DEMO NEMOJ SI ODUZET ŽIVOT
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: DEMO NEMOJ SI ODUZET ŽIVOT
na nekom tulumu davnik srednjoškolskih dana zabrijem s nekom ženskom i saznam da je netom prije rigala. pošto sam i ja bio pod cugom i vljda je stavila žvakaču nisam osjetio taj miris. poslije je htjela neku vezu ali sam je odjebao jer me stalno podsjećala na riganjefridrih_niche wrote:
Iman sličnu priču sa voćnom votkom...
:(
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nemam pojma. Više ga nikad nisam pio, samo znam da mi je tada bio predobar i da sam se razvaliojalnirajko wrote:teško smećescorpion wrote:Ja sam se prvi put napio od "dalmatina" i to u 8. osnovne. Ne znam jel to pio netko od vas. Nesto vodka,limun i jos nesto. Razvalio se
To je to Nisam ga više nikad ni pio, a ni vidio po trgovinama. Jel se ima to gdje kupit dan danas?muckodjubre wrote:
Ne znam jer nisam obracao paznju...vjerojatno ima
Ti si Jerry Seinfeld...jalnirajko wrote:na nekom tulumu davnik srednjoškolskih dana zabrijem s nekom ženskom i saznam da je netom prije rigala. pošto sam i ja bio pod cugom i vljda je stavila žvakaču nisam osjetio taj miris. poslije je htjela neku vezu ali sam je odjebao jer me stalno podsjećala na riganjefridrih_niche wrote:
Iman sličnu priču sa voćnom votkom...
:(
Tako je i on odjebava cure haha...
Zbog negativnih asocijacija...
:D
Guest- Guest
Bogati end, pa bar f našem kraju svi imaju gorice.End1899 wrote:sve je to isto, veli jože, venus, ribar, vranac, merlot... nedugo smo popili 3 L dueta nije bio loš u kartonskom pakovanju.Ziil Los Dii ! wrote:Issse vat69 ^^
Btw ne znam ima li onih koji su se prepili jeftinog venusa..iduci dan vam feces ima boju i smrad tog otrova koje se tako i zove izmedju ostaloga ^^
ali ovo... ovakvih smo popili na stotine... otrov je za to kamilica
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
ponekad iscrpiš i tu soluciju, uzimali smo domaće dok nisu zalihe presušile, a poslije kupljeno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Niche, gledam Seinfelda. Počeja prije cca 10 miseci,jučer gleda 100-u epizodufridrih_niche wrote:
Ti si Jerry Seinfeld...
Tako je i on odjebava cure haha...
Zbog negativnih asocijacija...
:D
Guest- Guest
Najbolja humoristična...fridrih_niche wrote:Jedna od najboljih serija ikad!
(Y)
Guest- Guest
Prijatelji su mi najbolja humoristična. Ali i Seinfeld je bio urnebes, samo kad se sjetim Kramera počnem se smijat. Koja kraljina je on u seriji
Meni su Kramer i George, svak na svoj način. Kraljevi...scorpion wrote:Prijatelji su mi najbolja humoristična. Ali i Seinfeld je bio urnebes, samo kad se sjetim Kramera počnem se smijat. Koja kraljina je on u seriji
Prije par sati sam gleda epizodu di George reće Jerry-u:"Zapamti, nije laž ako vjeruješ da je istina"
Guest- Guest
Jesi gledao onu epizodu kad George pokušava napravit sranje samo da dobije otkaz u Yankeesima? Hardcore epizodaamper1950 wrote:Meni su Kramer i George, svak na svoj način. Kraljevi...scorpion wrote:Prijatelji su mi najbolja humoristična. Ali i Seinfeld je bio urnebes, samo kad se sjetim Kramera počnem se smijat. Koja kraljina je on u seriji
Prije par sati sam gleda epizodu di George reće Jerry-u:"Zapamti, nije laž ako vjeruješ da je istina"
domaća šljiva, mastika, stock
Graševina, Rizling, Traminac
Frankovka
i to je to ...
Graševina, Rizling, Traminac
Frankovka
i to je to ...
sat2-
2015-09-28
Od birača nikad jebaca...Isto za alkohol...Dokle god nije plavi dizel, dobro je... Istinabog počne se s finjakom, al samo pravi znalci recimo znaju uživati u šibenskoj travarici za koju je i apsint goli kurac s obzirom na njen krajni učinak, to vam garantiram...
darth_vader-
2014-04-17
Gleda sam sve ili gotovo sve prije 15-ak (pa i više) godina kad se prikazivalo na tv-u, poznato mi je,ali ne znam detalje. Sad imam sve na komp., pa pribacim na stick i gledam na TV-u. Počeja sam lani 3 ili 4-i misec (nisam siguran) i evo dogura do 6 sezone i 100-e epizode prije 2 dana. Nisam gleda svaki dan, a liti sam ima dužu pauzu.scorpion wrote:
Jesi gledao onu epizodu kad George pokušava napravit sranje samo da dobije otkaz u Yankeesima? Hardcore epizoda
Ima puno dobrih epizoda, pogotovo od 5-e sezone, a George se tek nedavno zaposlija u Yankessima tako da mi ta epizoda tek dolazi
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Erdogan: Solun nam je oduzet
» Oduzet ću im pravo na logo i zastavu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» Erdogan: Solun nam je oduzet
» Oduzet ću im pravo na logo i zastavu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 9