25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
Nebitna je indivivualna razina nego statistike .....zašto mi pricamo uopce o ekonomiji i radnim mjestima ?marcellus wrote:a čuj ray ja živim s dvije žene (žena i kćer) + mačkom ženskog spola, pa... ne žalim se. Dok god me puste na miru da navečer popijem pivo uz televizor.
Pa netreba nam to .....to ti je samo radna mjesta za strance jer si krahirao kod vlastitog nataliteta.
Ono pricate o lošoj ekonomijia a u biti i netreba ti dobra ekonomija jer to samo znaci uvoz stranaca.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Uostalom odnos hrvata prema srbima je bitan problem države, nigdje ne apostrofiram srbe ko takve ko problem.
srbi ko srbi.
srbi ko srbi.
Ko o čemu, baba o kolačima.RayMabus wrote:Pa e to ti je ono dobar konj ima tisucu mana a loš samo jednu : NEVALJA.marcellus wrote:RayMabus wrote:Ja nisam zadovoljan društvenim uređenjem koji se zove matrijahalna imperija al to je širi pojam od Hr tako da .....samo to neštima sve ostalo je ok i/ili može proc.
Emanicpirano društvo.
Nemogu ....imam ugrađeni antiemanicipacijski program.marcellus wrote:Pa emancipiraj se i ti
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemogu ....imam ugrađeni antiemanicipacijski program.marcellus wrote:Pa emancipiraj se i ti
resetiraj se.
Nepomaže jer ako se resetiram opet pocimam od svoje baze a to je ravnopravno društvo dakle nit patrijahalno nit emanicpirano.marcellus wrote:RayMabus wrote:Nemogu ....imam ugrađeni antiemanicipacijski program.marcellus wrote:Pa emancipiraj se i ti
resetiraj se.
Zato se nemogu resetirat tj resetiranje nepomaže.
2014-04-11
Kako onda da ga staviš na ignore ako je bitan?marcellus wrote:Uostalom odnos hrvata prema srbima je bitan problem države, nigdje ne apostrofiram srbe ko takve ko problem.
srbi ko srbi.
dzango wrote:Kako onda da ga staviš na ignore ako je bitan?marcellus wrote:Uostalom odnos hrvata prema srbima je bitan problem države, nigdje ne apostrofiram srbe ko takve ko problem.
srbi ko srbi.
pa staviš na ignore pa više nije.
Srbi nam nisu bitni ....natalitet nam je svima krahirao da nam netreba drugi da se ubijamo ....ovo je kolektivno društveno samoubojstvo.
Kad si sam sebi kao društvo najveci neprijatelj drugi ti i netrebaju.
Kad si sam sebi kao društvo najveci neprijatelj drugi ti i netrebaju.
2014-04-11
To ti izađe na isto.marcellus wrote:dzango wrote:Na početku teksta kaže da je problem što se nisu maknuli od Srba a onda se u više od pola kilometarskog teksta bavi odnosima Hrvata i Srba.
Da, pol države mrzi srbe a druga polovica im se gleda uvuć u šupak
Ti kao deca od 2 godine što pokriju oči rukama kada hoće da se sakriju od tebe.marcellus wrote:dzango wrote:Kako onda da ga staviš na ignore ako je bitan?marcellus wrote:Uostalom odnos hrvata prema srbima je bitan problem države, nigdje ne apostrofiram srbe ko takve ko problem.
srbi ko srbi.
pa staviš na ignore pa više nije.
Srbi tj srpsko pitanje nam nisu bitni tj jesu još neko vrijeme jer je rat bio prije dva desetljeca i koju godinu pa to još tinja ....pojava MOSTa je naznacila prekretnicu tj dolaze nove generacije ....to pitanje za 10 godina Hrvatskoj nece biti bitno.
2014-04-11
Marcele zaboravi si tri stvari 1. nada i optimizam, jer nje nema niti u tragovima, a bez toga nema ničega 2. pravosuđe koje je danas gore od srpskog a što je kataklizmično, a bez njega nema iole države i 3. demografija brojke su takve da neće biti mirovina za 5 godina
Kermit-
2014-04-17
Ja se nadam slomu emanicpacije i veseli sam optimista.
Tesla i Nostradamus su mi dva izvora koji mi potvrđuju da ce sve ic u tri pm a to je i ok jer jedino tako mogu slomit matrijahalnu imperiju.
Bolje svijetski globalni rat nego da žene vladaju.
Tesla i Nostradamus su mi dva izvora koji mi potvrđuju da ce sve ic u tri pm a to je i ok jer jedino tako mogu slomit matrijahalnu imperiju.
Bolje svijetski globalni rat nego da žene vladaju.
2014-04-11
Ja sam optimistican ....znam da cemo na kraju baciti i teško poraziti matrijahalnu imperiju.
Jedino zbog toga i živim.
2014-04-11
Ko pase cu ih izgazit ....vec sam poceja u vlastitoj kuci ...babi reka da crkne i poklopija slušalicu ....staru izbuba i na hitnu ...više u kucu nije došla.RayMabus wrote:Ja sam optimistican ....znam da cemo na kraju baciti i teško poraziti matrijahalnu imperiju.
Ide to ....ima sve da zgazim ....prvo sam počistio ispred svog praga a sad ce nastavak.
2014-04-11
Šta mene boli kuraz za Hr , ekonomiju , buducnost kad ti one porucuju ovo : sve je naše i plesat ceš kako mi ocemo.
Ja ih izmlatija , popljuva , izbacija iz kuce i svog života.
OCU LI PLESAT ?
Ja ih izmlatija , popljuva , izbacija iz kuce i svog života.
OCU LI PLESAT ?
2014-04-11
Bahatost i arogancija neviđenih razmjera ....to vam je matrijahalna imperija.
2014-04-11
Emanicpacija je uvezena u Hr sa zapada ....to se desilo još tokom Juge ....zato me sama Hr toliko nezanima jer je to samo nuspojava društvenih zbivanja zapadnije.
Lijepo još jedan kad pomete malo emanicpiranih Švaba kamionom pa onda kontra islamisti pa izbacivanje istih pa onda nema radne snage ......pa onda posisaj cijelu istocnu Evropu ....ima ovdje samo da starcad ostane.
Lijepo još jedan kad pomete malo emanicpiranih Švaba kamionom pa onda kontra islamisti pa izbacivanje istih pa onda nema radne snage ......pa onda posisaj cijelu istocnu Evropu ....ima ovdje samo da starcad ostane.
2014-04-11
Necete shvatit šta vam se desilo ....pa onda navala imigranata a Balkan bure baruta pa prne turizam u cabar.
Ma palačinku cu od vas napravit.
Ma palačinku cu od vas napravit.
2014-04-11
asilovski wrote:Marcele zaboravi si tri stvari 1. nada i optimizam, jer nje nema niti u tragovima, a bez toga nema ničega 2. pravosuđe koje je danas gore od srpskog a što je kataklizmično, a bez njega nema iole države i 3. demografija brojke su takve da neće biti mirovina za 5 godina
1. navedeno je u početku
2. tekst je i ovako dugačak
3. demografija je navedena u početku
Similar topics
» Nakon priznanja HVO-u, vrijeme je za ispravljanje političke štete prema Hrvatima u BiH
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» "POLJSKI VOJNICI SU NEKOLIKO GODINA UBIJALI IRAČANE, I NE SAMO NJIH"
» Silajdžić je Komšiću to objasnio još prije 12 godina: 'To će Hrvatima ogaditi BiH!'
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» "POLJSKI VOJNICI SU NEKOLIKO GODINA UBIJALI IRAČANE, I NE SAMO NJIH"
» Silajdžić je Komšiću to objasnio još prije 12 godina: 'To će Hrvatima ogaditi BiH!'
Page 2 of 3