Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:jalnirajko wrote:moćni amper, skaut
sat2-
2015-09-28
Ovoga puta uglavnom ja stavljam tekstove o Lovri pa pretpostavljam da se to odnosi na mene? Iako nema razloga, ja sam odavno govorio, a i sada tvrdim, da je Kale bolji od Subašića i da bi meni Kale bio broj 1!amper1950 wrote:Sad su vam svima puna usta hvale za Lovru, a nekoć sam samo ja pričao o njemu, dok su me neki optuživali da bi Hajduk propa jer, zamisli ja bi odmah nakon prodaje Subašića gurnija u vatru Lovru
Kad sam ga vidija prvi put u životu na jednoj utakmici, tad još mladi momak tu i tamo bi dobija priliku. Skinija je jedan jak i snažan udarac iz samih rašlji ne tako da je samo obranija udarac nego je uvatija loptu. Ono što 90 % golmana nebi obranilo, on je poletija zrakom i uvatija jebenu loptu. Klasa.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Ovoga puta uglavnom ja stavljam tekstove o Lovri pa pretpostavljam da se to odnosi na mene? Iako nema razloga, ja sam odavno govorio, a i sada tvrdim, da je Kale bolji od Subašića i da bi meni Kale bio broj 1!amper1950 wrote:Sad su vam svima puna usta hvale za Lovru, a nekoć sam samo ja pričao o njemu, dok su me neki optuživali da bi Hajduk propa jer, zamisli ja bi odmah nakon prodaje Subašića gurnija u vatru Lovru
Kad sam ga vidija prvi put u životu na jednoj utakmici, tad još mladi momak tu i tamo bi dobija priliku. Skinija je jedan jak i snažan udarac iz samih rašlji ne tako da je samo obranija udarac nego je uvatija loptu. Ono što 90 % golmana nebi obranilo, on je poletija zrakom i uvatija jebenu loptu. Klasa.
Ne odnosi se samo na tebe, odnosi se na sve, tu sam mislija i na niche-a. Oću reći da danas svi vi pričate o njemu, ja sam priča kad ga nitko nije zna, ali ja sam tamo nerealni jalni damoš i hajdukovac
Isto tako sam svojevremeno priča za njegovog prezimenjaka, Nikolu (kad su ga mnogi ismijavali i mene jer pišem o njemu),a danas cijela Europa zna tko je Nikola Kalinić, a najbolje ga je upozna ponajbolji golman svih vremena legendarni Buffon.
Pisa sam ja i za Subašića koji već postaje legenda Monaca i kojeg je Europa također upoznala (a i njega se omalovažavalo čak i vriđalo), dvojba Subašić-Kalinić, teško je reći, na Subašićevoj strani je iskustvo i veči broj velikih utakmica, no Kale je dosta mlađi i ima vrimena za njega.
Danas ja pričam o jednom Vlašiću kad ga mnogi blate, pa čak i mnogi navijači Hajduka kad pričaju da on igra samo zbog prezimena, a ne vide njegovu motoriku, igru u oba pravca , broj asistencija i šansi koje stvori protivnika. Ako ne bude ozljeda i o njemu će za koju godinu Europa pričati iako ga ne gura nitko niti će dobiti pozornost A reprezentativne selekcije ko što nije ni Pašalić.
Guest- Guest
https://www.facebook.com/hajduckevijesti/videos/905829442887302/
Btw. još malo o Kali. 3 utakmice mu je bilo dovoljno da mu skandiraju. Svaka čast.
Btw. još malo o Kali. 3 utakmice mu je bilo dovoljno da mu skandiraju. Svaka čast.
Guest- Guest
i ćoravi tovar pogodi blitvu...jalnirajko wrote:moćni amper, skaut
:cru:
sitting_bull-
2015-09-28
Zato je i otiš'o u ligu gdje nema Dinama, a slabija je od HNL-a.jalnirajko wrote:simpatičan momak. pomalo mi ga je bio žao kad bi uvijek dobio gol u zadnjoj minuti od dinama
Zeko-
2015-08-26
Moćni HNL, životinja!
Čiji predstavnik u LP ima 0 bodova, 0 golova i negativne rekorde posjećenosti...
Lol!
:8)
Čiji predstavnik u LP ima 0 bodova, 0 golova i negativne rekorde posjećenosti...
Lol!
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/trenutak-odluke-hajduk-vec-danas-prodaje-najboljeg-mladog-stopera-u-serie-a-bijeli-su-svoje-rekli-na-potezu-su-talijani/5570231/
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Moćni HNL, životinja!
Lol!
Lovrin novi klub je prezimija u Europi, igraju sad u 2-om misecu protiv Tottenhama i to nije baš neki veliki uspjeh za njih jer im je to uobičajeno. S druge strane neki su zadnji put prezimili u Europi kad se stojadin počeja proizvoditi
Guest- Guest
Da, al' kol'ko se sjećam, trenutno vodeću ekipu njihovog prvenstva prije par godina je pobijedio Sammir sam i to u Bruggeu. Rijeka je sa njihovim Standardom igrala al pari, tak' da neznam kaj i o čemu blebećeš, glupko. Mi jesmo osvojili 0 bodova u LP, igrali smo protiv prvaka Italije, protiv trenutno druge ekipe Španjolske i protiv trenutno 4 ekipe Francuske. Protiv koga je igrao njihov predstavnik ? Da ti pomognem: Protiv trenutno 15-o plasirane ekipe Engleske lige, protiv trenutno druge ekipe u Portugalu i protiv prvaka Danske. I kol'ko je bodova Brugge osvojio ? Da ti opet pomognem : Isto kol'ko i prvak HNL-a.
Volej Sammira u rašlje.
Volej Sammira u rašlje.
Zeko-
2015-08-26
Opet se javio Lolekov advokat Bolek i naravno, opet trkelja bez veze i smisla.
Ako sam dobro pročitao, a čitati znam za razliku od Loleka i Boleka, Lolek je pisao o Ligi prvaka i o negativnim rekordima našeg predstavnika u Ligi prvaka. Ja sam se samo osvrnuo na rezultate belgijskog predstavnika u Ligi prvaka koji nisu ništa bolji i to u daleko, daleko slabijoj grupi.
Ako sam dobro pročitao, a čitati znam za razliku od Loleka i Boleka, Lolek je pisao o Ligi prvaka i o negativnim rekordima našeg predstavnika u Ligi prvaka. Ja sam se samo osvrnuo na rezultate belgijskog predstavnika u Ligi prvaka koji nisu ništa bolji i to u daleko, daleko slabijoj grupi.
Zeko-
2015-08-26
Jebote, nisam ni zna da su čak tri belgijska kluba prezimili u Europi ove sezone. Znači tri kluba su OVE SEZONE/GODINE napravili nešto što je nekome uspilo zadnji put kad se stojadin počeja proizvoditi a belgijska liga je, eto, slabija od HNL-a
Volej zidane-a u onom finalu LP
Last edited by amper1950 on 30/1/2017, 15:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jalni Zvekan...
Osvrni im se i na repku koja nas je razvalila u srid Zagreba...
Trenutno je Belgija miljama udaljena od nas, svejedno jel ric o klupskom ili reprezentativnom balunu...
A Zvekan samo bezveze trkelja...
Ništa novo...
;)
Osvrni im se i na repku koja nas je razvalila u srid Zagreba...
Trenutno je Belgija miljama udaljena od nas, svejedno jel ric o klupskom ili reprezentativnom balunu...
A Zvekan samo bezveze trkelja...
Ništa novo...
;)
Guest- Guest
Ne uništavaj ga toliko...amper1950 wrote:Jebote, nisam ni zna da su čak tri belgijska kluba prezimili u Europi ove sezone. Znači tri kluba su OVE GODINE napravili nešto što je nekome uspilo zadnji put kad se stojadin počeja proizvoditi a belgijska liga je, eto, slabija od HNL-a
:(
Volej Kale na Poljudu protiv Dinama...
<3
Guest- Guest
Lolek i Bolek
Zeko-
2015-08-26
Astra - Genk
16.02.2017 19:00
Gent - Tottenham
Anderlecht - Zenit Petersburg
16.02.2017 21:05
Guest- Guest
Totalno razvaljivanje rektalnog beskičmenjaka!amper1950 wrote:
Astra - Genk
Gent - Tottenham
Anderlecht - Zenit Petersburg
16.02.2017 21:05
Guest- Guest
Vidim povečava se broj ljubitelja Jupiter lige! Sad će to biti liga jača i od nekih liga petice ...
sat2-
2015-09-28
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50