nogom dalje u vrata.
Odlično graditi mrežu lobista u svijetu, biti u kontaktu s Putinom i postati njegov najjači igrač u regiji, pripremiti stavri za Trumpa, u Bihz osigurati koordinaciju s Hrvatima a u Srbiji postati čimbenik bez kog se ne može.
Kapa dolje, jačeg nema.
Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
2014-04-12
maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
Nego, što je bio Tuđman prije priznanja?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
General :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
2014-04-12
sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
2015-09-08
vuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
Ne branim se kad je megi u pitanju..za pola sata može ponovo :)
2015-08-06
to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
2014-04-12
Mogu ja i odmah odgovorit, ne moras cekat pola sata :-)epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
2014-04-12
a retarda ne moze nista ujebati...kad tvrdi da mu je dodo drzavnik najveceg kova..prijeratni svercer sadasnji lopina i krkan...sto reci ondamaggie13 wrote:to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ma, sve ok, ali drzavnik...:D
2015-09-08
maggie13 wrote:Mogu ja i odmah odgovorit, ne moras cekat pola sata :-)epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:
e al ja nemam kapacitet da me ujebeš odmah , moram odmoriti pola sata ;D
2015-08-06
vuksadinare wrote:a retarda ne moze nista ujebati...kad tvrdi da mu je dodo drzavnik najveceg kova..prijeratni svercer sadasnji lopina i krkan...sto reci ondamaggie13 wrote:to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:
A mislim vuče ispod nokta imam više nego ti u glavi, al dobro..drag si mi i pšuštam te da skačeš oko nogavice ;)
A megi ti se pripremi, samo poijem pivu...možeš početi ;)
2015-08-06
preozbiljan si, vuce..ne moramo se o svemu i uvijek slagat..svatko po svome, i opet sve dobro B-)vuksadinare wrote:a retarda ne moze nista ujebati...kad tvrdi da mu je dodo drzavnik najveceg kova..prijeratni svercer sadasnji lopina i krkan...sto reci ondamaggie13 wrote:to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:General :0)epikur37 wrote:
2014-04-12
A šampanjac?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a retarda ne moze nista ujebati...kad tvrdi da mu je dodo drzavnik najveceg kova..prijeratni svercer sadasnji lopina i krkan...sto reci ondamaggie13 wrote:to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:
General :0)
A mislim vuče ispod nokta imam više nego ti u glavi, al dobro..drag si mi i pšuštam te da skačeš oko nogavice ;)
maggie13 wrote:preozbiljan si, vuce..ne moramo se o svemu i uvijek slagat..svatko po svome, i opet sve dobro B-)vuksadinare wrote:a retarda ne moze nista ujebati...kad tvrdi da mu je dodo drzavnik najveceg kova..prijeratni svercer sadasnji lopina i krkan...sto reci ondamaggie13 wrote:to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:
:)
Iznajmili smo neki stan na Kmanu u ST, posla radi...jesi blizu za kavicu :)
2015-08-06
nista, doimas se brbljavijim..elokventnijim ^_~epikur37 wrote:maggie13 wrote:Mogu ja i odmah odgovorit, ne moras cekat pola sata :-)epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sad si ga ujebala...maggie13 wrote:
e al ja nemam kapacitet da me ujebeš odmah , moram odmoriti pola sata ;D
Dok ti odmaras, ja ode...B-)
2014-04-12
dzango wrote:A šampanjac?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a retarda ne moze nista ujebati...kad tvrdi da mu je dodo drzavnik najveceg kova..prijeratni svercer sadasnji lopina i krkan...sto reci ondamaggie13 wrote:to ti mislis, vuce :Dvuksadinare wrote:
sad si ga ujebala...
Ništa šampanjac, danas sam u fazonu Rambo amadeusa...
2015-08-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska i Mađarska blokirale europske sankcije Dodiku
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Poljska želi uvesti sankcije Njemačkoj
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Poljska želi uvesti sankcije Njemačkoj
Page 2 of 5