Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Guest- Guest
I to iz sjedečeg položaja ...doša sa dva izbacivaća i hrpe domaće ekipe nešto solit ovo ono ....ja ga gledam ....pita ja njega jel tebi baba srpkinja a owi popizdija na to i unija mi se u fau i reka : je ....ja ga samo automatski posla na pavanje. PAF U GLAVU AJMO LEZI BLEKI.bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
To je bilo dok sam služija wojsku gore.
Last edited by RayMabus on Sat 19 Sep - 20:54; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Napali nas huligani. Njih dvojica, a ja i babo sami.
crvenkasti-
2014-04-17
bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Sva se razbila.
crvenkasti-
2014-04-17
aha..krio si se iza uniforme nesrećo...RayMabus wrote:I to iz sjedečeg položaja ...doša sa dva izbacivaća i hrpe domaće ekipe nešto solit ovo ono ....ja ga gledam ....pita ja njega jel tebi baba srpkinja a owi popizdija na to i unija mi se u fau i reka : je ....ja ga samo automatski posla na pavanje. PAF U GLAVU AJMO LEZI BLEKI.bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Guest- Guest
Pukla u tisuću komadić ....boca od 1 litre za wino ...samo je uvatija za grlić i dum njemu o glawu ....pajdo samo zaspa na stolu automatski.crvenkasti wrote:bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Sva se razbila.
2014-04-11
U civilu smo bili .....samo sam mu objasnija da sam u wojsci a kako nismo pravili pizdarije lik mi je poćeja lagano ići na žiwce pa sam mu uvalija protupitanje : jel tebi baba možda srpkinja ?bogomdani wrote:aha..krio si se iza uniforme nesrećo...RayMabus wrote:I to iz sjedečeg položaja ...doša sa dva izbacivaća i hrpe domaće ekipe nešto solit ovo ono ....ja ga gledam ....pita ja njega jel tebi baba srpkinja a owi popizdija na to i unija mi se u fau i reka : je ....ja ga samo automatski posla na pavanje. PAF U GLAVU AJMO LEZI BLEKI.bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Last edited by RayMabus on Sat 19 Sep - 20:58; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Pukla u tisuću komadić ....boca od 1 litre za wino ...samo je uvatija za grlić i dum njemu o glawu ....pajdo samo zaspa na stolu automatski.crvenkasti wrote:bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Sva se razbila.
Boca ili glava?
crvenkasti-
2014-04-17
Boca ....glava je otišla trenutno u carstvo snova.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Pukla u tisuću komadić ....boca od 1 litre za wino ...samo je uvatija za grlić i dum njemu o glawu ....pajdo samo zaspa na stolu automatski.crvenkasti wrote:bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Sva se razbila.
Boca ili glava?
Last edited by RayMabus on Sat 19 Sep - 20:59; edited 1 time in total
2014-04-11
hahahahaha..RayMabus wrote:U civilu smo bili .....samo sam mu objasnija da sam u wojsci a kako nismo pravili pizdarije lik mi je poćeja lagano ići na žiwce pa sam mu uvalija protupitanje : jel tebi baba možda srpkinja ?bogomdani wrote:aha..krio si se iza uniforme nesrećo...RayMabus wrote:I to iz sjedečeg položaja ...doša sa dva izbacivaća i hrpe domaće ekipe nešto solit ovo ono ....ja ga gledam ....pita ja njega jel tebi baba srpkinja a owi popizdija na to i unija mi se u fau i reka : je ....ja ga samo automatski posla na pavanje. PAF U GLAVU AJMO LEZI BLEKI.bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
Guest- Guest
bogomdani wrote:aha..krio si se iza uniforme nesrećo...RayMabus wrote:I to iz sjedečeg položaja ...doša sa dva izbacivaća i hrpe domaće ekipe nešto solit ovo ono ....ja ga gledam ....pita ja njega jel tebi baba srpkinja a owi popizdija na to i unija mi se u fau i reka : je ....ja ga samo automatski posla na pavanje. PAF U GLAVU AJMO LEZI BLEKI.bogomdani wrote:hahahahaha-..ni manje ni vise nego boca u glavu
I to -JNA-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Još poweja sa sobom dwa izbaciwaća ko od brda odvaljeni i hrpu owe neke domaće ekipe iza ....mislija je da će nas to uplašit.
2014-04-11
Nemačka policija saopštila je danas da je u sportskoj hali koja je trebalo da bude stavljena u upotrebu kao centar za prihvat izbeglica u saveznoj državi Baden-Virtenberg podmetnut požar.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/592015/Nemacka-Podmetnut-pozar-u-planiranom-centru-za-izbeglice
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/592015/Nemacka-Podmetnut-pozar-u-planiranom-centru-za-izbeglice
2014-04-11
Jbga,ljudi se bore kako znaju i mogu za sebe kad su ih oni koje su birali izdali.RayMabus wrote:Nemačka policija saopštila je danas da je u sportskoj hali koja je trebalo da bude stavljena u upotrebu kao centar za prihvat izbeglica u saveznoj državi Baden-Virtenberg podmetnut požar.
danni1-
2014-04-16
Točno.danni1 wrote:
Jbga,ljudi se bore kako znaju i mogu za sebe kad su ih oni koje su birali izdali.
2014-04-11
NJEMAČKE vlasti objavile su da sumnjaju da su dva požara koja su oštetila prihvatilišta za izbjeglice na sjeveru i jugozapadu Njemačke bila podmetnuta.
Kuća za više obitelji u koju se planiralo smjestiti izbjeglice zapaljena je u obalnom gradu Rostocku na sjeveru zemlje. Izgorio je dio tavana. a mjesne vlasti istražuju je li motiv bila ksenofobija.
Drugi incident dogodio se u Wertheimu. Požar je izbio u sportskoj dvorani u koju se željelo smjestiti nove izbjeglice pa ih taj grad više neće moći primiti. Zgrada može primiti 400 ljudi, a sada joj prijeti urušavanje.
"U Wertheim izbjeglice više neće dolaziti, jer nema drugih objekata za hitni smještaj", rekao je mjesni dužnosnik Hermann Schroeder.
U tom je gradu smješteno 600 izbjeglica. Policija sumnja da je požar bio podmetnut.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-njemackoj-izgorjela-dva-prihvatilista-za-izbjeglice-sumnja-se-da-su-pozar-podmetnuli-ksenofobi/843070.aspx
Kuća za više obitelji u koju se planiralo smjestiti izbjeglice zapaljena je u obalnom gradu Rostocku na sjeveru zemlje. Izgorio je dio tavana. a mjesne vlasti istražuju je li motiv bila ksenofobija.
Drugi incident dogodio se u Wertheimu. Požar je izbio u sportskoj dvorani u koju se željelo smjestiti nove izbjeglice pa ih taj grad više neće moći primiti. Zgrada može primiti 400 ljudi, a sada joj prijeti urušavanje.
"U Wertheim izbjeglice više neće dolaziti, jer nema drugih objekata za hitni smještaj", rekao je mjesni dužnosnik Hermann Schroeder.
U tom je gradu smješteno 600 izbjeglica. Policija sumnja da je požar bio podmetnut.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-njemackoj-izgorjela-dva-prihvatilista-za-izbjeglice-sumnja-se-da-su-pozar-podmetnuli-ksenofobi/843070.aspx
2014-04-11
Njemački Partizani, pokret otpora, solidno organizirani.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kvalifikovane izbjeglice pomažu Njemačkoj
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Izbjeglice iz Sirije htjele u Njemačkoj postaviti bombu na aerodrom
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Izbjeglice iz Sirije htjele u Njemačkoj postaviti bombu na aerodrom
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
Page 8 of 9