DEMO NEMOJ SI ODUZET ŽIVOT
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: DEMO NEMOJ SI ODUZET ŽIVOT
...Ako se ne napije s obzirom na količinu pive...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:Sad će Demo dvaest-triest zgibova, štogod sklekova i dva moćna Heinekena 0,25 i ko nov je do sutra...
Guest- Guest
jasambrend wrote:...Ako se ne napije s obzirom na količinu pive...
Guest- Guest
Mislim da je celavi pep najgore prosao jucer
Revolucija prosla sa mnogim zrtvama
Kako se zove najveci stovatelj lika i djela celavog homoseksualca?
Aleksandar Holiga...Ziil Los Dii ! wrote:Mislim da je celavi pep najgore prosao jucer
Kojeg na fejsu uredno masakriran s tom jebenom prevarom od trenera...
Iako, ti si vjerojatno mislija na Enda...
:D
Guest- Guest
No mandzo u prvih 11 no fun...jasno ko dan....
muckodjubre wrote:No mandzo u prvih 11 no fun...jasno ko dan....
Guest- Guest
Mozda uspije do kraja karijere uzeti koji trofej...moždaamper1950 wrote:muckodjubre wrote:No mandzo u prvih 11 no fun...jasno ko dan....
5min slave i to kad nema mandze u prvih 11 .kic wrote:
demo vas šamara cijelu godinu, aj neka vam 5min :D
Eto im(juveu) zato poraz jer nisu naucili da se u boj ide s ratnicima
Kradeš mi baze, Demo...
Al nakon jučerašnjeg stresnog dana, sve ti je dopušteno...
<3
Al nakon jučerašnjeg stresnog dana, sve ti je dopušteno...
<3
Guest- Guest
Jucer je sve bilo realno...kiks reala koji sam najavio,a i kada sam vidio da mandzo nije bio u prvih 11 ocekivano i kiks juvea.
No mandzo no fun
No mandzo no fun
Pivo je odlicno za regeneraciju nakon treninga,naravno 1-2 ne punojasambrend wrote:...Ako se ne napije s obzirom na količinu pive...
Igra ti je tvoj mandzo, 16 minuta. Šta takvoj klasi to nije dovoljno da okrene utakmicu?muckodjubre wrote:
No mandzo no fun
Guest- Guest
Demo budi dobar i popi koji Heineken 0,25 ili pak votku s sokićem od borovnice.
Guest- Guest
Nisko...amper1950 wrote:Igra ti je tvoj mandzo, 16 minuta. Šta takvoj klasi to nije dovoljno da okrene utakmicu?muckodjubre wrote:
No mandzo no fun
:D
Guest- Guest
Igrao je i kale kontra pirtugala 30tak pa nista...a dobro,kale je mali igrac koji igra u malim klubovima pa nista cudno ...amper1950 wrote:Igra ti je tvoj mandzo, 16 minuta. Šta takvoj klasi to nije dovoljno da okrene utakmicu?muckodjubre wrote:
No mandzo no fun
iako, da,mandzo je klasa,igrac za velike klubove i najvece dosege pa seb mozda i moglo ocekivat da za 10tak min zabije za spas
Hahahamuckodjubre wrote:Igrao je i kale kontra pirtugala 30tak pa nista...a dobro,kale je mali igrac zapa nista cudno ...amper1950 wrote:Igra ti je tvoj mandzo, 16 minuta. Šta takvoj klasi to nije dovoljno da okrene utakmicu?muckodjubre wrote:
No mandzo no fun
Pa bleko, upravo zbog tvojih upisa da što Kale ništa nije napravio protiv Portugala u 30 minuta produžetka (dok netko nije napravio ništa u 90 minuta kao ni cijeli turnir) a sad postavljaš stvari kao da Mandžo nije igrao, pa nije bilo zabave Igrao je 16 minuta, nije bilo zabave, isto bi bilo i da je 90 minuta igao jer ovo ipak nije Kosovo
Guest- Guest
Kale igrac za male klubove to je kao matri ili qualjarela,stavis ih u veci klub pogube se...
A dobri zato i igra tu gdje igra,mozda jednog dana dobije priliku u pravom klubu ili priliku za neki trofej,ovako takva "klasa" a karijera trofej dvoransko prvensto i turnir 4 kafica ...nesto ala svojevremeno tomuslav maric,taj rang
A dobri zato i igra tu gdje igra,mozda jednog dana dobije priliku u pravom klubu ili priliku za neki trofej,ovako takva "klasa" a karijera trofej dvoransko prvensto i turnir 4 kafica ...nesto ala svojevremeno tomuslav maric,taj rang
Haha. Nikad nigdi Kale nije bija pogubljen, prevelika je klasamuckodjubre wrote:Kale igrac za male klubove to je kao matri ili qualjarela,stavis ih u veci klub pogube se...
"Pirtugal" "Tomuslav"? Jesi se sinoć ulija s dva Heinikena 0,25 ili dvi votke s sokićem od borovnice kad toliko grišiš?
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Erdogan: Solun nam je oduzet
» Oduzet ću im pravo na logo i zastavu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» Erdogan: Solun nam je oduzet
» Oduzet ću im pravo na logo i zastavu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 9