Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Dakako da su ti ljudi najbitniji, no isto tako tu smo, gdje trebamo biti kao i u reali...betty.boop wrote:
bitni su ljudi iz tvog blizeg kruga, kakav forum, kakve drustvene mreze !
osim toga, to 'profiliranje' moze bit iz zayebancije, ciste zloce ili jednostavno gluposti ;)
To mene povrijedi, jer je u često puta u pitanju zloća, pa se pitam jel tu ja pripadam?
gle, pusti njihovu zlocu njima, to tebe ne treba dirat
nisi ti kriva sto je njima lose (u tom trenutku)
mogla bi o ovome roman napisat, al stvarno moram ic spavat :*
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
a gljedoj, nis siguro jer je mene fejsbuk izboci, i više ga ne duperun,betty.boop wrote:aben wrote:ajde ti daj link na onaj članak,betty.boop wrote:mativka wrote:Evo što je mene iznerviralo i zbog čega sam obrisala nick. Ove insinuacije. Osjećam se uvijek kao neka budala. S ljudima pišem godinama, i odjednom se pojavljuju svi, koji više znaju nego ja, ili ono najgore...
Nakon ihajjj godina netko upadne i profilira, daje svoje mišljenje. Kao da su ljudi usmjereni samo na nešto , nešto. Zašto ne žele zadržati ljepotu, ma koliko ona neistinita ona bila?
ja mislim
ča će ti mišljenje...
necu, jer nisam sigurna da si to ti :)
ali bi voli viti na koga van sumiljun...
2014-04-16
aben wrote:a gljedoj, nis siguro jer je mene fejsbuk izboci, i više ga ne duperun,betty.boop wrote:aben wrote:ajde ti daj link na onaj članak,betty.boop wrote:mativka wrote:Evo što je mene iznerviralo i zbog čega sam obrisala nick. Ove insinuacije. Osjećam se uvijek kao neka budala. S ljudima pišem godinama, i odjednom se pojavljuju svi, koji više znaju nego ja, ili ono najgore...
Nakon ihajjj godina netko upadne i profilira, daje svoje mišljenje. Kao da su ljudi usmjereni samo na nešto , nešto. Zašto ne žele zadržati ljepotu, ma koliko ona neistinita ona bila?
ja mislim
ča će ti mišljenje...
necu, jer nisam sigurna da si to ti :)
ali bi voli viti na koga van sumiljun...
aha, a nista onda ... nije u redu da stavljam tudje slike
IDEM CA VISE !
betty.boop-
2015-01-23
a, ajde, ajde, naspi se. čini mi se da nisi uhljeb čin si toliko umorna, a još ni ni devet ipo.betty.boop wrote:
aha, a nista onda ... nije u redu da stavljam tudje slike
IDEM CA VISE !
lipo sanjaj i zapanti, ne fiskaliziraj svaki račun, uvika malo sakrij državi, ni zrna žita okupatoru...
2014-04-16
Čuj ti, zbog tebe i takvih, iskopati ću vlastiti rov. Mjesto gdje će se svaki glas ćuti.aben wrote:mativka wrote:Za pravdu - ginem :)aben wrote:
na kraju, moj poso bi prvi propo da se mene poslušo, ne zun kako ti to ne otkrije da u pozadini ni imovinska korist, nego- pravda.
Mogu u vaš rov? :)
ali ne gineš, ti gineš za nepravdu. već deset stranic...dobro, bruto deset jer je došla beti a ona je površna osoba pa uvika skrene razgovor u neke pliće teme...se trudiš racionalizirati napad na ugostitelje. stani iza njih i reci da je nepravedno poduplati in porez, i unda moreš ući u predvorje ulaznog dijela našega rova...
Bila sam sve...Budila se s problemima i budila se s mišlju o prvoj jutarnjoj kavi.
Od kako me znaš, znaš da govorim o sustavu u kojem živimo, koji nije definiran. Sustavu koji je siva zona. Vi, tj. ti, govoriš o Merici, ja progovaram o našoj domovini. Ti o onome što bi trebalo biti, ja o onome kako je. Ti s obzirom na Kalmetu uz kojeg vam je procvjetala obala, ja o nesposobnjakovićima zbog kojih smo uništeni. Jedna država, dva različita načina života. Ti o kavi od 11 kn...mi o tome da je to doručak....
Guest- Guest
Postoji minimum ponašanja, kako vani tako i tu.betty.boop wrote:mativka wrote:Dakako da su ti ljudi najbitniji, no isto tako tu smo, gdje trebamo biti kao i u reali...betty.boop wrote:
bitni su ljudi iz tvog blizeg kruga, kakav forum, kakve drustvene mreze !
osim toga, to 'profiliranje' moze bit iz zayebancije, ciste zloce ili jednostavno gluposti ;)
To mene povrijedi, jer je u često puta u pitanju zloća, pa se pitam jel tu ja pripadam?
gle, pusti njihovu zlocu njima, to tebe ne treba dirat
nisi ti kriva sto je njima lose (u tom trenutku)
mogla bi o ovome roman napisat, al stvarno moram ic spavat :*
Često se pitam, upravo zbog takvih ponašanja da li je bolje biti sam, doći tu, ili ostati gdje jesi...
Guest- Guest
iskopoj, by all means,mativka wrote:Čuj ti, zbog tebe i takvih, iskopati ću vlastiti rov. Mjesto gdje će se svaki glas ćuti.aben wrote:mativka wrote:Za pravdu - ginem :)aben wrote:
na kraju, moj poso bi prvi propo da se mene poslušo, ne zun kako ti to ne otkrije da u pozadini ni imovinska korist, nego- pravda.
Mogu u vaš rov? :)
ali ne gineš, ti gineš za nepravdu. već deset stranic...dobro, bruto deset jer je došla beti a ona je površna osoba pa uvika skrene razgovor u neke pliće teme...se trudiš racionalizirati napad na ugostitelje. stani iza njih i reci da je nepravedno poduplati in porez, i unda moreš ući u predvorje ulaznog dijela našega rova...
Bila sam sve...Budila se s problemima i budila se s mišlju o prvoj jutarnjoj kavi.
ali nemoj misliti da će se ot rov zvati pravda, ako ne budeš pucala po onima ki dižu poreze bogatima.
Od kako me znaš, znaš da govorim o sustavu u kojem živimo, koji nije definiran. Sustavu koji je siva zona. Vi, tj. ti, govoriš o Merici, ja progovaram o našoj domovini. Ti o onome što bi trebalo biti, ja o onome kako je. Ti s obzirom na Kalmetu uz kojeg vam je procvjetala obala, ja o nesposobnjakovićima zbog kojih smo uništeni. Jedna država, dva različita načina života. Ti o kavi od 11 kn...mi o tome da je to doručak....
ov naš sustav je itekako definirun.
ne postoji podjela da jo govorin kako bi tribalo biti a ti kako je, jer jo govorin i jeno i drugo, i za meriku i za hrvatsku.
prvo govorin kako je (digli poreze ugostiteljima) a unda rečen kako triba biti ( kalati poreze ugostiteljima).
čekoj, uz kalmetu je procvitala obala?!
2014-04-16
Sjećam se, Istra je bila pojam...I, Istra je propala, no Zadar i okolica koji su bili selo jer sam tamo od malena ljetovala, a povremeno u Istru išla, su s pojavom Kalmete procvjetali.aben wrote:
Na žalost, dolaskom kući, uvidjela sam moć političke igre. Kod mene sve sivo, ama baš ništa, se nije poduzelo. Poput one poslovice: kuća treba slugu, ne gospodara..
Guest- Guest
kic wrote:
ja sam se zezao za članak, ali izgleda da su mnogi zaljubljeni u Hardena..
naš koje drame un proizvodi na clutchfans, polak ljudi ga voli i slipi su na njegove greške, druga polovica ga voli ali strepi nad svakon greškon, i međusobno se te dvi skupine ne podnosu:)
2014-04-16
istra je propala?!mativka wrote:Sjećam se, Istra je bila pojam...I, Istra je propala, no Zadar i okolica koji su bili selo jer sam tamo od malena ljetovala, a povremeno u Istru išla, su s pojavom Kalmete procvjetali.aben wrote:
Na žalost, dolaskom kući, uvidjela sam moć političke igre. Kod mene sve sivo, ama baš ništa, se nije poduzelo. Poput one poslovice: kuća treba slugu, ne gospodara..
dakle, kalmeta je običan lopov koji je zadar pretvori u obiteljski biznis. u zadru doslovno vlada dinastija. i unda oni napravu pozdrav suncu, dvoranu i luku s državnin šoldima ( s tvojin šoldima) i to bude dovoljnoda ljudi reču kako je un zaslužan za procvat ...tja..
2014-04-16
neki sun sun pošo viti one doli na nogomet, jer je neka frka ispala,kic wrote:
haha, ko dica
momci su stvarno kreativni, uživo sun ih čitati. biseri se otkriju i na noj neočekivanijin mistima...
2014-04-16
aben wrote:neki sun sun pošo viti one doli na nogomet, jer je neka frka ispala,kic wrote:
haha, ko dica
momci su stvarno kreativni, uživo sun ih čitati. biseri se otkriju i na noj neočekivanijin mistima...
imaju svoje lucidne trenutke, mada često tuku iste fore i samo se vrijeđaju, ali oke su..
jesu to mlodi ljudi tamo?kic wrote:aben wrote:neki sun sun pošo viti one doli na nogomet, jer je neka frka ispala,kic wrote:
haha, ko dica
imaju svoje lucidne trenutke, mada često tuku iste fore i samo se vrijeđaju, ali oke su..
2014-04-16
Je, propala je totalno. Bila sam nedavno tamo, toliko prljavo, ma neću trošiti riječi na nju.aben wrote:istra je propala?!mativka wrote:Sjećam se, Istra je bila pojam...I, Istra je propala, no Zadar i okolica koji su bili selo jer sam tamo od malena ljetovala, a povremeno u Istru išla, su s pojavom Kalmete procvjetali.aben wrote:
dakle, kalmeta je običan lopov koji je zadar pretvori u obiteljski biznis. u zadru doslovno vlada dinastija. i unda oni napravu pozdrav suncu, dvoranu i luku s državnin šoldima ( s tvojin šoldima) i to bude dovoljnoda ljudi reču kako je un zaslužan za procvat ...tja..
Lopov, kao što su i svi lopovi. Ali lopov koji je dio dao i vama, običnom puku. Uzeo od nas, da bi vi imali :) Lopov koji je ukrao od mene :)
Ali dolazimo do toga, tj. državne respodijele...Zagrabio je sebi, dao malo vama...uzeo od nas...mi sada iseljavamo, vi ostajete...Decentralizacija moći, pravedna raspodijela....i, pokušajmo..
Guest- Guest
aben wrote:jesu to mlodi ljudi tamo?kic wrote:aben wrote:neki sun sun pošo viti one doli na nogomet, jer je neka frka ispala,kic wrote:
haha, ko dica
da, ko ja ovak..
nisu svi lopovi, jo nis lopov.mativka wrote:Je, propala je totalno. Bila sam nedavno tamo, toliko prljavo, ma neću trošiti riječi na nju.aben wrote:istra je propala?!mativka wrote:Sjećam se, Istra je bila pojam...I, Istra je propala, no Zadar i okolica koji su bili selo jer sam tamo od malena ljetovala, a povremeno u Istru išla, su s pojavom Kalmete procvjetali.aben wrote:
Lopov, kao što su i svi lopovi. Ali lopov koji je dio dao i vama, običnom puku. Uzeo od nas, da bi vi imali :) Lopov koji je ukrao od mene :)
Ali dolazimo do toga, tj. državne respodijele...Zagrabio je sebi, dao malo vama...uzeo od nas...mi sada iseljavamo, vi ostajete...Decentralizacija moći, pravedna raspodijela....i, pokušajmo..
un meni ni do nišće. ne more gospodor reći ko da je to dobra stvor to ča je do crncu isti. je, jo igrun u dvorani (koja je skupa ko vrag i stalno je u minusu koji opet plotin), je koristin trajekte ( ki su skupi ko vrag, a usput i ploćun svin drugin ljudima prevoz na svin linijama osin broč split) i šećin se po pozdravu suncu, ali da nas ni pokro, mi bi imali puno više, razumiš.
u izreci "tito je krao ali je i nama dao" očituje se teški poraz duše, kapitulacija čovječnosti. činjenica da imomo koristi od krađe ne opravdavo krađu. nišće ne opravdavo krađu.
2014-04-16
Slažem se.aben wrote:nisu svi lopovi, jo nis lopov.mativka wrote:Je, propala je totalno. Bila sam nedavno tamo, toliko prljavo, ma neću trošiti riječi na nju.aben wrote:istra je propala?!mativka wrote:Sjećam se, Istra je bila pojam...I, Istra je propala, no Zadar i okolica koji su bili selo jer sam tamo od malena ljetovala, a povremeno u Istru išla, su s pojavom Kalmete procvjetali.aben wrote:
un meni ni do nišće. ne more gospodor reći ko da je to dobra stvor to ča je do crncu isti. je, jo igrun u dvorani (koja je skupa ko vrag i stalno je u minusu koji opet plotin), je koristin trajekte ( ki su skupi ko vrag, a usput i ploćun svin drugin ljudima prevoz na svin linijama osin broč split) i šećin se po pozdravu suncu, ali da nas ni pokro, mi bi imali puno više, razumiš.
u izreci "tito je krao ali je i nama dao" očituje se teški poraz duše, kapitulacija čovječnosti. činjenica da imomo koristi od krađe ne opravdavo krađu. nišće ne opravdavo krađu.
No, kakva je ovo država, koja nije sluga već gospodar? Kakva je ovo država u kojoj toliko djece ima, a nisu joj jednaka? Kakva to mater može s takvom lakoćom gledati kako joj jednom sinu nose, a za drugog milost prose...
Kakva je to država kojoj prsti na ruci nisu jednaki?
Guest- Guest
pa socijalistička.mativka wrote:
Slažem se.
No, kakva je ovo država, koja nije sluga već gospodar? Kakva je ovo država u kojoj toliko djece ima, a nisu joj jednaka? Kakva to mater može s takvom lakoćom gledati kako joj jednom sinu nose, a za drugog milost prose...
2014-04-16
Ne!aben wrote:pa socijalistička.mativka wrote:
Slažem se.
Svo zlo svih sistema i teorija država...
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50