Sretan Božić!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sretan Božić!
kic wrote:
čestitajte i razgulite, jebo vas.
a baš, sretno julijancima i nek čuvaju balkan od islamističke najezde :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:A grkokatolicima ništa? I zašto svim pravoslavcima kad je nekima bio prije dva tjedna?kofein wrote:Pravoslavci, Sretan Vam Božić, Hristos se rodi!
Dobro, Svim Pravoslavcima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru, a Srbi su.... jesi li zadovoljan? :D
Zapravo, čestitao sam našim forumskim Srbijancima: Stanojku, Džangu, Pizzonu i onom Braćali...
Guest- Guest
Regoč wrote:De sad ozbiljno. Kupuje li Srbija veće količine zlata ili ti to samo priželjkuješ bolji standard svojim sugrađanima?pizzon wrote:Regoč wrote:Zar će Srbi kupovati hrvatsko zlato? CCCC!pizzon wrote:nije, to je reklama hr firme koja prodajte, i takvo zlato.Regoč wrote:
Je li to zlato kralja Aleksandra?
nije obavezno, dopala mi se slika, reklama
samo prizeljkujem, pored zdravlja coveku trebaju i materijalna dobra.
jedno drugo dopunjuje !
Guest- Guest
Jašta. Brat je Srbin mio, ma koje vere bio. Srećno ti bilo roždestvo Hristovo brate Srbine.max123 wrote:jedan narod,jedan jezik,jedna crkva...
Jebeš kartografa koji nacrta ovo sranje.max123 wrote:koji dio nisi razumio?crvenkasta boja,Hrvatski jezik.a jedan narod odredjuje (najvecim djelom)jezik.i amin..Regoč wrote:Srbohrvati, srbohrvatski, kršćani? A država Srbohrvatska? Ne budali!max123 wrote:jedan narod,jedan jezik,jedna crkva...
Grkokatolicima i dalje ništa? Hm.kofein wrote:Regoč wrote:A grkokatolicima ništa? I zašto svim pravoslavcima kad je nekima bio prije dva tjedna?kofein wrote:Pravoslavci, Sretan Vam Božić, Hristos se rodi!
Dobro, Svim Pravoslavcima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru, a Srbi su.... jesi li zadovoljan? :D
Zapravo, čestitao sam našim forumskim Srbijancima: Stanojku, Džangu, Pizzonu i onom Braćali...
Daj Bože zdravlja, ostalo ćemo kupiti kod Kineza. :)pizzon wrote:Regoč wrote:De sad ozbiljno. Kupuje li Srbija veće količine zlata ili ti to samo priželjkuješ bolji standard svojim sugrađanima?pizzon wrote:Regoč wrote:Zar će Srbi kupovati hrvatsko zlato? CCCC!pizzon wrote:
nije, to je reklama hr firme koja prodajte, i takvo zlato.
nije obavezno, dopala mi se slika, reklama
samo prizeljkujem, pored zdravlja coveku trebaju i materijalna dobra.
jedno drugo dopunjuje !
Je Li bilo kakvog cascenja, ili sve usuvo? :D
2014-04-12
Ne valja na suvo. Uzmi prvo malo ruske salate pa onda:maggie13 wrote:Je Li bilo kakvog cascenja, ili sve usuvo? :D
Regoč-
2015-08-21
Pa do juče je bio post. Red je na mrsno. Ja rusku mogu uvek.Regoč wrote:Opet ruska salata! Jel nije dosta mesine u glavnom jelu?
Regoč-
2015-08-21
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Skoro svaki dan. Hahaha!dzango wrote:Pa, skoro.Regoč wrote:Kao, držo si se posta, ha?
Grešan sam, priznajem.Regoč wrote:Skoro svaki dan. Hahaha!dzango wrote:Pa, skoro.Regoč wrote:Kao, držo si se posta, ha?
Regoč-
2015-08-21
svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti sretan Božić - Hristos se rodi!
Guest- Guest
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Sretan Bozic!
Sretan Bozic!
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jel i vi imate puricu s mlincima ili nešto drugo?dzango wrote:Pa do juče je bio post. Red je na mrsno. Ja rusku mogu uvek.Regoč wrote:Opet ruska salata! Jel nije dosta mesine u glavnom jelu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aj ti prvo riješi te čukljeve, bunion lady :P pa se onda javljaj :Dkaja wrote:aj prestani zbilja..RayMabus wrote:Mrš.
na drugoj temi se prepucavaj, nisi valjda sora i gnječ
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5