Le Pen napala Fillona radi izjave "Ja sam degolist i kršćanin"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Le Pen napala Fillona radi izjave "Ja sam degolist i kršćanin"
http://www.narod.hr/eu/le-pen-napala-fillona-radi-izjave-degolist-krscanin
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Le Pen napala Fillona radi izjave "Ja sam degolist i kršćanin"
sto sam ja pisao ovdje..ovoj se jebe i za krscane...ona ej ateist...boli je ona stvar za krscane..a epikur druka za nju..umjesto za fillona koji se deklarira krscaninom i nesto mu to znaci...
2015-09-08
pazi malo le penke...u borbi protiv islama nije dobro isticati da si krscanin..jer je to u biti isto...koji samoubilacki potez le penke..
2015-09-08
A glupaca , sampohebala se s ovon izjavon.vuksadinare wrote:pazi malo le penke...u borbi protiv islama nije dobro isticati da si krscanin..jer je to u biti isto...koji samoubilacki potez le penke..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..baba ko baba...pocne dobro zavrsi glupo..citaj..(jaca,merkel)..RayMabus wrote:A glupaca , sampohebala se s ovon izjavon.vuksadinare wrote:pazi malo le penke...u borbi protiv islama nije dobro isticati da si krscanin..jer je to u biti isto...koji samoubilacki potez le penke..
2015-09-08
ono izjaviti..'da ako se deklariras kao krscanin da je to smetnja u borbi protiv islama i na koncu dođe na isto'...da sam epikur odmah bi se za revolver uhvatio...
2015-09-08
baba je obican rasist...i to ti je...nema veze jesi krscanin,buda,musliman ako nisi francuz i bijel...goni to u t.p.m
2015-09-08
Jok ona je komunista ( sekularista ) koji je nacionalista.vuksadinare wrote:baba je obican rasist...i to ti je...nema veze jesi krscanin,buda,musliman ako nisi francuz i bijel...goni to u t.p.m
2014-04-11
moze i tako....uglavnom trpaj...RayMabus wrote:Jok ona je komunista ( sekularista ) koji je nacionalista.vuksadinare wrote:baba je obican rasist...i to ti je...nema veze jesi krscanin,buda,musliman ako nisi francuz i bijel...goni to u t.p.m
2015-09-08
Marine Le Pen, kojoj su ankete do nedavno predviđale pobjedu na izborima koji će se održati u travnju sve dok se na sceni nije pojavio Fillon i oduzeo joj dobar postotak potpore, u razgovoru za televizijsku postaju France 2 rekla je kako Fillonovo isticanje vjere ugrožava sekularnost na kojem je temeljeno francusko društvo: „Razumijem da su Francuzi vezani uz svoja religijska uvjerenja, ali oportunistička uporaba vjere kako bi se branio neki politički program u suprotnosti je s načelom laicizma i našim francuskim vrijednostima“.
----
Laicizam.
Francuska revolucija kad su pobili hrpu svecenika i crkvu zabranili.
Prvobitni komunizam nastao u Francuskoj.
----
Laicizam.
2014-04-11
zao mi epija a bas je vjerovao da nitko ne brani krscanska nacela kao le pen..kad ono zena radikalni ateist...kojoj i krscanstvo smeta... ..di ide ova europaRayMabus wrote:Marine Le Pen, kojoj su ankete do nedavno predviđale pobjedu na izborima koji će se održati u travnju sve dok se na sceni nije pojavio Fillon i oduzeo joj dobar postotak potpore, u razgovoru za televizijsku postaju France 2 rekla je kako Fillonovo isticanje vjere ugrožava sekularnost na kojem je temeljeno francusko društvo: „Razumijem da su Francuzi vezani uz svoja religijska uvjerenja, ali oportunistička uporaba vjere kako bi se branio neki politički program u suprotnosti je s načelom laicizma i našim francuskim vrijednostima“.
----
Laicizam.
2015-09-08
Pa u zadnje vrijeme za obranu kršćanske civilizacije veći žar pokazuju ateisti.vuksadinare wrote:sto sam ja pisao ovdje..ovoj se jebe i za krscane...ona ej ateist...boli je ona stvar za krscane..a epikur druka za nju..umjesto za fillona koji se deklarira krscaninom i nesto mu to znaci...
Svi smo mi ovdje kršćanska civilizacija,bez obzira bio bogomoljac koji svaki dan visi u crkvi,ili ateist.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a onda da velim u epijevu stilu..'a onda nista samo putin i dodo'
2015-09-08
Nema veze i onako nece dobit Filona tako da je Le Penn politicki nebitna.
2014-04-11
ma vidim..samo baba je rekla isticanjem da si krscanin kvari borbu protiv islama...dođe na isto...jastreb wrote:Pa u zadnje vrijeme za obranu kršćanske civilizacije veći žar pokazuju ateisti.vuksadinare wrote:sto sam ja pisao ovdje..ovoj se jebe i za krscane...ona ej ateist...boli je ona stvar za krscane..a epikur druka za nju..umjesto za fillona koji se deklarira krscaninom i nesto mu to znaci...
Svi smo mi ovdje kršćanska civilizacija,bez obzira bio bogomoljac koji svaki dan visi u crkvi,ili ateist.
2015-09-08
Ima pravo. Jebeš Papana i njegovo judeokršćanstvo.
Pa ako je mislila privuc glasove onda joj je ovo samopojeb.dawson wrote:Ima pravo. Jebeš Papana i njegovo judeokršćanstvo.
Last edited by RayMabus on 17/1/2017, 08:32; edited 1 time in total
2014-04-11
tako je..neka se ujedine proleteri svih zemalja..smrt krscanstvu i islamudawson wrote:Ima pravo. Jebeš Papana i njegovo judeokršćanstvo.
2015-09-08
a mozda ej skontala...da i muslimani u francuskoj kojih ima ohohoho..mogu donjeti nesto glasova..pa opleti po krscanstvu...ipak je politika-kurva...a fotelja fotelja...RayMabus wrote:Pa ako je mislila privuc glasove onda joj je ovo sampojeb.dawson wrote:Ima pravo. Jebeš Papana i njegovo judeokršćanstvo.
2015-09-08
Nije ona ništa skontala ...samopojebala se.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Evo izjave koja možda nagovještava da si Dalićka radi odstupnicu iz ove Vlade..'Uložila sam svu svoju energiju i znanje u spas Agrokora'
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Ode Filon : Francusko tužilaštvo pokreće istragu protiv Fillona
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Ode Filon : Francusko tužilaštvo pokreće istragu protiv Fillona
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 1 of 3