Denkverbot
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
pa ako znoš, zoč ne digneš glos protiv toga?mativka wrote:Ja to znam.aben wrote:
ni istina da me boli za ugostitelje, mene boli kurac za celi svit.
riječ je o potpuno istoj kategeriji, u rozličitin intezitetu; robu se nameće jedno, ugostiteljima i njihovin klijentima nešto drugo. i to je to.
Samo si sebi bitan...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
mativka wrote:Teško!betty.boop wrote:ja sam ti strucnjak za stalkanje :D
smisan je, nemoj ni pokusavat, zajubit ces se !
Zaljubljena sam u sebe i svoju maštu :)
mozda, al tu srce ne streca kako treba :D
betty.boop-
2015-01-23
A, šta ja znam, ja se držim svoga.aben wrote:benti neboga ako nas nisu uvatili u đir, nema nikakvoga hardena sa staricama na celon internetu...mativka wrote:A, ja niti pokušala...Hm..
Benti neboga, ne mogu za dvoje razmišljati :)
Guest- Guest
kad si saznala za moji vlosi, začudila si se. to znoči da sun u tvojin profilu imo krotku kosu.betty.boop wrote:aben wrote:"baš" znoči da imoš. i to ča imoš je bitno. mislin, ne moreš ti u toj situaciji određivati ča je bitno.betty.boop wrote:aben, nean ti ja cice bas, tako da ne propustas nista :D
i, već si me jednon krivo profilirala, ovo bi ti mogo biti br 2
kad sam te profiri ... profirilala ?
pro fi li ra la !
?
a po svemu sudeći, u iston folderu stoji oznaka "voli velike cice".
2014-04-16
Dižem glas koji će se ticati svih, meni jako malo treba.....aben wrote:pa ako znoš, zoč ne digneš glos protiv toga?mativka wrote:Ja to znam.aben wrote:
riječ je o potpuno istoj kategeriji, u rozličitin intezitetu; robu se nameće jedno, ugostiteljima i njihovin klijentima nešto drugo. i to je to.
Samo si sebi bitan...
Guest- Guest
znoči, ako za robove uzimamo samo crne, unda neš dignuti glos jer crnci nisu svi?mativka wrote:Dižem glas koji će se ticati svih, meni jako malo treba.....aben wrote:pa ako znoš, zoč ne digneš glos protiv toga?mativka wrote:Ja to znam.aben wrote:
Samo si sebi bitan...
2014-04-16
Imam manu od rođenja, jel se to računa? :)betty.boop wrote:mativka wrote:Teško!betty.boop wrote:ja sam ti strucnjak za stalkanje :D
smisan je, nemoj ni pokusavat, zajubit ces se !
Zaljubljena sam u sebe i svoju maštu :)
mozda, al tu srce ne streca kako treba :D
Guest- Guest
Ti zbog tvoje jebene kave od 11 kn dižeš glas kao da je to od važnosti za čovječanstvo. Oprosti, evo, daj račun, uplatiti ću ti svaki dan 11 kn za tvoj mir. K tome si bijelac, duge kose, koji se trudi. Zbog truda sam spremna odvojiti od sebe svaki dan 11 kn...:)aben wrote:znoči, ako za robove uzimamo samo crne, unda neš dignuti glos jer crnci nisu svi?mativka wrote:Dižem glas koji će se ticati svih, meni jako malo treba.....aben wrote:pa ako znoš, zoč ne digneš glos protiv toga?mativka wrote:Ja to znam.aben wrote:
Samo si sebi bitan...
Guest- Guest
aben wrote:kad si saznala za moji vlosi, začudila si se. to znoči da sun u tvojin profilu imo krotku kosu.betty.boop wrote:aben wrote:"baš" znoči da imoš. i to ča imoš je bitno. mislin, ne moreš ti u toj situaciji određivati ča je bitno.betty.boop wrote:aben, nean ti ja cice bas, tako da ne propustas nista :D
pro fi li ra la !
?
aha, aha
pa onda si i ti mene vec profilirao, tako da smo kvit :p
betty.boop-
2015-01-23
Evo što je mene iznerviralo i zbog čega sam obrisala nick. Ove insinuacije. Osjećam se uvijek kao neka budala. S ljudima pišem godinama, i odjednom se pojavljuju svi, koji više znaju nego ja, ili ono najgore...
Nakon ihajjj godina netko upadne i profilira, daje svoje mišljenje. Kao da su ljudi usmjereni samo na nešto , nešto. Zašto ne žele zadržati ljepotu, ma koliko ona neistinita ona bila?
Nakon ihajjj godina netko upadne i profilira, daje svoje mišljenje. Kao da su ljudi usmjereni samo na nešto , nešto. Zašto ne žele zadržati ljepotu, ma koliko ona neistinita ona bila?
Guest- Guest
ne zbog moje kafe, niti nojmanje. to je samo primjer, jer duplo veći porez je nametnut svin ugostiteljima, na svin uslugama. činjenica je da jo ne grin po restoranima, i ne bi hodi ni da meni ploćaju da iden njihove splačine, a založen se za niži porez bi te tribala odvrotiti od tih zaključkov kako jo samo bronin svoju guzicu.mativka wrote:Ti zbog tvoje jebene kave od 11 kn dižeš glas kao da je to od važnosti za čovječanstvo. Oprosti, evo, daj račun, uplatiti ću ti svaki dan 11 kn za tvoj mir. K tome si bijelac, duge kose, koji se trudi. Zbog truda sam spremna odvojiti od sebe svaki dan 11 kn...:)aben wrote:znoči, ako za robove uzimamo samo crne, unda neš dignuti glos jer crnci nisu svi?mativka wrote:Dižem glas koji će se ticati svih, meni jako malo treba.....aben wrote:pa ako znoš, zoč ne digneš glos protiv toga?mativka wrote:
Ja to znam.
Samo si sebi bitan...
na kraju, moj poso bi prvi propo da se mene poslušo, ne zun kako ti to ne otkrije da u pozadini ni imovinska korist, nego- pravda.
2014-04-16
mativka wrote:Evo što je mene iznerviralo i zbog čega sam obrisala nick. Ove insinuacije. Osjećam se uvijek kao neka budala. S ljudima pišem godinama, i odjednom se pojavljuju svi, koji više znaju nego ja, ili ono najgore...
ja mislim da se ne trebas obazirat na to sto ljudi pisu, svak ima pravo na svoje misljenje, ma kakvo ono bilo
bitni su ljudi iz tvog blizeg kruga, kakav forum, kakve drustvene mreze !
osim toga, to 'profiliranje' moze bit iz zayebancije, ciste zloce ili jednostavno gluposti ;)
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:aben wrote:kad si saznala za moji vlosi, začudila si se. to znoči da sun u tvojin profilu imo krotku kosu.betty.boop wrote:aben wrote:"baš" znoči da imoš. i to ča imoš je bitno. mislin, ne moreš ti u toj situaciji određivati ča je bitno.betty.boop wrote:aben, nean ti ja cice bas, tako da ne propustas nista :D
pro fi li ra la !
?
aha, aha
kako misliš već, pa profiliro sun te nakon prve dvi rečenice ke smo progovorili prije dvi godine. pa ni profiliranje natjecanje u pišanju u dalj, to je plemenita aktivnost, a unda je bespredmetno reći da smo kvit.
2014-04-16
aben wrote:betty.boop wrote:aben wrote:kad si saznala za moji vlosi, začudila si se. to znoči da sun u tvojin profilu imo krotku kosu.betty.boop wrote:aben wrote:
"baš" znoči da imoš. i to ča imoš je bitno. mislin, ne moreš ti u toj situaciji određivati ča je bitno.
pro fi li ra la !
?
aha, aha
kako misliš već, pa profiliro sun te nakon prve dvi rečenice ke smo progovorili prije dvi godine. pa ni profiliranje natjecanje u pišanju u dalj, to je plemenita aktivnost, a unda je bespredmetno reći da smo kvit.
pa kvit do sljedeceg puta :p
idem ja spavat, ajte bok !
betty.boop-
2015-01-23
ajde ti daj link na onaj članak,betty.boop wrote:mativka wrote:Evo što je mene iznerviralo i zbog čega sam obrisala nick. Ove insinuacije. Osjećam se uvijek kao neka budala. S ljudima pišem godinama, i odjednom se pojavljuju svi, koji više znaju nego ja, ili ono najgore...
ja mislim
ča će ti mišljenje...
2014-04-16
Za pravdu - ginem :)aben wrote:
na kraju, moj poso bi prvi propo da se mene poslušo, ne zun kako ti to ne otkrije da u pozadini ni imovinska korist, nego- pravda.
Mogu u vaš rov? :)
Guest- Guest
ajde, ali nemoj ležati na drobu,betty.boop wrote:aben wrote:betty.boop wrote:aben wrote:kad si saznala za moji vlosi, začudila si se. to znoči da sun u tvojin profilu imo krotku kosu.betty.boop wrote:
pro fi li ra la !
?
aha, aha
pa kvit do sljedeceg puta :p
idem ja spavat, ajte bok !
stori ljudi su užali govoriti da se tako čičice znaju još i više usukati..
2014-04-16
Dakako da su ti ljudi najbitniji, no isto tako tu smo, gdje trebamo biti kao i u reali...betty.boop wrote:
osim toga, to 'profiliranje' moze bit iz zayebancije, ciste zloce ili jednostavno gluposti ;)
To mene povrijedi, jer je u često puta u pitanju zloća, pa se pitam jel tu ja pripadam?
Guest- Guest
aben wrote:ajde ti daj link na onaj članak,betty.boop wrote:mativka wrote:Evo što je mene iznerviralo i zbog čega sam obrisala nick. Ove insinuacije. Osjećam se uvijek kao neka budala. S ljudima pišem godinama, i odjednom se pojavljuju svi, koji više znaju nego ja, ili ono najgore...
ja mislim
ča će ti mišljenje...
necu, jer nisam sigurna da si to ti :)
betty.boop-
2015-01-23
mativka wrote:Za pravdu - ginem :)aben wrote:
Mogu u vaš rov? :)
ali ne gineš, ti gineš za nepravdu. već deset stranic...dobro, bruto deset jer je došla beti a ona je površna osoba pa uvika skrene razgovor u neke pliće teme...se trudiš racionalizirati napad na ugostitelje. stani iza njih i reci da je nepravedno poduplati in porez, i unda moreš ući u predvorje ulaznog dijela našega rova...
2014-04-16
mativka wrote:Dakako da su ti ljudi najbitniji, no isto tako tu smo, gdje trebamo biti kao i u reali...betty.boop wrote:
To mene povrijedi, jer je u često puta u pitanju zloća, pa se pitam jel tu ja pripadam?
gle, pusti njihovu zlocu njima, to tebe ne treba dirat
nisi ti kriva sto je njima lose (u tom trenutku)
mogla bi o ovome roman napisat, al stvarno moram ic spavat :*
betty.boop-
2015-01-23
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50