Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
Treba njima dati posteno po picki, da znaju zasto kmece.
Guest- Guest
ma da, naklepaju te ako se voziš tramvajem i pričaš na ikavici, a kako ne kad pričaš ekeš bekešdawson wrote:A ruku na srce ne sjećam se kad sam zadnji put da je netko u RH prebio lika samo zato jer je Srbin ali bitno da kozoljub zna da je ovdje to modus operandi.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa i ne baš. Srbijance u Hrvatskoj gledaju sa simpatijama. Ja znam ono kad neko pijano društvo primijeti Srbina iz Srbije i odma ona priča,odakle si? Jao pa ja tamo služio vojsku.Ajde popi nešto.mutava baštarda wrote:ma da, naklepaju te ako se voziš tramvajem i pričaš na ikavici, a kako ne kad pričaš ekeš bekešdawson wrote:A ruku na srce ne sjećam se kad sam zadnji put da je netko u RH prebio lika samo zato jer je Srbin ali bitno da kozoljub zna da je ovdje to modus operandi.
Znači čak sam i to primijetio. U Hrvatskoj,dolje na moru i u Istri simpatiziraju Srbe. Normalno moraš biti normalan,a ne neki ekstrem.
Srbe iz Hrvatske baš i ne zarezuju.No oni uglavnom pričaju istim jezikom,pa ih ne skuže.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisam pričao o srbima nego o dalmatincima i kolonistima koji su popušili batine u tramvaju... moj poznanik tokom studija 2 puta dobio batine jer je priča na ikavici. jednom jer je išao gledati nogomet, a jednom dok je šetao u društvu pa su mu ni krivu ni dužni bbb koji su dolazili s nekog stadiona ili dvorane skužili ikavicu....jastreb wrote:Pa i ne baš. Srbijance u Hrvatskoj gledaju sa simpatijama. Ja znam ono kad neko pijano društvo primijeti Srbina iz Srbije i odma ona priča,odakle si? Jao pa ja tamo služio vojsku.Ajde popi nešto.mutava baštarda wrote:ma da, naklepaju te ako se voziš tramvajem i pričaš na ikavici, a kako ne kad pričaš ekeš bekešdawson wrote:A ruku na srce ne sjećam se kad sam zadnji put da je netko u RH prebio lika samo zato jer je Srbin ali bitno da kozoljub zna da je ovdje to modus operandi.
Znači čak sam i to primijetio. U Hrvatskoj,dolje na moru i u Istri simpatiziraju Srbe. Normalno moraš biti normalan,a ne neki ekstrem.
Srbe iz Hrvatske baš i ne zarezuju.No oni uglavnom pričaju istim jezikom,pa ih ne skuže.
2015-09-14
A toga na žalost ima. A Dalmoši uglavnom ne znaju mijenjati naglasak i lako ih skuže.
Jednom mi je pričao jedan Likota,kako su ga pokušali prebiti jer su mislili da je Dalmatinac,pa su mu se čak i izvinjavali. Isto su ga čuli kako divani ikavicu.
Jednom mi je pričao jedan Likota,kako su ga pokušali prebiti jer su mislili da je Dalmatinac,pa su mu se čak i izvinjavali. Isto su ga čuli kako divani ikavicu.
2014-04-22
Zato ja te navijačke skupine ne volim.
Jednom su kreteni u Rijeci iz zaustavljenog auta ST oznaka izvukli curu i premlatili je. Na kraju ispalo da je prije par dana kupila auto ST oznake i da je rođena Riječanka.
To su kreteni koje policija treba tući ko volove.
Jednom su kreteni u Rijeci iz zaustavljenog auta ST oznaka izvukli curu i premlatili je. Na kraju ispalo da je prije par dana kupila auto ST oznake i da je rođena Riječanka.
2014-04-22
opet izmišljaš Pinokiojastreb wrote:Zato ja te navijačke skupine ne volim.
2014-04-15
Ne izmišljam. Napad se dogodio ispod onog malog nadvožnjaka na Zametu.n_razbojnik wrote:opet izmišljaš Pinokiojastreb wrote:Zato ja te navijačke skupine ne volim.
2014-04-22
Bijah posjetiti ZG advent i nisam u centru grada čuo kaj, osim od par Slovenaca...svaki drugi dalmoš, kako vas mogu mlatiti u gradu gdje niste manjina
2014-04-15
Osim toga što se ti brineš? Ti si Krimejski Feštar i ti ne navijaš za Rijeku.
2014-04-22
Kada? Tko? Ima'l neki linkjastreb wrote:Ne izmišljam. Napad se dogodio ispod onog malog nadvožnjaka na Zametu.n_razbojnik wrote:opet izmišljaš Pinokiojastreb wrote:Zato ja te navijačke skupine ne volim.
2014-04-15
Pa moram trpiti dok ti pišeš pidzarije, i nisam feštarjastreb wrote:Osim toga što se ti brineš? Ti si Krimejski Feštar i ti ne navijaš za Rijeku.
2014-04-15
Ma i to ih polako prolazi.n_razbojnik wrote:Bijah posjetiti ZG advent i nisam u centru grada čuo kaj, osim od par Slovenaca...svaki drugi dalmoš, kako vas mogu mlatiti u gradu gdje niste manjina
Hajduk im više nije izravan rival i utakmice Dinama i Hajduka odavno su izgubile onaj značaj i čar kakav su imale nekada.
2014-04-22
vidim da si skeptičan. nemoj biti...n_razbojnik wrote:Bijah posjetiti ZG advent i nisam u centru grada čuo kaj, osim od par Slovenaca...svaki drugi dalmoš, kako vas mogu mlatiti u gradu gdje niste manjina
2015-09-14
Nema linka. Tražio sam ali nema o tome niš. To mi je ispričao jedan bivši policajac koji je radio tada na osiguranju. Policija je brzo došla i ovi su se razbježali po mraku.n_razbojnik wrote:Kada? Tko? Ima'l neki linkjastreb wrote:Ne izmišljam. Napad se dogodio ispod onog malog nadvožnjaka na Zametu.n_razbojnik wrote:opet izmišljaš Pinokiojastreb wrote:Zato ja te navijačke skupine ne volim.
2014-04-22
a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
2014-04-15
a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...n_razbojnik wrote:a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
sretna nova
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Jesi li ti Feštar krimejski?flumen wrote:a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...n_razbojnik wrote:a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
sretna nova
2014-04-22
a sta je tebe briga kad ne razumijes grad u kojem zivis?jastreb wrote:Jesi li ti Feštar krimejski?flumen wrote:a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...n_razbojnik wrote:a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
sretna nova
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Razumijem. Ja živim Rijeku.flumen wrote:a sta je tebe briga kad ne razumijes grad u kojem zivis?jastreb wrote:Jesi li ti Feštar krimejski?flumen wrote:a sere...na svaku ima nesto rec, a kurca ne zna...n_razbojnik wrote:a ništa, mora'ćemo vjerovat' tebi i bivšem milicajcu
sretna nova
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ruski muslimani prosvjeduju u Moskvi ispred ambasade Myanmara(Burme) jer ovi genocidišu njihovu islamsku braću
» Azilanti napustaju Švedsku
» Slovenija : Azilanti će moći da budu odbijeni već na granici
» Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
» Azilanti s Bliskog istoka u Njemačkoj masovno prelaze na kršćanstvo
» Azilanti napustaju Švedsku
» Slovenija : Azilanti će moći da budu odbijeni već na granici
» Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
» Azilanti s Bliskog istoka u Njemačkoj masovno prelaze na kršćanstvo
Page 2 of 3