Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
Al ono sto sam ja zamijetila, počeli su o sexu i ubrzo prebacili na sport. Ehh, i onda u ženama problem!? :D
Guest- Guest
gljedo sun jedun dokumentarac o njemu ono ka je dlomu nogu, i hardenu, stvarno se činu normalni ljudi,t riboš viti kako govoru o svojin uspjehu, o strahovima za buduće sezone, naravski, sinovi su samohranih materov...jedino po čemu se svaća da nisu ljudi nego bogovi je kolićina autov ke imaju:)kic wrote:
gledam obojica vode ligu u turnoversima xD
Durantula isto ima odlične brojke, on mi se od njih 3 uvijek činio kao najnormalniji, a sad mi ga žao nekako..
svi hi usage pg ovi imaju takovi broji. pogljedoj curryjeve to s prošle godine. ugl, russel imo 2 koša više, ali harden imo nekiko posto veći efišensi. harden mvp.
e da, i pogljedoj na jutub kanal bball breakdown, zove se...natural shootig motion, jednostavno objosnili zoč russ ima loš šut, a curry i harden dobar.
2014-04-16
ti znoš da je kic muški, je li?maggie13 wrote:kad se veze uz ideal vjecne ljubavi, postoji :Daben wrote:ne postoji pogrešna logika upražnjavanja fizičkog zadovoljstva.maggie13 wrote:ja mislim, pak, da kic ide pravim redoslijedom.aben wrote:kic wrote:[size=43]greš pogrešnin redosljedon, ili bar težin. meni se čini da se prvo tribo nojti nekoga koga imoš potribu pokušati ubiti iscrpljenošću od seksa a unda kako kopni ta potriba nadomještati je nekom trajnijom i manje opasnom paradigmom:)[/size]
Taj tvoj zamagljuje pravu prirodu stvari i mijesa prioritete pa se vezemo za krivu osobu, vođeni pogresnom logikog upraznjavanja fizickog zadovoljstva kao prvog i osnovnog kriterija sretnog odnosa te procjene njegove perspektive.:-)
2014-04-16
govorim tebi, a ne kicu..ne skrivaj se iza njega :Daben wrote:ti znoš da je kic muški, je li?maggie13 wrote:kad se veze uz ideal vjecne ljubavi, postoji :Daben wrote:ne postoji pogrešna logika upražnjavanja fizičkog zadovoljstva.maggie13 wrote:ja mislim, pak, da kic ide pravim redoslijedom.aben wrote:
Taj tvoj zamagljuje pravu prirodu stvari i mijesa prioritete pa se vezemo za krivu osobu, vođeni pogresnom logikog upraznjavanja fizickog zadovoljstva kao prvog i osnovnog kriterija sretnog odnosa te procjene njegove perspektive.:-)
Inace, u svezi basketa, nemojte da upotrijebim moj 'joker zovi' B-)
2014-04-12
you cant handle the sex truth!mativka wrote:Al ono sto sam ja zamijetila, počeli su o sexu i ubrzo prebacili na sport. Ehh, i onda u ženama problem!? :D
2014-04-16
aben wrote:svi hi usage pg ovi imaju takovi broji..
ma znam to, a i scoreri su.. bitno da su zabavni, kad je već euro košarka dosadna za propast.. čak razumijem ljude koji prate Knickse ili sl..
a
ti zno da sun jo muški, jel?maggie13 wrote:govorim tebi, a ne kicu..ne skrivaj se iza njega :Daben wrote:ti znoš da je kic muški, je li?maggie13 wrote:kad se veze uz ideal vjecne ljubavi, postoji :Daben wrote:ne postoji pogrešna logika upražnjavanja fizičkog zadovoljstva.maggie13 wrote:
ja mislim, pak, da kic ide pravim redoslijedom.
ne postoji osobnost koju bi žene mogle upoznati, karakter se stvara tek nakon pokušaja ubojstva.
zovi isusa boga, isto je, svi će ti reći harden mvp. osin ako nisu spus ili ne dojbože mav fans
2014-04-16
ma ti si chicken :Daben wrote:ti zno da sun jo muški, jel?maggie13 wrote:govorim tebi, a ne kicu..ne skrivaj se iza njega :Daben wrote:ti znoš da je kic muški, je li?maggie13 wrote:kad se veze uz ideal vjecne ljubavi, postoji :Daben wrote:
ne postoji pogrešna logika upražnjavanja fizičkog zadovoljstva.
ne postoji osobnost koju bi žene mogle upoznati, karakter se stvara tek nakon pokušaja ubojstva.
zovi isusa boga, isto je, svi će ti reći harden mvp. osin ako nisu spus ili ne dojbože mav fans
Treba bit relax sa zenama..;-))))
Sve mi se cini da hocu, na djelu je diskriminacija :0)
2014-04-12
baš tako,kic wrote:aben wrote:svi hi usage pg ovi imaju takovi broji..
ma znam to, a i scoreri su.. bitno da su zabavni, kad je već euro košarka dosadna za propast.. čak razumijem ljude koji prate Knickse ili sl..
malo posićo na socijalizam,
pa pobogu ako postoje bolja pravila, pa uvedi ih...tribaš viditi kad meni na treningu zovu korake jer oponašan hardenov eurostep, nulti gather step- one-two i oni da koraci..ja podivljan. mater van jeben jugoslavensku.
2014-04-16
kukavica? zoč?maggie13 wrote:ma ti si chicken :Daben wrote:ti zno da sun jo muški, jel?maggie13 wrote:govorim tebi, a ne kicu..ne skrivaj se iza njega :Daben wrote:ti znoš da je kic muški, je li?maggie13 wrote:
kad se veze uz ideal vjecne ljubavi, postoji :D
Treba bit relax sa zenama..;-))))
Sve mi se cini da hocu, na djelu je diskriminacija :0)
irelevantno je kakov tribo biti prema ženami, riječ je o tomu da muski prvo tribaju rišiti napetost, a unda razgovarati. ako se pokuša ići obrnuto, to ti je ko da pokušavaš vesti goblen dok ti se joko pišo.
2014-04-16
stvarno in puštan masu, svako malo mi neko uskoči u putanju i zove charge, zovu mi nošenje kod durant crossovera, ali te koroke nika jer me posićo na socijalizam.kic wrote:
ahaha abene poludi :D
2014-04-16
i, o kakovoj je diskriminaciji rič?
2014-04-16
Jok!kic wrote:
mativka joj svira korake xD
Ja na kauču :)
(nećeš me natjerati da ustanem. Shvati, moj je :))
Guest- Guest
ok, al čemu joj unda služu cice...mativka wrote:Men se čini da samo pokusava privuci tvoju pažnju.
2014-04-16
Da ucini bananu (to ja sportskim rječnikom:))aben wrote:ok, al čemu joj unda služu cice...mativka wrote:Men se čini da samo pokusava privuci tvoju pažnju.
Guest- Guest
pa ni to šah pa da nojbolji potes skrivoš do kraja...mativka wrote:Da ucini bananu (to ja sportskim rječnikom:))aben wrote:ok, al čemu joj unda služu cice...mativka wrote:Men se čini da samo pokusava privuci tvoju pažnju.
2014-04-16
Ne igram sah al nekako mi i ne ide da odmah topom povuces :)aben wrote:pa ni to šah pa da nojbolji potes skrivoš do kraja...mativka wrote:Da ucini bananu (to ja sportskim rječnikom:))aben wrote:ok, al čemu joj unda služu cice...mativka wrote:Men se čini da samo pokusava privuci tvoju pažnju.
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50