Ruski muslimani prosvjeduju u Moskvi ispred ambasade Myanmara(Burme) jer ovi genocidišu njihovu islamsku braću
Page 1 of 1
Ruski muslimani prosvjeduju u Moskvi ispred ambasade Myanmara(Burme) jer ovi genocidišu njihovu islamsku braću
https://www.rt.com/news/401869-moscow-muslims-myanmar-solidarity/
Kadirov obećao još veće skupove podrške u Čečeniji za islamsku braću na drugom kraju svijeta, i zahtjeva od Putina da pomogne muslimanima u istočnoj aziji
Mamun Hossain · 10:23 The Buddhist are new face of terror. Myanmar army extremely violate human right they killed innocent people. More than thousands people have been killed. More than 70.000 people filed to Bangladesh.
LikeShow more reactions
· Reply ·
40
· 3 hrs
Kadirov obećao još veće skupove podrške u Čečeniji za islamsku braću na drugom kraju svijeta, i zahtjeva od Putina da pomogne muslimanima u istočnoj aziji
Mamun Hossain · 10:23 The Buddhist are new face of terror. Myanmar army extremely violate human right they killed innocent people. More than thousands people have been killed. More than 70.000 people filed to Bangladesh.
LikeShow more reactions
· Reply ·
40
· 3 hrs
Guest- Guest
Re: Ruski muslimani prosvjeduju u Moskvi ispred ambasade Myanmara(Burme) jer ovi genocidišu njihovu islamsku braću
Budisti su naravno zločinci :D
a što se tiče Rusije..
TRPAJ
a što se tiče Rusije..
TRPAJ
Guest- Guest
Re: Ruski muslimani prosvjeduju u Moskvi ispred ambasade Myanmara(Burme) jer ovi genocidišu njihovu islamsku braću
Naša braća znaju kako se uklanjaju problemi .
Slava im vječna !
Slava im vječna !
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
gdje ne može kab 1500 može lijepa riječ
Usrecili se i rusi s ovima.
Tuga i zalost.
Tuga i zalost.
dijagram-
2015-08-09
Treba poslati budiste da naprave malo reda u Bosni i Zagrebu.
Budisti su na glasu kao pasivni ljudi, no očito žestoko reagiraju ako ih se dira.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Zalio mi se ovde jedan iz Bangladeša da im .ebu .evu ovi iz Mijanmara, Burme bivse.
Pitao ga za te, znam da smo im G4 uvalili, sankcije neke im drzali.
Kaze, ma pusti, to ludaci, pobiju ove iz Bangladeša ko zeceve.
Usao na net malo da vidim, ovima iz Mijanmara kradu krave i ubijaju ovi iz Bangladesa, sto ove budiste razbesne, pa ih unakaze.
Ja sam borac za prava zivotinja i slabijih, tako da je jasno na cijoj sam strani.
Pitao ga za te, znam da smo im G4 uvalili, sankcije neke im drzali.
Kaze, ma pusti, to ludaci, pobiju ove iz Bangladeša ko zeceve.
Usao na net malo da vidim, ovima iz Mijanmara kradu krave i ubijaju ovi iz Bangladesa, sto ove budiste razbesne, pa ih unakaze.
Ja sam borac za prava zivotinja i slabijih, tako da je jasno na cijoj sam strani.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
To su sve lojalni muslimani
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Jah, budisti, nirvana picka materina a ovamo ista govna ko cetnici i ustase...
2016-11-17
Buddha ustašo! :D
Skupila se ustasija, nervozni su jer sam ovdje...hajd da vam jos jednom zadrmam kavez pa odoh..
2016-11-17
Neka bolje protestiraju ispred ambasade Saudijska Arabije. SA dozvoljava ubijanje muslimana u Myanmaru,a i sama ubija muslimane u Jemenu.
Što Rusija ima s time???
Što Rusija ima s time???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svatko radi svoj posao. Kad si me već povukao za jezik.jastreb wrote:Neka bolje protestiraju ispred ambasade Saudijska Arabije. SA dozvoljava ubijanje muslimana u Myanmaru,a i sama ubija muslimane u Jemenu.
Što Rusija ima s time???
Eroo- Posts : 79081
2016-07-22
Neka tebe, bolan, šta ćeš i ovdje...govinda wrote:Skupila se ustasija, nervozni su jer sam ovdje...hajd da vam jos jednom zadrmam kavez pa odoh..
Eroo- Posts : 79081
2016-07-22
Similar topics
» Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
» Pijani zaposlenik američke ambasade u Moskvi
» američki vojnik se zapalio ispred izraelske ambasade u washingtonu...
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» '' Novi put Burme - Mijanmar pred vratima demokracije ''
» Pijani zaposlenik američke ambasade u Moskvi
» američki vojnik se zapalio ispred izraelske ambasade u washingtonu...
» Lojalni(lojavi) Ruski muslimani napali Tursku
» '' Novi put Burme - Mijanmar pred vratima demokracije ''
Page 1 of 1