Hot-el Lo~ve (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
Dread_Pirate_Roberts wrote:betty.boop wrote:mille sta ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials
oh boy, pa i ja skoro u te spadam
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
ima nas, ajde..podijelili biste se ;D ;>~~prckov wrote:nista to ne diraj to je sve mojedijagram wrote::)a sto je tu je, nisam mogao birati susjede...Dread_Pirate_Roberts wrote:u istom smo kvartu sva trojica pa nije problem...
radije bih da su megi, norka, darla i slicne al nisu
2014-04-12
jes vidila sto sam sebican, neb dao dijagramu nistamaggie13 wrote:ima nas, ajde..podijelili biste se ;D ;>~~prckov wrote:nista to ne diraj to je sve mojedijagram wrote::)a sto je tu je, nisam mogao birati susjede...Dread_Pirate_Roberts wrote:u istom smo kvartu sva trojica pa nije problem...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
betty.boop wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:betty.boop wrote:mille sta ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials
oh boy, pa i ja skoro u te spadam
skoro još nije zeca ubilo...neka tebe kod nas...
prckov wrote:crnomerec?Dread_Pirate_Roberts wrote:prckov wrote:u kom ste kvartu, bio sam I ja jedno 2-3 mjeseca u zagrebu u Borovje
west side
shpaolin
haha, jos da je nesnalazljiv ;Pprckov wrote:jes vidila sto sam sebican, neb dao dijagramu nistamaggie13 wrote:ima nas, ajde..podijelili biste se ;D ;>~~prckov wrote:nista to ne diraj to je sve mojedijagram wrote::)a sto je tu je, nisam mogao birati susjede...Dread_Pirate_Roberts wrote:u istom smo kvartu sva trojica pa nije problem...
2014-04-12
Dread_Pirate_Roberts wrote:prckov wrote:crnomerec?Dread_Pirate_Roberts wrote:prckov wrote:u kom ste kvartu, bio sam I ja jedno 2-3 mjeseca u zagrebu u Borovje
west side
shpaolin
shaolin ? :<heart:
betty.boop-
2015-01-23
takav je tvoj bracomaggie13 wrote:haha, jos da je nesnalazljiv ;Pprckov wrote:jes vidila sto sam sebican, neb dao dijagramu nistamaggie13 wrote:ima nas, ajde..podijelili biste se ;D ;>~~prckov wrote:nista to ne diraj to je sve mojedijagram wrote::)
a sto je tu je, nisam mogao birati susjede...
2014-04-19
da, da..poznata mi genetika :0)prckov wrote:takav je tvoj bracomaggie13 wrote:haha, jos da je nesnalazljiv ;Pprckov wrote:jes vidila sto sam sebican, neb dao dijagramu nistamaggie13 wrote:ima nas, ajde..podijelili biste se ;D ;>~~prckov wrote:
nista to ne diraj to je sve moje
2014-04-12
dijagram wrote:a da, di ces ti nego blizu dzamije:)prckov wrote:u kom ste kvartu, bio sam I ja jedno 2-3 mjeseca u zagrebu u Borovje
od toliko kvartova bas borovje
mi smo zapad, najbolji dio, nase selo je zakon
Kladim se da je i u Australiji ubo kvart s minaretom...Mada tamo valjda i nije problem promašiti...Što ti je nostalgija...
darth_vader-
2014-04-17
a sta cu kad sam slab na antifasistejasambrend wrote:dijagram wrote:a da, di ces ti nego blizu dzamije:)prckov wrote:u kom ste kvartu, bio sam I ja jedno 2-3 mjeseca u zagrebu u Borovje
Kladim se da je i u Australiji ubo kvart s minaretom...Mada tamo valjda i nije problem promašiti...Što ti je nostalgija...
2014-04-19
jasambrend wrote:dijagram wrote:a da, di ces ti nego blizu dzamije:)prckov wrote:u kom ste kvartu, bio sam I ja jedno 2-3 mjeseca u zagrebu u Borovje
to su rakete...
vidis ti njih, srcu kavu negdje pa se usutilimaggie13 wrote:da, da..poznata mi genetika :0)prckov wrote:takav je tvoj bracomaggie13 wrote:haha, jos da je nesnalazljiv ;Pprckov wrote:jes vidila sto sam sebican, neb dao dijagramu nistamaggie13 wrote:
ima nas, ajde..podijelili biste se ;D ;>~~
2014-04-19
Dread_Pirate_Roberts wrote:jasambrend wrote:dijagram wrote:a da, di ces ti nego blizu dzamije:)prckov wrote:u kom ste kvartu, bio sam I ja jedno 2-3 mjeseca u zagrebu u Borovje
to su rakete...
Lako moguće... Priča se da brzo postane eksplozivno područje tamo gdje ih postave...
darth_vader-
2014-04-17
Dread_Pirate_Roberts wrote:nene...shpaolin...
znam znam, al asocijacija :)
betty.boop-
2015-01-23
To selo neko naseljeno Španjolcima?
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:To selo neko naseljeno Španjolcima?
blizu...dijagram, veber i ja samo španjolski hablamo kad se nađemo...
2014-12-30
trazim pjesmu koju ne znam nac
da znam svirat, odsvirala bi vam djelic, pa biste mi mozda mogli i pomoc
popizdit cu, mrzim kad mi se ovo dogadja :D
da znam svirat, odsvirala bi vam djelic, pa biste mi mozda mogli i pomoc
popizdit cu, mrzim kad mi se ovo dogadja :D
betty.boop-
2015-01-23
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50