Muškarci su jedini sisavci fascinirani grudima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Muškarci su jedini sisavci fascinirani grudima
Deklarirani homić. Iako gay,Milo je teška pokora za gay udruge i gay aktiviste.Yehudi wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Eto,jedini članci na hrvatskom jeziku koji govore o Milu,napisao si ti.
Mislim da lik ne zaslužuje toliku pozornost.
gay man of the year i ikona alt-righta, jedan od najčitanijih američkih kolumnista, mislim da zaslužuje pozornost
Koji to Milo ?
On je i deklarirani katolik. Otac mu je pravoslavac,Grk,a majka Židovka.
Na jednoj debati koju je vodio sa Boyom Georgeom rekao je da kad bi morao birati radije bi bio strejt.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ja sam ,ali ne želim više bludničiti. Eto danas sam odbio ponudu jedne pohotnice koja se razvela od muža i sa kojom sam prije nekoliko godina,dok sam još bio bludnik,bio i u vezi. Jednostavno sam joj rekao da to nije u redu i da me nikakvo bludništvo ne zanima. I da imam svoju ženu i kad mi dođe onda to obavim sa njom.Yehudi wrote:
Inače sam ljubitelj cica, duda ( le due cupole grande della cattedrale di milano )
2014-04-22
jastreb wrote:I ja sam ,ali ne želim više bludničiti. Eto danas sam odbio ponudu jedne pohotnice koja se razvela od muža i sa kojom sam prije nekoliko godina,dok sam još bio bludnik,bio i u vezi. Jednostavno sam joj rekao da to nije u redu i da me nikakvo bludništvo ne zanima. I da imam svoju ženu i kad mi dođe onda to obavim sa njom.Yehudi wrote:
Inače sam ljubitelj cica, duda ( le due cupole grande della cattedrale di milano )
Uh..........i ja sam odbio ali teška, teška srca. Nekada super zgodna vitka cura, vrhunske guze koja je i sada vrhunska ženka a
sa kojom sam bio u vezi oko godinu i pol ( poslala mi sliku di je na krevetu, samo u tangama )
Poludio sam ali eto, mora sam odbiti ..................a žao mi ka pasu Ali ipak sam odabra mir i sigurnost, užitak u ženi,
glupo bi bilo sada riskirati dvadesetogodišnju vezu radi avanture.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da i ja sam tako razmišljao.Yehudi wrote:jastreb wrote:I ja sam ,ali ne želim više bludničiti. Eto danas sam odbio ponudu jedne pohotnice koja se razvela od muža i sa kojom sam prije nekoliko godina,dok sam još bio bludnik,bio i u vezi. Jednostavno sam joj rekao da to nije u redu i da me nikakvo bludništvo ne zanima. I da imam svoju ženu i kad mi dođe onda to obavim sa njom.Yehudi wrote:
Uh..........i ja sam odbio ali teška, teška srca. Nekada super zgodna vitka cura, vrhunske guze koja je i sada vrhunska ženka a
sa kojom sam bio u vezi oko godinu i pol ( poslala mi sliku di je na krevetu, samo u tangama )
Poludio sam ali eto, mora sam odbiti ..................a žao mi ka pasu Ali ipak sam odabra mir i sigurnost, užitak u ženi,
glupo bi bilo sada riskirati dvadesetogodišnju vezu radi avanture.
2014-04-22
Pa i ne baš. mačke vole mlijeko i psi ne bježe od njega. More bit još koja živina al za ove sam siguran.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
red wolf wrote:Jer im ga daju ljudska govna...jastreb wrote:Pa mačke odvajkada piju mlijeko. Prvo što ti kod mačke padne na pamet su miš i mlijeko.red wolf wrote:Majčino mlijeko...To što govna ljudska idu protiv prirode mačaka i pasa, to je već druga stvar.jastreb wrote:Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
Probaj psu dati mlijeka i sve bu popil. Iako stručnjaci psima ne preporučuju varenike.
I osim toga zar bi se ti odrekao i mlijeka i svega onoga što iz mlijeka proizlazi,kao sirevi,jogurt,kajmak,sladoled,kolači...?
Možemo biti zahvalni na mlijeku kravama,kozama,ovcama. Kozji sir je jedno od najdzdravijih pića.
Pacijent...
darth_vader-
2014-04-17
ruzno se izrazio, ali je u pravu.jasambrend wrote:;-)red wolf wrote:Jer im ga daju ljudska govna...jastreb wrote:Pa mačke odvajkada piju mlijeko. Prvo što ti kod mačke padne na pamet su miš i mlijeko.red wolf wrote:Majčino mlijeko...To što govna ljudska idu protiv prirode mačaka i pasa, to je već druga stvar.jastreb wrote:
Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.
Probaj psu dati mlijeka i sve bu popil. Iako stručnjaci psima ne preporučuju varenike.
I osim toga zar bi se ti odrekao i mlijeka i svega onoga što iz mlijeka proizlazi,kao sirevi,jogurt,kajmak,sladoled,kolači...?
Možemo biti zahvalni na mlijeku kravama,kozama,ovcama. Kozji sir je jedno od najdzdravijih pića.
Pacijent...
Mackama steti mlijeko, ustvari.;-)
2014-04-12
kajmak pogotovo,udave se u njemu koliko ga mrze
Guest- Guest
maggie13 wrote:ruzno se izrazio, ali je u pravu.jasambrend wrote:;-)red wolf wrote:Jer im ga daju ljudska govna...jastreb wrote:Pa mačke odvajkada piju mlijeko. Prvo što ti kod mačke padne na pamet su miš i mlijeko.red wolf wrote:
Majčino mlijeko...To što govna ljudska idu protiv prirode mačaka i pasa, to je već druga stvar.
Pacijent...
Mackama steti mlijeko, ustvari.;-)
Laktoza šteti i odraslim ljudima pa što? Ne muče ljudi macke zbog toga što im daju malo mlijeka... Uostalom ljubitelji životinja su u biti i najveći mučitelji istih, većinom sociopati nesposobni funkcionirati među ljudima, a drže životinje u zlatnim kavezima kao supstitut promašenih odnosa te pritom najviše umanjuju životnu kvalitetu istih zanemarujući njihove stvarne potrebe samo da bi imali skupu igračku za maženje...nekad su ljudi na selu znali čemu služe i mačke i psi te imali primjeren odnos prema njima, danas gledam samo hrpu degenerika koji nisu sposobni ni pokupiti fekalije za istima, a zalažu se maltene za jednaka prava istih s ljudima...[/quote]
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dinamo se žalio zbog četničke zastave
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
Page 3 of 3