Hot-el Lo~ve (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
ne volim taj model i nikakve 'nadogradnje' ne pomazu :DNoor wrote:maggie13 wrote:meni ono ni na kome ne izgleda dobro @_@Noor wrote:maggie13 wrote:njih, ili ugsice,npr, ne bih nikad uzela :-)Noor wrote:
firma je to, moderne verzije gumenih čizama s neodoljivim uzorcima i bojama, popularne među modnom elitom
ni ja, iako mi neki modeli ugsica na mladim curkama full dobro izgledaju
ove bi jedino nosila...sve ostalo njet
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
da, vama su kuce tople B-)Noor wrote:maggie13 wrote:nauzivat ces se ove zime :DNoor wrote:maggie13 wrote:Ja sam jos hiperaktivnija kad je ovako..B-)
ja jedva čekam ponedjeljak...kažu snijeg neće stat padat do četvrtka
i te kako
najljepše mi je kad nakon šetnje uđem u kuću..i zavalim se u toplo, hehhe
2014-04-12
kic wrote:
ša fali
ma samo da ne smrducka :D
betty.boop-
2015-01-23
Stavi sliku kakve ti voliš :)maggie13 wrote:ne volim taj model i nikakve 'nadogradnje' ne pomazu :DNoor wrote:maggie13 wrote:meni ono ni na kome ne izgleda dobro @_@Noor wrote:maggie13 wrote:
njih, ili ugsice,npr, ne bih nikad uzela :-)
ni ja, iako mi neki modeli ugsica na mladim curkama full dobro izgledaju
ove bi jedino nosila...sve ostalo njet
Guest- Guest
ja sam kupila jedne cupave, za 15 eura
sad cu vam slikat :D
preslatke su
sad cu vam slikat :D
preslatke su
betty.boop-
2015-01-23
ma jesu, ako hajcamo...žmirit ću dok dođe račun za plin @_@maggie13 wrote:da, vama su kuce tople B-)Noor wrote:maggie13 wrote:nauzivat ces se ove zime :DNoor wrote:maggie13 wrote:Ja sam jos hiperaktivnija kad je ovako..B-)
i te kako
Guest- Guest
http://www.mass-shoes.com/zenska-obuca?item=52659
2014-04-12
i mi zmirimo, jos se smrzavamo u međuvremenu :-SNoor wrote:ma jesu, ako hajcamo...žmirit ću dok dođe račun za plin @_@maggie13 wrote:da, vama su kuce tople B-)Noor wrote:maggie13 wrote:nauzivat ces se ove zime :DNoor wrote:
i te kako
2014-04-12
http://www.mvinfo.hr/knjiga/3120/sjena-vjetra
Polovicom četrdesetih barcelonski knjižar odvodi svog desetogodišnjeg sina Daniela u “Groblje zaboravljenih knjiga” - tajnu barcelonsku knjižaru. Na mjestu gdje se čuvaju zaboravljene knjige, zabranjene knjige - knjige koje je ovako i onako progutalo vrijeme. Dječak će izabrati knjigu “Sjena vjetra”... A knjiga će izabrati njega. Roman nepoznatog pisca Juliena Caraxa jedini je još postojeći primjerak. Svi ostali tajanstveno su spaljeni tijekom posljednjih godina, baš kao i ostali Caraxovi romani.
Svoj ekskluzivni, posljednji primjerak, Daniel će čitati “dok je srce još mlado, a um čist”. Roman će ga posve zaokupiti. Sljedećih deset godina istraživat će život “nevjerojatno neuspješnog” pisca. O njemu kao da više nitko ništa ne zna. Caraxovi romani komercijalno su propali. On se, navodno, upustio u dvoboj na pariškom groblju Pere Lachaise. Jedni su govorili da je poginuo i da mu je tijelo položeno u neobilježeni grob. Oni optimističniji tvrdili su da je umro poslije u Barceloni u najvećoj bijedi. U sljedećih deset godina Danielov život potpuno će se ispreplesti sa sudbinom nepoznatoga pisca.
kic, salim se
al sad sam se zaledila jer upravo citam tu trilogiju i uopce nisam skuzila da je to to
o yebote !
al sad sam se zaledila jer upravo citam tu trilogiju i uopce nisam skuzila da je to to
o yebote !
betty.boop-
2015-01-23
prave zimske:)maggie13 wrote:http://www.mass-shoes.com/zenska-obuca?item=52659
Guest- Guest
ma jesam ja tebi pricala o tome i da to citam ?
betty.boop-
2015-01-23
a ne, imala sam jedan citat iz knjige u potpisu :)
ok then, bila sam se prepala :D
ok then, bila sam se prepala :D
betty.boop-
2015-01-23
kic wrote:
zadnje nešto od Borgesa koliko znam..
ma to sam tek pocela i odustala jer ionako vec milijun citam istovremeno
a i nemam bas vremena, sve nesto rastezem u zadnje vrijeme
betty.boop-
2015-01-23
kic wrote:
nemam pojma koji citat, tek sam počeo čitati..
seres :D
mettez la flame d'une bougie sous les testicules d'un nihiliste et vous constaterez qu'il verra très vite la beauté de l'existence
betty.boop-
2015-01-23
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50