Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
Bolje mi ekonomisti analizirajte ulazak u eruozonu? Poskupljenje od 20 do 40% i poslijedice
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:koja? Kabinda, nemoj mi molim te pričati o zelenoj energiji i drugim sranjimamarcellus wrote:asilovski wrote:ne postoji država bez rafinerije, to su Mađari prvi shvatili i uložili kamare para za onu pored Budima, koja je prije rata bila za otpis a danas jedna od najboljih u regijimarcellus wrote:asilovski wrote:
rafineriju moramo imati, problem je što smo bankrotirana prćija, a Plenki u biti ne želi bilo kakve reforme tako da nećemo imati išta
zašto "rafineriju moramo imati"
postoje države bez rafinerija, nebitne su jer ionako uvozimo naftu
dakle ne jamče nikakvu energetsku neovisnost, to jamče rezerve nafte koje nemamo
pogledah malo, mađari imaju jednu rafineriju, jednu su zatvorili, zašto bi nama trebale dvije, ili uostalom i jedna?
švicarci imaju jednu, i to im je dosta
asilovski wrote:Bolje mi ekonomisti analizirajte ulazak u eruozonu? Poskupljenje od 20 do 40% i poslijedice
neće biti poskupljenja, ali će biti realnog pada plaća
marcellus wrote:asilovski wrote:Bolje mi ekonomisti analizirajte ulazak u eruozonu? Poskupljenje od 20 do 40% i poslijedice
ne jebi, plenki najavio fine povišice...sad 500 a na jesen još 500---dovoljno za moj glas :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
svuda je poskupijelo a gdje neće kod nas, recimo nešt košta 5 kn biti će 1 euro minumum, osim toga ako padnu plaće sve je skuplje u biti to može napokon gurnuti auto u provaliju a ne ovako da klizimomarcellus wrote:asilovski wrote:Bolje mi ekonomisti analizirajte ulazak u eruozonu? Poskupljenje od 20 do 40% i poslijedice
Kermit-
2014-04-17
mi ne trebao išta osim 55 županija i 3000 općina to su tekovine hrvatske uljudbemarcellus wrote:asilovski wrote:koja? Kabinda, nemoj mi molim te pričati o zelenoj energiji i drugim sranjimamarcellus wrote:asilovski wrote:ne postoji država bez rafinerije, to su Mađari prvi shvatili i uložili kamare para za onu pored Budima, koja je prije rata bila za otpis a danas jedna od najboljih u regijimarcellus wrote:
zašto "rafineriju moramo imati"
postoje države bez rafinerija, nebitne su jer ionako uvozimo naftu
dakle ne jamče nikakvu energetsku neovisnost, to jamče rezerve nafte koje nemamo
pogledah malo, mađari imaju jednu rafineriju, jednu su zatvorili, zašto bi nama trebale dvije, ili uostalom i jedna?
švicarci imaju jednu, i to im je dosta
Kermit-
2014-04-17
šesta lička podržava, nismo zadovoljni alternativom jer se zalažemo za jugodinar ali sve je bolje od ustaške krznašice
2014-04-15
Primjerice, Grcima niti u jednom trenutku nije padalo na pamet napustiti eurozonu
elem, nešto se drugačije toga prisjećam...iako bi provratak drahme bio samobojstvo
elem, nešto se drugačije toga prisjećam...iako bi provratak drahme bio samobojstvo
2014-04-15
nebi,ispocetka bi to izgledalo haoticno ali na duge staze bi bilo pozitivno,vi hrvati npr ste dobro napravili sto ste zadrzali Kunun_razbojnik wrote: Primjerice, Grcima niti u jednom trenutku nije padalo na pamet napustiti eurozonu
Guest- Guest
Italija je zbog eura potpun otišla u kurac, ist je sa Francuskom no zato će naša plemesnka zajednica na tome profitiratin_razbojnik wrote: Primjerice, Grcima niti u jednom trenutku nije padalo na pamet napustiti eurozonu
Kermit-
2014-04-17
Kunu smo zadržali jer ipak postoje neki kriteriji konvergencije, koje nećemo zadovoljiti idućih 50 godina, ako
2014-04-15
problem je sa HEP-om št će vjerojatn ista tvrtka biti prodana Švabama da opet budu monopolisti i da od iole tvrtke naprave novi T com, zato je Plenki i išao kod Merkelice
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:problem je sa HEP-om št će vjerojatn ista tvrtka biti prodana Švabama da opet budu monopolisti i da od iole tvrtke naprave novi T com, zato je Plenki i išao kod Merkelice
t com davno više nije monopolist, ne znam ko ga više koristi
jedino gdje je t com "monopolist" su zemaljski priključci koje niko normalan više ne koristi
kao da su grci zadovoljavali da ne govoirm da su u EU svi znali što se radi i sve je bolio kurac jer su zarađivali i to od Barossa pa nadolje, osim toga nema tu razuma samo politika i trenutačne premutacijen_razbojnik wrote:Kunu smo zadržali jer ipak postoje neki kriteriji konvergencije, koje nećemo zadovoljiti idućih 50 godina, ako
Kermit-
2014-04-17
doma imam b net zaobišao t com i sve koji koriste njegove parice u širokom luku
Monopolista jer drži cijelu mrežu koju iznajmljuje svima drugima koji su posve nekonkuretni, osim toga imaju i dan danas tajni ugovor, te najsporiji i najskuplji internet, inače je Zoka počeo sa Odašiljačima i vezama izgradnju novog paralelnog sustava ali je isti zaustavljen po depeši iz Berlina početkom 2015. godinemarcellus wrote:asilovski wrote:problem je sa HEP-om št će vjerojatn ista tvrtka biti prodana Švabama da opet budu monopolisti i da od iole tvrtke naprave novi T com, zato je Plenki i išao kod Merkelice
jedino gdje je t com "monopolist" su zemaljski priključci koje niko normalan više ne koristi
Kermit-
2014-04-17
ne možeš jer čuvaju najbolje sebi i svojim tvrtkama kćerimarcellus wrote:doma imam b net zaobišao t com i sve koji koriste njegove parice u širokom luku
"Kancelarka je upozorila na problem koji u Hrvatskoj ima tvrtka kćer Deutsche Telekoma (HT), jer država gradi paralelnu telekomunikacijsku mrežu, pa se HT na određeni način ograničava u poslovanju
ZAGREB Objedinjavanje i izgradnja informatičke infrastrukture pod upravljanjem državne tvrtke Odašiljači i veze, čime se ugrožava faktičan monopol Hrvatskog telekoma, bila je, doznajemo iz diplomatskih izvora, ključna primjedba njemačke kancelarke Angele Merkel iznijeta u njezinom prošlotjednom razgovoru s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović."
Znači najskuplji i najlošiji internet u Europi, ali no germanofilstvo na razini hehehe
Kermit-
2014-04-17
Kolinda bi potpisala i sa istočno indijskom kompanijom ugovor o obveznom uvozu opijuma
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Monopolista jer drži cijelu mrežu koju iznajmljuje svima drugima koji su posve nekonkuretni, osim toga imaju i dan danas tajni ugovor, te najsporiji i najskuplji internet, inače je Zoka počeo sa Odašiljačima i vezama izgradnju novog paralelnog sustava ali je isti zaustavljen po depeši iz Berlina početkom 2015. godinemarcellus wrote:asilovski wrote:problem je sa HEP-om št će vjerojatn ista tvrtka biti prodana Švabama da opet budu monopolisti i da od iole tvrtke naprave novi T com, zato je Plenki i išao kod Merkelice
b net ne koristi njihovu infrastrukturu to pouzdano znam prije sam imao iskon koji je išao preko tcomove parice
koja je bila ograničavajući faktor brzine jer kod mene mreža nije mijenjana od austro ugarske valjda
a internet je sasvim dovoljno brz ako uzmeš od bilo koga drugog tko nije t com
Nego čiju? T com drži sve, pokušalo se sa novom, ali se odustalo, sada Plenki obećava Švabama da oni grade tako da će to biti dupli monopol, još HEP i ćao đaci, to je tako kad se tvrtke prodaju tajnim ugovorima i dogovorima radi fotelja i pozicija ono sa zle majke na zlog ocamarcellus wrote:asilovski wrote:Monopolista jer drži cijelu mrežu koju iznajmljuje svima drugima koji su posve nekonkuretni, osim toga imaju i dan danas tajni ugovor, te najsporiji i najskuplji internet, inače je Zoka počeo sa Odašiljačima i vezama izgradnju novog paralelnog sustava ali je isti zaustavljen po depeši iz Berlina početkom 2015. godinemarcellus wrote:asilovski wrote:problem je sa HEP-om št će vjerojatn ista tvrtka biti prodana Švabama da opet budu monopolisti i da od iole tvrtke naprave novi T com, zato je Plenki i išao kod Merkelice
b net ne koristi njihovu infrastrukturu to pouzdano znam prije sam imao iskon koji je išao preko tcomove parice
koja je bila ograničavajući faktor brzine jer kod mene mreža nije mijenjana od austro ugarske valjda
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
» "ja bi to po kratkom postupku"
» EU kupuje sedam Patriota po hitnom postupku jer pederčine iz Europe gube rat
» Zeleni u Bundestagu traže da se Dodika strelja odma po hitnom postupku
» Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
» "ja bi to po kratkom postupku"
» EU kupuje sedam Patriota po hitnom postupku jer pederčine iz Europe gube rat