jebo vas zds...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: jebo vas zds...
Hladno je , odo si skuvat caja a od te hr desnice ja nemam nikakve prakticne koristi , teška smetala inace.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bolje bit becki konjušar nego hr desnica.
Oni još uvijek o Drini pricaju , nema ni jednog Hrvata u Sarajevu a iz Vareša su ih muslimani protjerali.
Brale ako ce mi to vodit politiku onda bolje bit becki konjušar.
Oni još uvijek o Drini pricaju , nema ni jednog Hrvata u Sarajevu a iz Vareša su ih muslimani protjerali.
Brale ako ce mi to vodit politiku onda bolje bit becki konjušar.
2014-04-11
zapravo, je ovo očajnički tekst..
ekipa se mora nekom gravitacijom skupiti, kao monthy python, breitbart i taj feral, zajebancija i provokacija, genijski cluster koji će bez ispričavanja što veli, reči bobu bob..
Nešto tako glupo poput hr desnice se rađa jednom u tisucu godina.
Becki konjušari naprosto odišu inteligencijom u usporedbi s ovima.
Becki konjušari naprosto odišu inteligencijom u usporedbi s ovima.
2014-04-11
i ja htjedoh to napisat :Dmutava baštarda wrote:prva asocijacija na desnicu je drkanje kurca
2016-07-22
Desnica odrađuje glavni posao, ljevica samo gladi jaja.Leviathan2 wrote:i ja htjedoh to napisat :Dmutava baštarda wrote:prva asocijacija na desnicu je drkanje kurca
vis kak odmah znas sto je na stvariEroo wrote:Šta ti je bila zauzeta desna ruka?Leviathan2 wrote:i ja htjedoh to napisat :Dmutava baštarda wrote:prva asocijacija na desnicu je drkanje kurca
i eo jedan kompliment od mene za onaj komentar gore, to nisam ocekivao od tebe
mislim ono, imao si napad realizma il sto
2015-09-08
...desnica ce tesko korienski se prihvatiti u hrvata..zasto?..jer su hrvati obiteljski ljudi i tradicionalisti..kod nas je skienhead pokret bio kratkog daha i nikad uhvatio pravo korijenje...kod nas u biti nikad nije bilo desnice not je to hrvatska tradicija..ljevica ima vecu tradiciju...no hrvatska ima narodnu,pucansko-konzervativnu tradiciju...hrvat ne zna mrziti onoga koji mu nije nazao ucinio nit smo rasisti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa realno opisujem stanje...npr zasto sam spomenuo skienhead?..zato jer je taj pokret cvrst u onim drzavama gdje obitava desnica...kod nas nije uspio jer jednostavno iskreno ne svidja nam se takav nacin razmisljanja..ta desnica ima vrlo malo krscanskih elemenata a vise je rasisticki nastrojena...nama hrvatima ne smeta crni krscanin..ali ovoj europskoj ili americkoj desnici itekako smeta...jer je crn a time nitko i nista bio krscan ili ne....trump je to pokazao prezirom prema meksikancima koji su doista krscani i pravi vjernici i katolici...epikur37 wrote:Ei vucina dolazis na moju vodu :)
2015-09-08
Najbolje da izvozimo usraše u Njemačku pa da tamo biju crnčuge.
2014-04-11
..da bi bio desnicar moras biti u jednom dijelu agresivac...trebas biti recimo ko hijena...koja se brzo razmnozava ali jos brze osvaja teritorij..prodire..ne zanima je samo komad teritorija..hoce sve..uvijek gladne....takav danas desnicar mora biti...branis svoje ali zelis ici dalje..osvajati...ne zadovoljavas se malim
2015-09-08
Nisam baš nešto ambiciozan .....zadovoljit cu se sa time i da to drugi rade umijesto mene.vuksadinare wrote:..da bi bio desnicar moras biti u jednom dijelu agresivac...trebas biti recimo ko hijena...koja se brzo razmnozava ali jos brze osvaja teritorij..prodire..ne zanima je samo komad teritorija..hoce sve..uvijek gladne....takav danas desnicar mora biti...branis svoje ali zelis ici dalje..osvajati...ne zadovoljavas se malim
2014-04-11
Hrvatima bi bilo najimantnija ideologija NE-ideologija.epikur37 wrote:Ljevica je hrvatima imanentna politicka op ija
Ono što radi Putin u Rusiji. Moja ideologija je sve ono što je dobro za Rusiju.
Tako i Hrvati - uzeti od svih predhodnih razdoblja ono što je pozitivno i dobro za hrvatske interese i budućnost.
Ali za to treba imati dovoljan kapacitet mozga za strateško promišljanje.
Gurati sebe nakon sedamdeset gopdina svim silama među povijesne gubitnike, i to u ime hrvatskog domoljublja, to je nešto u svijetu jedinstveno po svome imbecilizmu i debilizmu. I to usprkos povijesnim činjenicama i bez iakakve potrebe.
A sve da bi se izliječile traume i kompleksi budaletina koji se ne mire sa povijesnim ishodima minulih ratova.
Nevjerojatno!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I onako nemožemo ništa određivat.
Zato i kažem da su napadi kamionima po NIjemcima dar s neba.
Zato i kažem da su napadi kamionima po NIjemcima dar s neba.
2014-04-11
Tunišanin Anis Amri osumnjičen je da je 19. decembra kamionom uleteo na božični vašar i usmrtio 12 ljudi. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država. Nemačke vlasti nisu uspele da deportuju osumnjičenog pre napada, jer je Tunis odbio da ga prihvati, podseća agencija AP.
U Nemačku je u 2015. godini došlo više od 890.000 migranata.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:643808-Merkel-Radimo-na-deportaciji-migranata
U Nemačku je u 2015. godini došlo više od 890.000 migranata.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:643808-Merkel-Radimo-na-deportaciji-migranata
2014-04-11
Par kozojeba izgorilo,hajcajuci na maksimum grijenje u sobi,tijekom onih zescih minusa.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4