SRETAN BOŽIĆ!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: SRETAN BOŽIĆ!
Sretan Božić :)
Dok sam obišao cijelu zgradu danas, jedno ovdje drugo ondje i na kraju me je zakovala Marinova rakija iz Međugorja....
I tu se pozdravljam s rakijom za narednih 6 mjeseci :D
Dok sam obišao cijelu zgradu danas, jedno ovdje drugo ondje i na kraju me je zakovala Marinova rakija iz Međugorja....
I tu se pozdravljam s rakijom za narednih 6 mjeseci :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Al sam se digao sad i unio poklone za ženu i djecu pod bor i odoh u krpe da ujutro budem odmoran.
Sve najbolje svima....zdravi i veseli bili :)
Sve najbolje svima....zdravi i veseli bili :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sretan Bozic!
2014-04-14
lobo1-
2014-04-18
Sretan i Blagoslovljen Božić, maloj ali snažnoj katoličkoj grupaciji na ovom forumu! :)
Guest- Guest
Koliko misli, vremena, energije... Uludo potrosenih.
Jedino korisno da su ljudi okupljeni malo vise nego inace.
Ali brate , to vjerovanje u kipice, slike, popove .. Laznu bajku koja kao pokazuje neku tradiciju, neku ljudskost .. Promasaj povijesni.
Jedino korisno da su ljudi okupljeni malo vise nego inace.
Ali brate , to vjerovanje u kipice, slike, popove .. Laznu bajku koja kao pokazuje neku tradiciju, neku ljudskost .. Promasaj povijesni.
Sora wrote:Koliko misli, vremena, energije... Uludo potrosenih.
Istina...
Sretan Božić!
Guest- Guest
Nadbiskup Hočevar:
Molim se Bogu za napredak
naše Srbije
Kako ocenjujete kvalitet suživota katoličkih i pravoslavnih vernika u Srbiji?
- Razjedinjeni ne možemo autentično da svedočimo o Bogu. Papa je lepo rekao da potraga za zajedništvom ne sme da bude euforična. Ona nužno podrazumeva plime i oseke, pa i konfrontacije i probleme. Ceo milenijum nismo živeli zajedno i razumljivo je da se nedovoljno dobro poznajemo. Stvorene su različite tradicije. Na Balkanu je, posebno zbog prisustva Otomanske imperije, došlo do identifikacije nacionalnog i konfesionalnog elementa. Posebnu problematiku to je donelo u procesu nastajanja nacionalnih država. Identiteti su često građeni na nesuštinskim stvarima. Danas vidimo da nam je preko potrebno otkrivanje onoga što nam je svima zajedničko, što je mnogo više od različitosti. Globalizacija koja je na delu traži od nas da se nakon celog milenijuma bolje upoznamo i da na miru sagledamo razlike koje su nastale kao i puteve kojim su zapadna i istočna crkva išle. Ovo je veliki trenutak i veoma je bitno da ne zakasnimo i ne propustimo ovu priliku.
srecan bozic svima koji slave danas !
Guest- Guest
:cheers:takođeNoor wrote:Sretan i miran Božić svima!
2014-04-18
Nisam mogao a da se kritički ne osvrnem na nešto što je bezveze i spominjati,jer je opće poznato.
Kao i svaki Božić tako je i ovaj kad je TV program u pitanju Isus ondje bio najmanje prisutan.
Sinoć na hrvatskim (a i na BH programima) nisam mogao naići niti na jedan film koji bi se bavio Isusom i njegovim rođenjem.
Kao i uvijek tu je klasik idiotizma "Sam u kući",zatim čitav dijapazon tzv obiteljskih filmova,u kojem Isusa nema ni za lijek,prikazivali su i Štrumfove i filmove sa Djedom Božićnjakom u glavnoj ulozi,patuljke,sobove,gnomove,vilenjake,trolove...Isusa nigdje.
Koliko vidim isto će bviti i danaske.
Kao i svaki Božić tako je i ovaj kad je TV program u pitanju Isus ondje bio najmanje prisutan.
Sinoć na hrvatskim (a i na BH programima) nisam mogao naići niti na jedan film koji bi se bavio Isusom i njegovim rođenjem.
Kao i uvijek tu je klasik idiotizma "Sam u kući",zatim čitav dijapazon tzv obiteljskih filmova,u kojem Isusa nema ni za lijek,prikazivali su i Štrumfove i filmove sa Djedom Božićnjakom u glavnoj ulozi,patuljke,sobove,gnomove,vilenjake,trolove...Isusa nigdje.
Koliko vidim isto će bviti i danaske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3