Sretan Božić!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sretan Božić!
Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :Dkaja wrote:aj prestani zbilja..RayMabus wrote:Mrš.
na drugoj temi se prepucavaj, nisi valjda sora i gnječ
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
nemam ti ja to, srećom..Oh_Femder wrote:Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :Dkaja wrote:aj prestani zbilja..RayMabus wrote:Mrš.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svetozare neka kost na nozi..pismejker wrote:Koji qrc je taj Čukalj?
2015-08-15
Slika ti priča drugu priču ;Pkaja wrote:nemam ti ja to, srećom..Oh_Femder wrote:Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :Dkaja wrote:aj prestani zbilja..RayMabus wrote:Mrš.
2016-11-08
aha, a nije to moja slika..Oh_Femder wrote:Slika ti priča drugu priču ;Pkaja wrote:nemam ti ja to, srećom..Oh_Femder wrote:Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :Dkaja wrote:aj prestani zbilja..RayMabus wrote:Mrš.
2015-08-15
I zasto ti kaze da sklonis kost,kad ju je Bog tamo stavio?Kost ima svoju svrhu,jel?kaja wrote:svetozare neka kost na nozi..pismejker wrote:Koji qrc je taj Čukalj?
Guest- Guest
Aha, kitiš se dakle tuđim perjem! U ovom slučaju se kitiš tuđim čukljevima :Pkaja wrote:aha, a nije to moja slika..Oh_Femder wrote:Slika ti priča drugu priču ;Pkaja wrote:nemam ti ja to, srećom..Oh_Femder wrote:Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :Dkaja wrote:
aj prestani zbilja..
ne kitim, ne stavljam svoje slike i to je to.Oh_Femder wrote:Aha, kitiš se dakle tuđim perjem! U ovom slučaju se kitiš tuđim čukljevima :Pkaja wrote:aha, a nije to moja slika..Oh_Femder wrote:Slika ti priča drugu priču ;Pkaja wrote:nemam ti ja to, srećom..Oh_Femder wrote:
Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :D
2015-08-15
ja sam svoju sliku izgubio,nakon formatiranja,a zadnji put je stavio tod.
Guest- Guest
A-ha, nećeš da ti vidimo brkove :-{kaja wrote:ne kitim, ne stavljam svoje slike i to je to.Oh_Femder wrote:Aha, kitiš se dakle tuđim perjem! U ovom slučaju se kitiš tuđim čukljevima :Pkaja wrote:aha, a nije to moja slika..Oh_Femder wrote:Slika ti priča drugu priču ;Pkaja wrote:
nemam ti ja to, srećom..
2016-11-08
Svim vjernicima koji danas slave,želim sretan Božić!
Христос се роди!
Христос се роди!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne, nego dlakave nogeOh_Femder wrote:A-ha, nećeš da ti vidimo brkove :-{kaja wrote:ne kitim, ne stavljam svoje slike i to je to.Oh_Femder wrote:Aha, kitiš se dakle tuđim perjem! U ovom slučaju se kitiš tuđim čukljevima :Pkaja wrote:aha, a nije to moja slika..Oh_Femder wrote:
Slika ti priča drugu priču ;P
2015-08-15
Isto razmisljam o promjeni avatara, ne bi vise stavljao slike. Svako malo zatrubi neko iz nepoznatog auta, pa razmisljam jel sam naletio na forumasa/icu. :)
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Srpski Božić? Je li se vi to zezate ili je to zaozbiljno? Niste valjda neka sekta, pobogu...
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5