Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
Razumijem. Ja živim Rijeku.flumen wrote:a sta je tebe briga kad ne razumijes grad u kojem zivis?jastreb wrote:Jesi li ti Feštar krimejski?flumen wrote:a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...n_razbojnik wrote:a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
sretna nova
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bokte...al slazes te recenice...oklen si? Sumadija?jastreb wrote:Razumijem. Ja živim Rijeku.flumen wrote:a sta je tebe briga kad ne razumijes grad u kojem zivis?jastreb wrote:Jesi li ti Feštar krimejski?flumen wrote:a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...n_razbojnik wrote:a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
sretna nova
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nedavno sam čitao Matoša. Bio je u Rijeci u posjeti pravašima i znaš što je napisao za Zanelu? Da je mafijaš.flumen wrote:bokte...al slazes te recenice...oklen si? Sumadija?jastreb wrote:Razumijem. Ja živim Rijeku.flumen wrote:a sta je tebe briga kad ne razumijes grad u kojem zivis?jastreb wrote:Jesi li ti Feštar krimejski?flumen wrote:
a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...
sretna nova
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U mom potpisu imas citat Matosa o Rijeci...Nista nije kuzio u tom gradu...budaletina. a sto su komunjare 1943 mislile o Rijeci, evo ovdje:jastreb wrote:Nedavno sam čitao Matoša. Bio je u Rijeci u posjeti pravašima i znaš što je napisao za Zanelu? Da je mafijaš.flumen wrote:bokte...al slazes te recenice...oklen si? Sumadija?jastreb wrote:Razumijem. Ja živim Rijeku.flumen wrote:a sta je tebe briga kad ne razumijes grad u kojem zivis?jastreb wrote:
Jesi li ti Feštar krimejski?
flumen-
2015-08-21
Matoš je bio ćuka huehuehue
Među onim mornarima, trgovcima i radnicima osjećate se kao među kulturnim divljacima. Siromašni ti krajevi se utapljaju u čudnom barbarskom utilitarizmu i da nema Supilovog »Novog lista«, ta barbarska pučina bila bi bez školja, bez kulturnog utočišta. Tuđinstvo na Rijeci je uzrok tome kao svakome drugome zlu primorskome. Ima i drugih trgovačkih gradova na svijetu, ali nigdje nije novac, novac i samo novac tako brutalno i apsolutno na površini svega: na površini lica, duša i života... Zbog toga je Rijeka danas najantipatičniji grad, najantipatičnija rupa na svijetu, škulja bez više kulture i mjesto bez narodnosti.
Među onim mornarima, trgovcima i radnicima osjećate se kao među kulturnim divljacima. Siromašni ti krajevi se utapljaju u čudnom barbarskom utilitarizmu i da nema Supilovog »Novog lista«, ta barbarska pučina bila bi bez školja, bez kulturnog utočišta. Tuđinstvo na Rijeci je uzrok tome kao svakome drugome zlu primorskome. Ima i drugih trgovačkih gradova na svijetu, ali nigdje nije novac, novac i samo novac tako brutalno i apsolutno na površini svega: na površini lica, duša i života... Zbog toga je Rijeka danas najantipatičniji grad, najantipatičnija rupa na svijetu, škulja bez više kulture i mjesto bez narodnosti.
2014-04-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ruski muslimani prosvjeduju u Moskvi ispred ambasade Myanmara(Burme) jer ovi genocidišu njihovu islamsku braću
» Azilanti napustaju Švedsku
» Slovenija : Azilanti će moći da budu odbijeni već na granici
» Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
» Azilanti s Bliskog istoka u Njemačkoj masovno prelaze na kršćanstvo
» Azilanti napustaju Švedsku
» Slovenija : Azilanti će moći da budu odbijeni već na granici
» Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
» Azilanti s Bliskog istoka u Njemačkoj masovno prelaze na kršćanstvo
Page 3 of 3