Muškarci su jedini sisavci fascinirani grudima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Muškarci su jedini sisavci fascinirani grudima
bilo bi normalnije kada bi si mirisali guzicu kao i sve druge životinje
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Noor wrote:marcellus wrote:ti to nagovaraš neve, kaju, megi i norku da pokažu sise?
ne zaboravi soru i metildu
Sori su vjerojatno već obješene do koljena.
mrincredible-
2014-04-16
Sise su katolibanski relikt prošlosti, moderni sisavci su kako reče deda fascinirani gujscama, istoga spola, malo manje bicepsom i tricepsom
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Sise su katolibanski relikt prošlosti, moderni sisavci su kako reče deda fascinirani gujscama, istoga spola, malo manje bicepsom i tricepsom
ja sam tradicionalno zaostali desničar katoliban i volim sise
doduše volim i dupeta al samo ženskog
Možda i jesi,ali opet prečesto propagiraš jednog koji to baš i nije. Onaj Milo.marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Sise su katolibanski relikt prošlosti, moderni sisavci su kako reče deda fascinirani gujscama, istoga spola, malo manje bicepsom i tricepsom
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eto,jedini članci na hrvatskom jeziku koji govore o Milu,napisao si ti.
Mislim da lik ne zaslužuje toliku pozornost.
2014-04-22
Milo je peder, ali naš peder...kako i vi imate Dragu Pilsela, tako nama Milo
2014-04-15
Previše nas je takvih, zato nikada nećemo biti civilizovan zapadmarcellus wrote:n_razbojnik wrote:Sise su katolibanski relikt prošlosti, moderni sisavci su kako reče deda fascinirani gujscama, istoga spola, malo manje bicepsom i tricepsom
2014-04-15
jastreb wrote:Eto,jedini članci na hrvatskom jeziku koji govore o Milu,napisao si ti.
gay man of the year i ikona alt-righta, jedan od najčitanijih američkih kolumnista, mislim da zaslužuje pozornost
Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
red wolf-
2016-02-10
Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
Probaj psu dati mlijeka i sve bu popil. Iako stručnjaci psima ne preporučuju varenike.
2014-04-22
Majčino mlijeko...To što govna ljudska idu protiv prirode mačaka i pasa, to je već druga stvar.jastreb wrote:Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
Probaj psu dati mlijeka i sve bu popil. Iako stručnjaci psima ne preporučuju varenike.
red wolf-
2016-02-10
pivo voli vise neko varenkujastreb wrote:Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
Guest- Guest
Pa mačke odvajkada piju mlijeko. Prvo što ti kod mačke padne na pamet su miš i mlijeko.red wolf wrote:Majčino mlijeko...To što govna ljudska idu protiv prirode mačaka i pasa, to je već druga stvar.jastreb wrote:Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
I osim toga zar bi se ti odrekao i mlijeka i svega onoga što iz mlijeka proizlazi,kao sirevi,jogurt,kajmak,sladoled,kolači...?
Možemo biti zahvalni na mlijeku kravama,kozama,ovcama. Kozji sir je jedno od najdzdravijih pića.
2014-04-22
Jer im ga daju ljudska govna...jastreb wrote:Pa mačke odvajkada piju mlijeko. Prvo što ti kod mačke padne na pamet su miš i mlijeko.red wolf wrote:Majčino mlijeko...To što govna ljudska idu protiv prirode mačaka i pasa, to je već druga stvar.jastreb wrote:Netočno. Mačke ga često piju,pa i pas ga voli.red wolf wrote:Ljudi su jedini sisavci koji piju mlijeko nakon što navrše godinu dana života...
I osim toga zar bi se ti odrekao i mlijeka i svega onoga što iz mlijeka proizlazi,kao sirevi,jogurt,kajmak,sladoled,kolači...?
Možemo biti zahvalni na mlijeku kravama,kozama,ovcama. Kozji sir je jedno od najdzdravijih pića.
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:jastreb wrote:Eto,jedini članci na hrvatskom jeziku koji govore o Milu,napisao si ti.
gay man of the year i ikona alt-righta, jedan od najčitanijih američkih kolumnista, mislim da zaslužuje pozornost
Koji to Milo ?
---------------------------------------------------------------
Inače sam ljubitelj cica, duda ( le due cupole grande della cattedrale di milano )
onako kad je puna šaka i još više malo.................a jedre, poskakuju u hodu mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Deklarirani homić. Iako gay,Milo je teška pokora za gay udruge i gay aktiviste.Yehudi wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Eto,jedini članci na hrvatskom jeziku koji govore o Milu,napisao si ti.
Koji to Milo ?
On je i deklarirani katolik. Otac mu je pravoslavac,Grk,a majka Židovka.
Na jednoj debati koju je vodio sa Boyom Georgeom rekao je da kad bi morao birati radije bi bio strejt.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dinamo se žalio zbog četničke zastave
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
» Klix.ba : HRT kao u Nadrealistima: Fascinirani su učenicom koja pored srpskog govori i hrvatski jezik
» Napad na LGBT osobu u Crnoj Gori!Urezali joj kriz na grudima i ozljedili genitalije
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
Page 2 of 3