Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
rekla sam ti što sam imalapismejker wrote:Hajd ti malo nauciti sto je logika i sto znaci koristiti mozak.Ne skodi covjeku.kaja wrote:ok, shvatili smo već da ne znaš što znači dobri diplomatski običaj kada si ga ubacio u ovu priču.pismejker wrote:Sto ne znam Irud te jebo?Zlobna si i cupas iz konteksta ono sto tebi paše.no,kako tupavoj i zlonamjernoj balkanki nesto objasniti.Nemoj onda niti se buniti sto svi kradu drzavu,jer to isto mozemo podvesti pod "Boli nekog kurac sto oni rade"kaja wrote:ne znaš znači. onda nemoj koristi riječi za koje misliš da pametno zvuče..pismejker wrote:
Kako da kazem ono sto su ti x puta rekli?Kajo,glupa si..
sad marš u kurac
marš u kurac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
kak nije?...da vucko i toma ne dobiju izvjesce...kaja wrote:dakle dobri dipl.običaj je običaj da se negdje dođe u pratnji supruga/ge, da se negdje pokriva kosa npr. kod pape, da se negdje donose pokloni zemlje i sl.
to nije običaj da predsjednica javi plan puta pilselu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajd odheb,ne moras se nadovezati na svaku moju.Idi uči nesto,jebote..kaja wrote:rekla sam ti što sam imalapismejker wrote:Hajd ti malo nauciti sto je logika i sto znaci koristiti mozak.Ne skodi covjeku.kaja wrote:ok, shvatili smo već da ne znaš što znači dobri diplomatski običaj kada si ga ubacio u ovu priču.pismejker wrote:Sto ne znam Irud te jebo?Zlobna si i cupas iz konteksta ono sto tebi paše.no,kako tupavoj i zlonamjernoj balkanki nesto objasniti.Nemoj onda niti se buniti sto svi kradu drzavu,jer to isto mozemo podvesti pod "Boli nekog kurac sto oni rade"kaja wrote:
ne znaš znači. onda nemoj koristi riječi za koje misliš da pametno zvuče..
sad marš u kurac
marš u kurac
Guest- Guest
vuksadinare wrote:kak nije?...da vucko i toma ne dobiju izvjesce...kaja wrote:dakle dobri dipl.običaj je običaj da se negdje dođe u pratnji supruga/ge, da se negdje pokriva kosa npr. kod pape, da se negdje donose pokloni zemlje i sl.
mislim, presmiješno..
2015-08-15
svetozar malo pomalo hodi utabanim šovinističkim stazama....kaja wrote:ok, shvatili smo već da ne znaš što znači dobri diplomatski običaj kada si ga ubacio u ovu priču.pismejker wrote:Sto ne znam Irud te jebo?Zlobna si i cupas iz konteksta ono sto tebi paše.no,kako tupavoj i zlonamjernoj balkanki nesto objasniti.Nemoj onda niti se buniti sto svi kradu drzavu,jer to isto mozemo podvesti pod "Boli nekog kurac sto oni rade"kaja wrote:ne znaš znači. onda nemoj koristi riječi za koje misliš da pametno zvuče..pismejker wrote:Kako da kazem ono sto su ti x puta rekli?Kajo,glupa si..kaja wrote:
i daj nam malo pojasni ovaj običaj u ovom kontekstu, misliš da je to običaj da tebi javi plan puta?
sad marš u kurac
2015-08-08
Oooo,Micamaca,jel to neka kuknjava jučer bila i neko samosazaljevanje,glede nekih 7% necega???:D
Guest- Guest
da, i hoće ispasti pametan kako se kuži u diplomacijumichaellcmacha wrote:svetozar malo pomalo hodi utabanim šovinističkim stazama....kaja wrote:ok, shvatili smo već da ne znaš što znači dobri diplomatski običaj kada si ga ubacio u ovu priču.pismejker wrote:Sto ne znam Irud te jebo?Zlobna si i cupas iz konteksta ono sto tebi paše.no,kako tupavoj i zlonamjernoj balkanki nesto objasniti.Nemoj onda niti se buniti sto svi kradu drzavu,jer to isto mozemo podvesti pod "Boli nekog kurac sto oni rade"kaja wrote:ne znaš znači. onda nemoj koristi riječi za koje misliš da pametno zvuče..pismejker wrote:
sad marš u kurac
2015-08-15
Kajo,ti se u krivi kurac ne kuzis.A ne koristi rijeci,u kojima vas Srbi jebu do jaja..diplomaciji naravno.
Guest- Guest
pa da..konacno odlucili da se ne ispovijedaju kud idu i sto ce radit..i spijuncine i peta kolona poludili jer treba se gazdama opravdat zasto im je stol prazan a lovu dajkaja wrote:vuksadinare wrote:kak nije?...da vucko i toma ne dobiju izvjesce...kaja wrote:dakle dobri dipl.običaj je običaj da se negdje dođe u pratnji supruga/ge, da se negdje pokriva kosa npr. kod pape, da se negdje donose pokloni zemlje i sl.
mislim, presmiješno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uostalom predsjednica je na svojoj službenoj stranici obavijestila da ide u posjet Americi, a što bi peta kolona htjela potpun izvještaj to je njihov problem
http://predsjednica.hr/objava/14/6/1294
Guest- Guest
E sad,jebi ga.Problem ce nastati,kad vam opet neki drugi zasjednu na vlast,pa vama ne budu htjeli podastrijeti svoje planove.Ili je to vec bilo?Zokac ili netko?vuksadinare wrote:pa da..konacno odlucili da se ne ispovijedaju kud idu i sto ce radit..i spijuncine i peta kolona poludili jer treba se gazdama opravdat zasto im je stol prazan a lovu dajkaja wrote:vuksadinare wrote:kak nije?...da vucko i toma ne dobiju izvjesce...kaja wrote:dakle dobri dipl.običaj je običaj da se negdje dođe u pratnji supruga/ge, da se negdje pokriva kosa npr. kod pape, da se negdje donose pokloni zemlje i sl.
mislim, presmiješno..
Guest- Guest
Pa niste vi peta kolona,od vasih placa se isplacuije Predsjednici placa ,a i njeni troskovi.Sve mora biti transparentno,jel?metilda wrote:uostalom predsjednica je na svojoj službenoj stranici obavijestila da ide u posjet Americi, a što bi peta kolona htjela potpun izvještaj to je njihov problem
Guest- Guest
kajo!kaja wrote:pa ne ide privat, jel su iz ureda lijepo rekli da održava političke i gospodarske sastanke.veber wrote:prenjeti ovlasti na predsjednika sabora ako ide prvat.kaja wrote:kakvog protokola? ona ima u opisu posla predstavljanje zemlje vani..veber wrote:odjebi i dalje s glupostima
nitko van protokola se ne mota po vasingtonu
pa nije ona direktor firme pa da ide okolo
u svakom slucaju ostavka ili opoziv.
ako ide sluzben obavijestit istog.
njen ured bi trebao znati gdje je.
itd, itd....
tudman kada je isao u "turisticki" obilazak u us ovlastio je predsjednika sabora.
kuis?
to je sve što javnost mora znati. ako postoji razlog za tajnost ili ako naprosto ne želi reći.
pametna si mlada zena. ne brani neobranjivo.
vidjeli smo prve reakcije pr. sabora i njenog ureda.
2014-12-30
veber wrote:kajo!kaja wrote:pa ne ide privat, jel su iz ureda lijepo rekli da održava političke i gospodarske sastanke.veber wrote:prenjeti ovlasti na predsjednika sabora ako ide prvat.kaja wrote:kakvog protokola? ona ima u opisu posla predstavljanje zemlje vani..veber wrote:odjebi i dalje s glupostima
nitko van protokola se ne mota po vasingtonu
pa nije ona direktor firme pa da ide okolo
u svakom slucaju ostavka ili opoziv.
ako ide sluzben obavijestit istog.
njen ured bi trebao znati gdje je.
itd, itd....
tudman kada je isao u "turisticki" obilazak u us ovlastio je predsjednika sabora.
kuis?
to je sve što javnost mora znati. ako postoji razlog za tajnost ili ako naprosto ne želi reći.
pametna si mlada zena. ne brani neobranjivo.
vidjeli smo prve reakcije pr. sabora i njenog ureda.
Guest- Guest
proziran k'o pausmichaellcmacha wrote:svetozar malo pomalo hodi utabanim šovinističkim stazama....kaja wrote:ok, shvatili smo već da ne znaš što znači dobri diplomatski običaj kada si ga ubacio u ovu priču.pismejker wrote:Sto ne znam Irud te jebo?Zlobna si i cupas iz konteksta ono sto tebi paše.no,kako tupavoj i zlonamjernoj balkanki nesto objasniti.Nemoj onda niti se buniti sto svi kradu drzavu,jer to isto mozemo podvesti pod "Boli nekog kurac sto oni rade"kaja wrote:ne znaš znači. onda nemoj koristi riječi za koje misliš da pametno zvuče..pismejker wrote:
sad marš u kurac
2014-12-30
Ajd da netko kaze i da je Kaja pametna.
Guest- Guest
Mjku ti Irudovu.I onda se cudom nacuditi,kako je Balkan u džuture,malo žešća vukojebina,u svakom smislu.
Guest- Guest
metilda wrote:uostalom predsjednica je na svojoj službenoj stranici obavijestila da ide u posjet Americi, a što bi peta kolona htjela potpun izvještaj to je njihov problem
http://predsjednica.hr/priopcenja/14/6#1
Predsjednica uredno obavlja svoje dužnosti.
Šumarima Boško Buha još nije donio poštu, pa ne znaju što se događa u civilizaciji.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ero,kad ce precjednica da nest onacini po pitanju ekonomije,razvoja,industrije,investicija prije svega.Puno zuji po tom pitanju,ali slabo meda stvara.Ipak,ljudi prije svega zive od onog: "U se.."
Guest- Guest
Od naših, dakako. Od naših plaća plaćamo i šumarski nakot...Dokle više?pismejker wrote:Pa niste vi peta kolona,od vasih placa se isplacuije Predsjednici placa ,a i njeni troskovi.Sve mora biti transparentno,jel?metilda wrote:uostalom predsjednica je na svojoj službenoj stranici obavijestila da ide u posjet Americi, a što bi peta kolona htjela potpun izvještaj to je njihov problem
2016-07-22
Mesić i Josipović su po tom pitanju bili nenadjebivi, što jes jes..pismejker wrote:Ero,kad ce precjednica da nest onacini po pitanju ekonomije,razvoja,industrije,investicija prije svega.Puno zuji po tom pitanju,ali slabo meda stvara.Ipak,ljudi prije svega zive od onog: "U se.."
2016-07-22
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iranski predsjednik dočekao Grabar-Kitarović
» Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Službeni posjet predsjednika Republike Bugarske Republici Hrvatskoj
» Ministri Medved i Hasanbegović idu u službeni posjet Republici Kosovo
» Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Službeni posjet predsjednika Republike Bugarske Republici Hrvatskoj
» Ministri Medved i Hasanbegović idu u službeni posjet Republici Kosovo
Page 4 of 7