Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Naravno da je...jalnirajko wrote:a smiješno je nemoj jebatfridrih_niche wrote:Rajkane, ni Modni Mačak ti nije ravan u Photoshopu...
:D
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hajdukovac-se-oprostio-od-poljuda-i-krenuo-prema-sloveniji-najdraza-slika-za-oprostaj-od-najdrazeg-klubajga-nije-islo/5610127/
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hajdukovac-se-oprostio-od-poljuda-i-krenuo-prema-sloveniji-najdraza-slika-za-oprostaj-od-najdrazeg-klubajga-nije-islo/5610127/
Guest- Guest
Članovi Hajduka su Matthew Boes i njegov sin Travis. Oni su iz njemačkog Dresdena.
"Moja žena, sin i ja došli smo 2014. u Split turistički. Kao i uvijek kada smo u novom gradu, posjećujemo nogometni stadion, tako da je Poljud bio obavezna stanica u Splitu. Gledao sam na YouTube kanalima sve vezano uz Hajduk pa smo se morali osobno uvjeriti. Od centra grada nije nam bilo lako doći do stadiona, no nekako smo uspjeli zahvaljujući gostoljubivim Splićanima. Nakon što smo razgledali stadion te otišli na pivo, jedan stariji gospodin je sjeo blizu nas i počeo razgovarati s nama pa nam je ispričao više-manje cijelu povijest kluba."
"Moj trogodišnji sin je uspio izgovoriti Hajduk pa smo mu kupili dres kao uspomenu. Uskoro sam primijetio kako je Hajduk dio tkiva samog grada i kako cijeli grad diše za klub. Tu energiju osjećate na svakom koraku, kao i na brojnim zidovima s Hajdukovim grafitima i jako me se dojmio boravak u Splitu i kako su njegovi građani privrženi svom klubu. Kada sam se vratio kući, čitao sam malo više o Hajduku i njegovoj povijesti te sam ga čak počeo i pratiti. Tada sam vidio da je moguće postati član kluba pa sam učlanio sebe i sina. Veselim se sljedećem dolasku u Split te ću nastojati tempirati dolazak kada bude neka utakmica."
"Moja žena, sin i ja došli smo 2014. u Split turistički. Kao i uvijek kada smo u novom gradu, posjećujemo nogometni stadion, tako da je Poljud bio obavezna stanica u Splitu. Gledao sam na YouTube kanalima sve vezano uz Hajduk pa smo se morali osobno uvjeriti. Od centra grada nije nam bilo lako doći do stadiona, no nekako smo uspjeli zahvaljujući gostoljubivim Splićanima. Nakon što smo razgledali stadion te otišli na pivo, jedan stariji gospodin je sjeo blizu nas i počeo razgovarati s nama pa nam je ispričao više-manje cijelu povijest kluba."
"Moj trogodišnji sin je uspio izgovoriti Hajduk pa smo mu kupili dres kao uspomenu. Uskoro sam primijetio kako je Hajduk dio tkiva samog grada i kako cijeli grad diše za klub. Tu energiju osjećate na svakom koraku, kao i na brojnim zidovima s Hajdukovim grafitima i jako me se dojmio boravak u Splitu i kako su njegovi građani privrženi svom klubu. Kada sam se vratio kući, čitao sam malo više o Hajduku i njegovoj povijesti te sam ga čak počeo i pratiti. Tada sam vidio da je moguće postati član kluba pa sam učlanio sebe i sina. Veselim se sljedećem dolasku u Split te ću nastojati tempirati dolazak kada bude neka utakmica."
Guest- Guest
amper1950 wrote:Članovi Hajduka su Matthew Boes i njegov sin Travis. Oni su iz njemačkog Dresdena.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:amper1950 wrote:Članovi Hajduka su Matthew Boes i njegov sin Travis. Oni su iz njemačkog Dresdena.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Danas je Bila noć (zabava največeg nogometnog kluba na svijetu) u New Yorku, La Fortuna Hall.
Večera predstavnika kluba s poznatim hrvatima i sponzorima u restoranu Dubrovnik gdje se poslužuju tradicionalna hrvatska jela, s naglaskom na dalmatinska.
Guest- Guest
amper1950 wrote:
Danas je Bila noć (zabava največeg nogometnog kluba na svijetu) u New Yorku, La Fortuna Hall.
Večera predstavnika kluba s poznatim hrvatima i sponzorima u restoranu Dubrovnik gdje se poslužuju tradicionalna hrvatska jela, s naglaskom na dalmatinska.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:amper1950 wrote:
2015-08-19
Nemoj jebat? Pa kod koga?jalnirajko wrote:ej sate, bio sam jučer u čađavici
sat2-
2015-09-28
na kratko, poslom, u kolodvorskoj ulicisat2 wrote:Nemoj jebat? Pa kod koga?jalnirajko wrote:ej sate, bio sam jučer u čađavici
2015-08-19
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
U mojoj ulici ... u Žitu? Jesi prešao most?jalnirajko wrote:na kratko, poslom, u kolodvorskoj ulicisat2 wrote:Nemoj jebat? Pa kod koga?jalnirajko wrote:ej sate, bio sam jučer u čađavici
sat2-
2015-09-28
Ili u školi? Pošti? Ljekarni? Ili općini? Nisi valjda na groblje išao? :-)
sat2-
2015-09-28
kakav most? nisam ja vozio. tam je neka pošta mislim i parking kraj kojeg je parkić za djecu, klackalice i te pizdarijesat2 wrote:U mojoj ulici ... u Žitu? Jesi prešao most?jalnirajko wrote:na kratko, poslom, u kolodvorskoj ulicisat2 wrote:Nemoj jebat? Pa kod koga?jalnirajko wrote:ej sate, bio sam jučer u čađavici
2015-08-19
Znaći ostao si u centru .... pa tamo si mogao ići u školu, ljekarnu, poštu ili općinu? Ili negdje privatno ... Desno je općinska zgrada sa društvenim domom i poštom ... u nastavku ljekarna ... Lijevo je škola, a u nastavku školsko i dječije igrlište ...jalnirajko wrote:kakav most? nisam ja vozio. tam je neka pošta mislim i parking kraj kojeg je parkić za djecu, klackalice i te pizdarijesat2 wrote:U mojoj ulici ... u Žitu? Jesi prešao most?jalnirajko wrote:na kratko, poslom, u kolodvorskoj ulicisat2 wrote:Nemoj jebat? Pa kod koga?jalnirajko wrote:ej sate, bio sam jučer u čađavici
sat2-
2015-09-28
jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
2015-08-19
Sad znam ... firmu vodi žena ... muž joj je profesionalni vozač .... firma je u bijeloj kući?jalnirajko wrote:jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
sat2-
2015-09-28
žena je vlasnica, muž ne znam kaj je ali ga ima, bijela kuća mislim da jesat2 wrote:Sad znam ... firmu vodi žena ... muž joj je profesionalni vozač .... firma je u bijeloj kući?jalnirajko wrote:jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
2015-08-19
Sve jasno ...jalnirajko wrote:žena je vlasnica, muž ne znam kaj je ali ga ima, bijela kuća mislim da jesat2 wrote:Sad znam ... firmu vodi žena ... muž joj je profesionalni vozač .... firma je u bijeloj kući?jalnirajko wrote:jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
Nego ... de se javi kada opet budeš išao u Slavoniju ...
sat2-
2015-09-28
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50