25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
asilovski wrote:Marcele zaboravi si tri stvari 1. nada i optimizam, jer nje nema niti u tragovima, a bez toga nema ničega 2. pravosuđe koje je danas gore od srpskog a što je kataklizmično, a bez njega nema iole države i 3. demografija brojke su takve da neće biti mirovina za 5 godina
1. navedeno je u početku
2. tekst je i ovako dugačak
3. demografija je navedena u početku
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
makar ono pravosuđe mi je dalo za pravo, makar kad je ingrid glasala na ustavnom u moju korist kontra s. mesića dođe mi da se zapitam što radim krivo
Nema veze kupit ce nas Orban ....za pol kune.
Evo razjašnjeno u detalje :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15437-orbanmadjarska-nosi-casno-ime-predzidja-krscanstva-kao-hrvatska-i-poljska
Evo razjašnjeno u detalje :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15437-orbanmadjarska-nosi-casno-ime-predzidja-krscanstva-kao-hrvatska-i-poljska
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nakon priznanja HVO-u, vrijeme je za ispravljanje političke štete prema Hrvatima u BiH
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» "POLJSKI VOJNICI SU NEKOLIKO GODINA UBIJALI IRAČANE, I NE SAMO NJIH"
» Silajdžić je Komšiću to objasnio još prije 12 godina: 'To će Hrvatima ogaditi BiH!'
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» "POLJSKI VOJNICI SU NEKOLIKO GODINA UBIJALI IRAČANE, I NE SAMO NJIH"
» Silajdžić je Komšiću to objasnio još prije 12 godina: 'To će Hrvatima ogaditi BiH!'
Page 3 of 3