'' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
Nemojmo se zavaravat ....ovaj Trudeau samo nastavlja politiku svog oca koji je uveo dvojezicnost a politika je : više stranaca nebritanaca manji utjeca Londona.
To vam je ta politka.
To vam je ta politka.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: '' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
Tek od 60-ih godina dobili su svoju himnu i zastavu, a tek 1982. otac današnjeg premijera, Pierre Trudeau, kao premijer proveo je ustavnu reformu, službeno uveo dvojezičnost i multikulturalizam kao službenu državnu politiku.
2014-04-11
Čovjek ispred svog vremena...RayMabus wrote:Tek od 60-ih godina dobili su svoju himnu i zastavu, a tek 1982. otac današnjeg premijera, Pierre Trudeau, kao premijer proveo je ustavnu reformu, službeno uveo dvojezičnost i multikulturalizam kao službenu državnu politiku.
red wolf-
2016-02-10
Zemlja na sjeveru sjevernoameričkog kontinenta otvorena je za ljude svih vrsta i vjera. Šire područje Toronta danas je po sastavu stanovnika najraznovrsniji grad na planetu, jer je polovica tamošnjeg stanovništva rođena izvan Kanade, a ni drugi gradovi poput Vancouvera, Calgaryja, Ottawe i Montreala u tome značajno ne zaostaju. Godišnji priljev imigranata broji oko 1 posto stanovništva Kanade (36 milijuna).
----
Laganini svake godine za oko 1% goodby London.
----
Laganini svake godine za oko 1% goodby London.
2014-04-11
Ti si samo naivni idealista za razliku od mene koji sam veseli pesimista.red wolf wrote:Čovjek ispred svog vremena...RayMabus wrote:Tek od 60-ih godina dobili su svoju himnu i zastavu, a tek 1982. otac današnjeg premijera, Pierre Trudeau, kao premijer proveo je ustavnu reformu, službeno uveo dvojezičnost i multikulturalizam kao službenu državnu politiku.
Pošto London odnosno to britansko kurcenje nemogu smsilit jer su preopntenti onda mogu samo reci : Bravo Trudeau ...hebi im mater britansku.
2014-04-11
Francuzi su pomagali americku revoluciju s ciljem da Briti izgube te teritorije tamo ....isto to sad rade u Kanadi koja ima još uvijek jako visok postotak britanskog stanovništva .....razvaljuju ih.
2014-04-11
Ti si idiot...RayMabus wrote:Ti si samo naivni idealista za razliku od mene koji sam veseli pesimista.red wolf wrote:Čovjek ispred svog vremena...RayMabus wrote:Tek od 60-ih godina dobili su svoju himnu i zastavu, a tek 1982. otac današnjeg premijera, Pierre Trudeau, kao premijer proveo je ustavnu reformu, službeno uveo dvojezičnost i multikulturalizam kao službenu državnu politiku.
Pošto London odnosno to britansko kurcenje nemogu smsilit jer su preopntenti onda mogu samo reci : Bravo Trudeau ...hebi im mater britansku.
red wolf-
2016-02-10
a sta cemo sa onim fokama ezek?kanadjani pobise samo za jednu godinu oko 220 000 foka
Guest- Guest
Kanad ce bit debritanizirna i moc Lonodna ce opasti.
2014-04-11
Kanad ce bit debritanizirna i moc Lonodna ce opasti.
---
Eto to vam je ta prica , centri moci ....a ne multikulturizam kako misle naivni ....idioti.
---
Eto to vam je ta prica , centri moci ....a ne multikulturizam kako misle naivni ....idioti.
2014-04-11
objasni tamo nekom kozojebu da se svijet treba ujediniti,ponudice ti da predjes na islam a ako odbijes ide nesto slicno sto kanadjani rade fokama
Guest- Guest
Do kraja ove godine sastav stanovništva Kanade ce biti takav da ce 1% novih državljana biti uglavnom nebritanskog porijekla ......Francuzi bi radije vidili nekog nebritanca na celu britanske kolumbije šta je jedna kanadska savezna država a onda referendum o promjeni naziva te države u npr kanadska kolumbija npr.
Ocito vrlo jednostavan plan koji samo debili nevide a naivni debili misle da to ima veze sa . svi su ljudi braca.
Ocito vrlo jednostavan plan koji samo debili nevide a naivni debili misle da to ima veze sa . svi su ljudi braca.
2014-04-11
Da se mene pita ja bi svake godine uvozio miljon nebritanaca od svuda i svakud samo da šta prije debritaniziram Kanadu.
No dobro je i ovako , polako al sigurno , svake godine 1% manje brita u sastavu stanovništva Kanade.
No dobro je i ovako , polako al sigurno , svake godine 1% manje brita u sastavu stanovništva Kanade.
2014-04-11
Britanci su u banani,iznutra ih nagriza rak zvani,radikalni islam
Guest- Guest
Briti su u teškom kurzu ....još ako Francuzi ( Brisel ) uspije ojacati seceniosticki struje u Škotskoj i ovi se odvoje onda su ih stvarno razhebali i od njih napravili nebitan politicki faktor na svijeckoj sceni.
2014-04-11
onolika mornarica a kozojebi im se provukli kroz la manz,jebiga,dzabe su krecili,Franci i Svabe isti kukac,jebu ih ko mlade majmune...
Guest- Guest
A cuj otocna su država normalno da imaju jaku mornaricu al ono biracko tijelo u Škotskoj je pola pola s time da su mlađi za izlazak iz britanske unije .....tako da Brisel samo treba cekati i jacati te struje i onda novi referendum i onda ide potop Londona kao centra moci.
2014-04-11
Nova snažna Kraljevska mornarica plovi u novu eru 2017. godine
"Investiramo milijarde u jačanje Kraljevske mornarice po prvi puta te gradimo nove nosače zrakoplova, podmornice, fregate, ophodne brodove te zrakoplove."
U posljednjih 12 mjeseci, britanska je mornarica odgovorila na rusku aktivnost u Sjevernom moru, Engleskom kanalu te sjevernom Atlantiku usred rastućih napetosti Moskve i Zapada, piše Portsmouth.
Ministar obrane Sir Michael Fallon izjavio je: "Investiramo milijarde u jačanje Kraljevske mornarice po prvi puta te gradimo nove nosače zrakoplova, podmornice, fregate, ophodne brodove te zrakoplove."
"Ova godina je početak nove ere pomorske snage, tako će se prikazitvati britanski utjecaj diljem svijeta", dodao je.
Na vrhuncu pomorske aktivnosti prošle godine, pomorsko osoblje sudjelovalo je u 22 operacije u tuzemstvu i inozemstvu na gotovo 30 brodova, podmornica - sveukupno 8 325 mornara i kraljevskih marinaca.
http://vojnapovijest.vecernji.hr/nova-snazna-kraljevska-mornarica-plovi-u-novu-eru-2017-godine-1139528
I jedan referendum u Škotskoj u buducnosti i ovo sve mogu objesti macku o rep.
"Investiramo milijarde u jačanje Kraljevske mornarice po prvi puta te gradimo nove nosače zrakoplova, podmornice, fregate, ophodne brodove te zrakoplove."
U posljednjih 12 mjeseci, britanska je mornarica odgovorila na rusku aktivnost u Sjevernom moru, Engleskom kanalu te sjevernom Atlantiku usred rastućih napetosti Moskve i Zapada, piše Portsmouth.
Ministar obrane Sir Michael Fallon izjavio je: "Investiramo milijarde u jačanje Kraljevske mornarice po prvi puta te gradimo nove nosače zrakoplova, podmornice, fregate, ophodne brodove te zrakoplove."
"Ova godina je početak nove ere pomorske snage, tako će se prikazitvati britanski utjecaj diljem svijeta", dodao je.
Na vrhuncu pomorske aktivnosti prošle godine, pomorsko osoblje sudjelovalo je u 22 operacije u tuzemstvu i inozemstvu na gotovo 30 brodova, podmornica - sveukupno 8 325 mornara i kraljevskih marinaca.
http://vojnapovijest.vecernji.hr/nova-snazna-kraljevska-mornarica-plovi-u-novu-eru-2017-godine-1139528
I jedan referendum u Škotskoj u buducnosti i ovo sve mogu objesti macku o rep.
2014-04-11
Jednakost je ok, i bezdrzavnost i postnacionalnost kako god, onoga momenta kad gradjanima drustvo odobri nosenje oruzja i odrjesene ruke kad neki mangup zloupotrijebi slobode.
omni-
2014-04-12
Čekaj samo dok se tamo nakupi dovoljan broj raznoraznih grupacija koje će biti dovoljno jake da svoje naume rješavaju silom - al će tamo biti " tarabane " !
Guest- Guest
they tried to make ezy go to rehab
he said, no, no, no
he said, no, no, no
2014-04-19
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Briljantan eksperiment člana Vijeća pokazao je koliko je suludo što je HRT doveo Tihomira Dujmovića
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Putinov idući korak je izgladnjivanje svijeta, što će izazvati nemire i Treći svjetski rat
» Prva pratilja miss svijeta 2019 godine dolazi iz Francuske
» Lista najbogatijih država svijeta
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Putinov idući korak je izgladnjivanje svijeta, što će izazvati nemire i Treći svjetski rat
» Prva pratilja miss svijeta 2019 godine dolazi iz Francuske
» Lista najbogatijih država svijeta
Page 5 of 6