Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
Slovacki premijer Robert Fico za slovacku nacionalnu televiziju:'EU je na izbjeglickoj krizi definitivno pala i to treba otvoreno reci i bez bojazni.Na vidjelo izlazi visegodisnja promasena politika EU-a prema migrantima iz Afrike i Azije,gdje je dosadasnja praksa bila pokazivanje i previse humanosti i previse gluposti.Sto ej EU dobila zauzvrat takvom politikom?Nista,veliko nula,ti useljinici bar dobra vecina se nije prilagodila dapace problema sve vise a iz njihovih redova se i dobrim dijelom novaci ISIL.Na ovakav nacin EU ne moze vise funkcionirat jer pitanje je vremena ako ostane ovakva politika bez dogovora,suglasja i promjene politickog i gospodarskog smjera i gdje se mora ojacat nacionalna drzava unutar EU-a prvenstveno zbog sigurnosti drzava kada ce se EU prikljucit na respiratorni sustav a to znamo sto znaci u najgorem sucaju'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
poceo je polagano i zvanicno raspad EU-a kako je dosad funkcionirala..a mozemo reci i podjela..pitanje je kome ce se ovi mangupi iz nasih redova prikljucit....ako vec nije kasno
2015-09-08
Re: Slovački premijer Fico otvoreno:'Na ovakav način EU više ne može funkcionirati'
Njemački list Deutsche Wirtschafts Nachrichten piše da je Slovačka prva zemlja Sjevernoatlantskog saveza, čiji je lider stao na stranu Rusije po pitanju vojne operacije u Siriji. „Nije važno čiji će napad na ’Islamsku Državu’ biti uspješan: SAD-a ili Rusije. U oba slučaja rezultat će biti isti”, izjavio je premijer Slovačke Robert Fico u subotu za jednu slovačku radio-stanicu. On je istaknuo da po tom pitanju nema ideološke predrasude.
Osim toga, Robert Fico smatra da bi Bašar Asad trebao biti uključen u rješavanje konflikta u Siriji, i da se ne treba distancirati od njega i inzistirati na njegovom odlasku s vlasti, što čini većina zapadnih političara.
Ranije je ministar vanjskih poslova Slovačke Miroslav Lajčak izjavio da se prilikom rješavanja situacije u Siriji Europska unija ne treba orijentirati samo na one „koji joj se sviđaju”, nego i na one koji imaju potencijal riješiti krizu u ovoj zemlji. Ruska Federacija raspolaže takvim potencijalom, kako i sadašnji sirijski predsednik Bašar Asad, smatra šef slovačke diplomacije.
Osim toga, Robert Fico smatra da bi Bašar Asad trebao biti uključen u rješavanje konflikta u Siriji, i da se ne treba distancirati od njega i inzistirati na njegovom odlasku s vlasti, što čini većina zapadnih političara.
Ranije je ministar vanjskih poslova Slovačke Miroslav Lajčak izjavio da se prilikom rješavanja situacije u Siriji Europska unija ne treba orijentirati samo na one „koji joj se sviđaju”, nego i na one koji imaju potencijal riješiti krizu u ovoj zemlji. Ruska Federacija raspolaže takvim potencijalom, kako i sadašnji sirijski predsednik Bašar Asad, smatra šef slovačke diplomacije.
Guest- Guest
dakle definitivno ej jasno da visegradska skupina ima svoj politicki pravac a to je jake-nacionalne drzave...naravno to ovima u zapadnom dijelu tj velikim drzavama apsolutno en odgovara..jer naravno ne mogu onda ciniti sto ih je volja ponajprije ucjenjivati...prvo preko banki i korporacija...neoliberalizam kao ideja definitivno je propao u drzavama visegradske skupine a to ej ono sto najvise boli i bode..zapad...a budimo iskreni bode i boli ove kukurikavce na vlasti...svoje ste odsvirali gospodo ili durgovi neoliberali bar u ovom dijelu europe...ostaje vam samo da migrirate
2015-09-08
HR nema budućnosti s SDP/HDZ-om na čelu države. Most bi u svakom slučaju dao boljeg premijera i neovisnijeg, no hrvatske ovce od birača ne kuže to, pa je HR opet ispala iz igre.
Guest- Guest
cuj hdz-e i kolinda su se jasno izjasnili..a to ej pravac prema visegradskoj skupini...kukurikavci bi rado u zapadnu alijansu jer su neoliberali i ljevicari..ali s notom da se prevec ne zamere ovima drugima..a to ne ide..nema sjedenja na dva stolcaEva wrote:HR nema budućnosti s SDP/HDZ-om na čelu države. Most bi u svakom slučaju dao boljeg premijera i neovisnijeg, no hrvatske ovce od birača ne kuže to, pa je HR opet ispala iz igre.
2015-09-08
a definitivno ej jasno i da janezi rado gledaju prema visegradskoj skupini..
2015-09-08
Kolinda je NATO proizvod i američka špijunčina.vuksadinare wrote:cuj hdz-e i kolinda su se jasno izjasnili..a to ej pravac prema visegradskoj skupini...kukurikavci bi rado u zapadnu alijansu jer su neoliberali i ljevicari..ali s notom da se prevec ne zamere ovima drugima..a to ne ide..nema sjedenja na dva stolcaEva wrote:HR nema budućnosti s SDP/HDZ-om na čelu države. Most bi u svakom slučaju dao boljeg premijera i neovisnijeg, no hrvatske ovce od birača ne kuže to, pa je HR opet ispala iz igre.
Guest- Guest
Al si ti sele bila obmanuta... :)
Kratko vrijeme imam i ja svoje ljude svugdje.
Guest- Guest
Ameri im uvale izbeglice i sve počne da se raspada.
vuksadinare wrote:cuj hdz-e i kolinda su se jasno izjasnili..a to ej pravac prema visegradskoj skupini...kukurikavci bi rado u zapadnu alijansu jer su neoliberali i ljevicari..ali s notom da se prevec ne zamere ovima drugima..a to ne ide..nema sjedenja na dva stolcaEva wrote:HR nema budućnosti s SDP/HDZ-om na čelu države. Most bi u svakom slučaju dao boljeg premijera i neovisnijeg, no hrvatske ovce od birača ne kuže to, pa je HR opet ispala iz igre.
Ovo triba zapametiti za slučaj ako HDZ i potli morebitne premage na izborih ne bude ništ' po tom pitanju načinil.
Spomnite se, HDZ je prije SDP-a osam let činil oblast i ignoriral je pozivnicu iz V4.
Stribor-
2015-09-22
Pa i u tvoj stan da dođe 5000 ljudi, stan bi ti se raspal.dzango wrote:Ameri im uvale izbeglice i sve počne da se raspada.
Guest- Guest
Nema on stan. A na trgu di žica stane i 10 000. Zato mi nije jasan koncep.
Guest- Guest
Ali ja komšiji ne bi dao da pošalje njih 5000 u moju kuću. Naročito ako mi je taj komšija prijatelj, navodno.Eva wrote:Pa i u tvoj stan da dođe 5000 ljudi, stan bi ti se raspal.dzango wrote:Ameri im uvale izbeglice i sve počne da se raspada.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zato onaj javni WC na trgu gde ti radiš i gde ti ostavljam bakšiš, može da primi i više od 10.000 dnevno. Tebi je jasan koncept. Peri govna i ne seri mnogo.zgdosada wrote:Nema on stan. A na trgu di žica stane i 10 000. Zato mi nije jasan koncep.
2014-04-19
Nema prijatelja u politici, ima samo interesa. A trenutni interes je nafta i zato je SA država u kojoj se poštivaju ljudska prava više nego u cijeloj EU, kojoj treba uvest "demokraciju" u vidu muslimanskih hordi nepismenih čobana.dzango wrote:Ali ja komšiji ne bi dao da pošalje njih 5000 u moju kuću. Naročito ako mi je taj komšija prijatelj, navodno.Eva wrote:Pa i u tvoj stan da dođe 5000 ljudi, stan bi ti se raspal.dzango wrote:Ameri im uvale izbeglice i sve počne da se raspada.
Guest- Guest
EU je nešto neozbiljno u visokoj politici. Potrčko Amerike. Treba je jebati.Eva wrote:Nema priajtelja u politici, ima samo interesa. A trenutni interes je nafta i zato je SA država u kojoj se poštivaju ljudska prava više nego u cijeloj EU, kojoj treba uvest "demokraciju" u vidu muslimanskih hordi nepismenih čobana.dzango wrote:Ali ja komšiji ne bi dao da pošalje njih 5000 u moju kuću. Naročito ako mi je taj komšija prijatelj, navodno.Eva wrote:Pa i u tvoj stan da dođe 5000 ljudi, stan bi ti se raspal.dzango wrote:Ameri im uvale izbeglice i sve počne da se raspada.
2014-04-19
Vidi vidi sad su veći nacisti od nacista česi,slovaci,poljaci ini a kad je bio WW2 nigdje ih nije bilo,Hrvati su se bar 90% odazvali u klanje na raznim stranama a ovi davali švabama da im jebu žene da bi preživili
E to se zove umijeće preživljavanja
E to se zove umijeće preživljavanja
stenjalica-
2015-10-18
Europa je izgubljena putem.dzango wrote:EU je nešto neozbiljno u visokoj politici. Potrčko Amerike. Treba je jebati.Eva wrote:Nema priajtelja u politici, ima samo interesa. A trenutni interes je nafta i zato je SA država u kojoj se poštivaju ljudska prava više nego u cijeloj EU, kojoj treba uvest "demokraciju" u vidu muslimanskih hordi nepismenih čobana.dzango wrote:Ali ja komšiji ne bi dao da pošalje njih 5000 u moju kuću. Naročito ako mi je taj komšija prijatelj, navodno.Eva wrote:Pa i u tvoj stan da dođe 5000 ljudi, stan bi ti se raspal.dzango wrote:Ameri im uvale izbeglice i sve počne da se raspada.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Može li funkcionirati?
» Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
» Slovački premijer: Ukrajina će morati dati dio Rusiji
» Slovački premijer: O budućnosti EU ne mogu odlučivati samo dvije-tri članice
» Slovački premijer: Multikulturalnost je fikcija, borit ćemo se protiv imigracije iz muslimanskih zemalja
» Da se predsjednica na ovakav način šeta i mi naknadno saznajemo da je to službeni posjet
» Slovački premijer: Ukrajina će morati dati dio Rusiji
» Slovački premijer: O budućnosti EU ne mogu odlučivati samo dvije-tri članice
» Slovački premijer: Multikulturalnost je fikcija, borit ćemo se protiv imigracije iz muslimanskih zemalja
Page 1 of 2