Hot-el Lo~ve (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.Noor wrote:Regoč wrote:Tako i ja doma u bermudama i bos.Noor wrote:helou evribadi na livadi...ja sam u kratkim rukavima i natikačama na bosu nogu
vi tamo drhtite na minusima i pazite da ne ljosnete na ledu
mora da ti je dobar i račun za grijanje, hehe
a pošto je metar?
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.Noor wrote:Regoč wrote:
Tako i ja doma u bermudama i bos.
a pošto je metar?
onda prelazim na drva iz ovih stopa
Guest- Guest
dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nizeNoor wrote:dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.Noor wrote:
a pošto je metar?
dijagram-
2015-08-09
znači Regoč skuri 6000 kn u sezoni. toliko i ja za plin u 4-4,5 mjeseca, a nemam zafrkancije oko nabavke, pospreme, cijepanja, loženja i čišćenjadijagram wrote:dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nizeNoor wrote:dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:
Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.
a pošto je metar?
dobro, istina da ne hodam u kratkim rukavima i bosa, ali to nije ni potrebno :)
Guest- Guest
Regoc usijece u svojoj sumi,...il tudjoj,kako god:)Noor wrote:znači Regoč skuri 6000 kn u sezoni. toliko i ja za plin u 4-4,5 mjeseca, a nemam zafrkancije oko nabavke, pospreme, cijepanja, loženja i čišćenjadijagram wrote:dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nizeNoor wrote:dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:
a pošto je metar?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Regoc usijece u svojoj sumi,...il tudjoj,kako god:)Noor wrote:znači Regoč skuri 6000 kn u sezoni. toliko i ja za plin u 4-4,5 mjeseca, a nemam zafrkancije oko nabavke, pospreme, cijepanja, loženja i čišćenjadijagram wrote:dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nizeNoor wrote:dijagram wrote:
dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)
haha..ne vjerujem ovo drugo
Guest- Guest
Ma sigurno, samo nek ostane medju nama:)Noor wrote:dijagram wrote:Regoc usijece u svojoj sumi,...il tudjoj,kako god:)Noor wrote:znači Regoč skuri 6000 kn u sezoni. toliko i ja za plin u 4-4,5 mjeseca, a nemam zafrkancije oko nabavke, pospreme, cijepanja, loženja i čišćenjadijagram wrote:dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nizeNoor wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ma sigurno, samo nek ostane medju nama:)Noor wrote:dijagram wrote:Regoc usijece u svojoj sumi,...il tudjoj,kako god:)Noor wrote:znači Regoč skuri 6000 kn u sezoni. toliko i ja za plin u 4-4,5 mjeseca, a nemam zafrkancije oko nabavke, pospreme, cijepanja, loženja i čišćenjadijagram wrote:
dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nize
ok, časna pionirska
Guest- Guest
jebote, ovu sam stvar skino jos u srednjoj skoli i svirali je na igrankamadijagram wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja je i danas zasviram, zarazan solo, fin ritam, a fino se evo i plese:)prckov wrote:jebote, ovu sam stvar skino jos u srednjoj skoli i svirali je na igrankamadijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
Odakle ti te ciene? Metar s rezanjem je, ovisno o kakvoći, od 250 do 300 kunah. Umirovljenici mogu preko neke udruge, saveza, čega li i za 200 kn, ali rezanje nije u cieni. Mene je izišlo 5500kn.dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.Noor wrote:Regoč wrote:
Tako i ja doma u bermudama i bos.
a pošto je metar?
Vidim da uočavaš razliku. A zafrkancija je oblik rekreacije. Kao čišćenje sniega.Noor wrote:znači Regoč skuri 6000 kn u sezoni. toliko i ja za plin u 4-4,5 mjeseca, a nemam zafrkancije oko nabavke, pospreme, cijepanja, loženja i čišćenjadijagram wrote:dobra bukva i grab do 300 kuna, ponegdje i nesto nizeNoor wrote:dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:
a pošto je metar?
Ne siečem u tuđoj šumi, a o svojoj intenzivno razmišljam, odvagujem prednosti i nedostatke.
Kod nas u zagrebu takve cijene,vas tamo pljackaju:)Regoč wrote:Odakle ti te ciene? Metar s rezanjem je, ovisno o kakvoći, od 250 do 300 kunah. Umirovljenici mogu preko neke udruge, saveza, čega li i za 200 kn, ali rezanje nije u cieni. Mene je izišlo 5500kn.dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.Noor wrote:
a pošto je metar?
Ma ovo su nasi baustelski metri za mjerenje, alati:)
dijagram-
2015-08-09
A-ha, metar kao mjerka, mjerno sredstvo. Nisam mogao vjerovati kad sam pročitao.dijagram wrote:Kod nas u zagrebu takve cijene,vas tamo pljackaju:)Regoč wrote:Odakle ti te ciene? Metar s rezanjem je, ovisno o kakvoći, od 250 do 300 kunah. Umirovljenici mogu preko neke udruge, saveza, čega li i za 200 kn, ali rezanje nije u cieni. Mene je izišlo 5500kn.dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:Regoč wrote:
Dvajst metarah drvah uneseno još u svibnju. Griju da je milina.
a pošto je metar?
Da sam u politici sad bih poentirao.Regoč wrote:A-ha, metar kao mjerka, mjerno sredstvo. Nisam mogao vjerovati kad sam pročitao.dijagram wrote:Kod nas u zagrebu takve cijene,vas tamo pljackaju:)Regoč wrote:Odakle ti te ciene? Metar s rezanjem je, ovisno o kakvoći, od 250 do 300 kunah. Umirovljenici mogu preko neke udruge, saveza, čega li i za 200 kn, ali rezanje nije u cieni. Mene je izišlo 5500kn.dijagram wrote:dobar je tridesetask kuna, a u pevecu ima onih jeftinih od pet kunica:)Noor wrote:
a pošto je metar?
Birajte mene, moze to i nize od navedenog;)
dijagram-
2015-08-09
zakljucalo mi matematiku kme kmeee kmeeee
a taman proracunava bombu i satove
18 ; 21 i šta ja znam 21 : 30
na 60
39
30
...
69
3 sata i 9 minuta
a taman proracunava bombu i satove
18 ; 21 i šta ja znam 21 : 30
na 60
39
30
...
69
3 sata i 9 minuta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Neznam tko mi je zakljuca temu al nije bitno , reka sam šta sam ima samo šta netko misli da se zahebavam a nije nego sam ozbiljan ...oduzimanje se zabranjuje ZAKONOM.
Naucite zbrajat.
Naucite zbrajat.
2014-04-11
Ljubomoran je jer nezna matematiku.Dread_Pirate_Roberts wrote:mir longi...kic ce zakljucat' i chat
2014-04-11
RayMabus wrote:Ljubomoran je jer nezna matematiku.Dread_Pirate_Roberts wrote:mir longi...kic ce zakljucat' i chat
čru
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50