'' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
they tried to make ezy go to rehab
he said, no, no, no
he said, no, no, no
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: '' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
Domordački indijanci i Inuiti su sigurno oduševljeni sa svim tim
Kermit-
2014-04-17
Upravo to, osim toga tamo su bijelci sa zapada debela većina, a ostatak su azijati i indijanci znači autor teksta je promašio i šefa i stanicu, francuzi bi dali desno oko da umjesto pekača kebaba iz Alžira imaju korejce, vijetnamce, kineze ili lovce na tuljane, zapravo danas bi bili sila u usponu a ne kurac na biciklu i tempirana bombakic wrote:
Kanađani nikad nisu ni postojali.. za temeljni dohodak ćemo vidjeti, možda bude dobro..
Kermit-
2014-04-17
njegovo vrijeme tek dolazi heheheheprckov wrote:they tried to make ezy go to rehab
he said, no, no, no
Guest- Guest
Kad im zajašu ''napredni multi-kulti bliskoistočnjaki'' bit će panika. Ali neka ... kumaj čekam kad im začnu žene i divojke taharušati!
Stribor-
2015-09-22
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Briljantan eksperiment člana Vijeća pokazao je koliko je suludo što je HRT doveo Tihomira Dujmovića
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Putinov idući korak je izgladnjivanje svijeta, što će izazvati nemire i Treći svjetski rat
» Prva pratilja miss svijeta 2019 godine dolazi iz Francuske
» Lista najbogatijih država svijeta
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Putinov idući korak je izgladnjivanje svijeta, što će izazvati nemire i Treći svjetski rat
» Prva pratilja miss svijeta 2019 godine dolazi iz Francuske
» Lista najbogatijih država svijeta
Page 6 of 6