Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
http://www.jutarnji.hr/video--sramotno-divljanje-u-njemackoj-huligani-dvije-noci-zaredom-brutalno-napadaju-izbjeglice--cuju-se-povici--heil-hitler--/1403769/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Napadi huligana na izbjeglice u Njemačkoj
Njemačka je najprimamljivija zemlja Europe za izbjeglice.
2014-04-11
Mislim da će primjereno riješiti ove huligane.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Podvučeno je bitno - nekadašnja komunistička Njemačka danas je generator nacionalizma u ujedinjenoj Njemačkoj. Kako vrijeme bude odmicalo, situacija će biti sve gora i gora. Mislim kako se njemački političari konačno moraju skinuti s angloameričke alatke i promijeniti čitav sustav. Angela Merkel unatoč neoprostivoj aferi s prisluškivanjem od strane Amera i dalje prostire crveni tepih istima, a može jednostavno platiti svim aviokompanijama dolazak imigranata kod svojih saveznika u USA.Njemački ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere predvodio je u nedjelju pozive za borbu protiv desničarskih militanata i rasista nakon druge noći okršaja između prosvjednika i policije ispred skloništa za izbjeglice u istočnom njemačkom gradu Heidenauu.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Promijenjen neprimjeren naslov.
2014-04-11
Italijanska obalska straža je samo tokom jednog dana u Sredozemnom moru spasila približno 4.400 izbeglica i migranata, pošto je primila pozive u pomoć sa više od 20 prenatrpanih ribarskih i gumenih čamaca
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:563824-Spaseno-4400-izbeglica-uz-obalu-Libije
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:563824-Spaseno-4400-izbeglica-uz-obalu-Libije
2014-04-11
Inače na tih 200-tinjak neonacista (koji su uvik agresivni)
na ulice je izašlo 350 protuprosvjednika koji su pozdravljali
azilante.
Nije ni meni jasno zašto su vlasti odlučile dovesti
izbjeglice u 1h iza ponoći ali to je manje bitno.
Triba takodjer reći da su se u tome mistu već dogodila
neka kriminalna djela koja su počinili azilanti.
na ulice je izašlo 350 protuprosvjednika koji su pozdravljali
azilante.
Nije ni meni jasno zašto su vlasti odlučile dovesti
izbjeglice u 1h iza ponoći ali to je manje bitno.
Triba takodjer reći da su se u tome mistu već dogodila
neka kriminalna djela koja su počinili azilanti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
U njemačkom gradu Delemhorstu rano jutros gorjela je lokalna džamija i jedna turska prodavnica koja se nalazi u neposrednoj blizini.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-njemackoj-gorjela-dzamija-sumnja-se-da-je-pozar-namjerno-izazvan/150823047
2014-04-11
ove napadne na đamije i muslimane najčešće vrše hrvati,srbi,rusi,poljaci i ta ekipa..
susreo jednog našeg koji se nalazi u takvoj ekipi, kaže da njemački desničari jednostavno nemaju muda jer svakoga policija kontrolira,i ako pisnu čeka ih godine i godine u zatvoru.. međutim baza je što i njemačka policija nevoli te muslimane, pa onda tolerira napade na njih ako ih rade drugi ..
tipa hrvati,srbi,rusi, poljaci odu kod njemačkih nacista, ovi ih pozdrave i daju im "upute" i ovi se zalete na te turke.. i policija ako uhvati tipa naše da se mlate sa turcima , onda kazni turčine :D :D naše pusti.
dok ako uhvate njemca onda je ovaj najeba pa ovi stoje sa strane i zapravo ekipa sretna što im slaveni obavljaju prljavi posao
susreo jednog našeg koji se nalazi u takvoj ekipi, kaže da njemački desničari jednostavno nemaju muda jer svakoga policija kontrolira,i ako pisnu čeka ih godine i godine u zatvoru.. međutim baza je što i njemačka policija nevoli te muslimane, pa onda tolerira napade na njih ako ih rade drugi ..
tipa hrvati,srbi,rusi, poljaci odu kod njemačkih nacista, ovi ih pozdrave i daju im "upute" i ovi se zalete na te turke.. i policija ako uhvati tipa naše da se mlate sa turcima , onda kazni turčine :D :D naše pusti.
dok ako uhvate njemca onda je ovaj najeba pa ovi stoje sa strane i zapravo ekipa sretna što im slaveni obavljaju prljavi posao
Guest- Guest
..vec 500 godina...drago mi je da si i Hrvate sabrao u Slavene...neoliberalni_placenik wrote:ove napadne na đamije i muslimane najčešće vrše hrvati,srbi,rusi,poljaci i ta ekipa..
Last edited by bogomdani on Sun 23 Aug - 18:26; edited 1 time in total (Reason for editing : rfjhurtz)
Guest- Guest
Nadam se da ce se ovih 4000 izbjeglica šta je jutros ušlo u Italiju udobno smijestiti u Njemackoj.
2014-04-11
a kada sam ja govorio drugčije :D kada smo već kod najbratskijih naroda Hrvatskoj, mislim da su Ukrainci iskreno.bogomdani wrote:..vec 500 godina...drago mi je da si i hrvate sabrao u Slavene...neoliberalni_placenik wrote:ove napadne na đamije i muslimane najčešće vrše hrvati,srbi,rusi,poljaci i ta ekipa..
Ukrainci govore "ikavicom" kao mi u Dalmaciji, Hrvati su došli ovdje iz zapadne ukraine, a ukrainski jezik ima više zajedničkih riječi sa hrvatskim nego ruskim. ja sam susreo ruse, i rusi govore kada čuju hrvatski jezik koda slušaju ukrainski
Guest- Guest
reci cu ti jednu stvar..Poljaci,Cesi,Slovaci,,su vrlo topli narodi,istina Bog Poljaci doruckuju pivku,i tako cijeli dan,nalijevaju se bukace,laprdaju,ali nisu agresivni niti pokvareni...E sad par ukrajinki sam upoznao,ali bas ukrajince nisam...neoliberalni_placenik wrote:a kada sam ja govorio drugčije :D kada smo već kod najbratskijih naroda Hrvatskoj, mislim da su Ukrainci iskreno.bogomdani wrote:..vec 500 godina...drago mi je da si i hrvate sabrao u Slavene...neoliberalni_placenik wrote:ove napadne na đamije i muslimane najčešće vrše hrvati,srbi,rusi,poljaci i ta ekipa..
Ukrainci govore "ikavicom" kao mi u Dalmaciji, Hrvati su došli ovdje iz zapadne ukraine, a ukrainski jezik ima više zajedničkih riječi sa hrvatskim nego ruskim. ja sam susreo ruse, i rusi govore kada čuju hrvatski jezik koda slušaju ukrainski
Guest- Guest
ma dobri su i rusi.. ako znaš razmjeniti par rečenica na ruskom sa njima ovi doslovno svršavaju u gaće i non stop ti govore "molodec" :D
Guest- Guest
Oke su...kod Poljaka se svi primjer drze kao da su krvna famiglia,pomazu se u svabiji..Iznajmi jedan jednosobni stan,pa se njih 5 jos utrpa i svi zajedno kao braca zive...nesto nevjerovatno...neoliberalni_placenik wrote:ma dobri su i rusi.. ako znaš razmjeniti par rečenica na ruskom sa njima ovi doslovno svršavaju u gaće i non stop ti govore "molodec" :D
Guest- Guest
Oce li sad otvorit đamiju tamo da se ovi imaju di molit ?
2014-04-11
imaju dzamije,ali to nije vise cool..sada trebaju da nasred krizanja klanjaju,a svi ostali da budu kuš i podalje..
Guest- Guest
Treba prigazit NIjemce sa tim imigrantima.
2014-04-11
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kvalifikovane izbjeglice pomažu Njemačkoj
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Izbjeglice iz Sirije htjele u Njemačkoj postaviti bombu na aerodrom
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
» Saudijci žele u Njemačkoj za izbjeglice graditi 200 džamija
» Izbjeglice iz Sirije htjele u Njemačkoj postaviti bombu na aerodrom
» Bosanski Hrvat iz Stuttgarta ne želi izbjeglice i migrante u Njemačkoj
» Lidera neonacističke stranke u Njemačkoj iz smrskanog automobila spasili sirijski izbjeglice
Page 1 of 9