2017: Dobrodošli u revoluciju
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 2017: Dobrodošli u revoluciju
Takinte osobu koja neupada u njegovu bližu rodbinu ( 200 do 400 ljudi ) a samo zato jer je iste nacije , religije il iz iste države .....OBECAVAM VAM ...IMAT CETE POSLA S MENOM ......OSOBNO.RayMabus wrote:Možete pobit svu bližu i širu rodbinu od samog počinitelja terorističkog cina ukljucujuci i potomstvo ....posebno njih .....ovaj svemir je baziran na matematici.....ubijaju nevjernike radi logike matematike = šta je manje vas više je nas.
Zašto obitelj ?
Prvo nisu ga odgojili kako treba , prave se mutavi a drugo on želi njihov opstanak an e vaš i oni misle da ce preživjet.
POBIJTE MU SVU RODBINU ...200 - 400 LJUDI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mater i čača od onog tunižanina koji je napravio pokolj u Berlinu ....ono žive u Tunisu normalno ....niste ih pobili ....svu tu rodbinu ....njegove bracu , sestre , djecu , necake ....200 ljudi.
Pa vi ste ljudi rekli ....znamo tko ti je opstanak ( rodbina ) i necemo im ništa .... ubijajte i dalje.
Pa vi ste ljudi rekli ....znamo tko ti je opstanak ( rodbina ) i necemo im ništa .... ubijajte i dalje.
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Da al ne nevine krvi.dzango wrote:Ne biva revolucija bez krvi. To je utopija.
Njegova rodbina nije nevina .....ma koliko se izvlacila ....treba ih pobiti ....200 ljudi ...uža familija.
A ne ici na nekoga tko nema veze sa time.
Ovaj svemir je baziran na matematici ....ubijau vas jer idu ovom logikom : manje nevjernika više nas.
Znaci vrati mu.
POBIJ MU KOMPLETNU FAMILIJU ...NJEGOVU.
200 LJUDI
AJMO SAD TKO JE IDUCI ?
2014-04-11
OVAJ SVEMIR JE BAZIRAN NA MATEMATICI.
KOLICINA.
Ja imam više znanja nego šta cete vi ikad imati u svom postojanju.
Ubijau vas radi matematike : više vas pobijem više nas.
Odeš i pobiješ mu svu lozu ...jel pobio toliko i toliko ....ok ....uvijek najmanje duplo pa do deset puta više-
AJMO.
KOLICINA.
Odeš i pobiješ mu svu lozu ...jel pobio toliko i toliko ....ok ....uvijek najmanje duplo pa do deset puta više-
AJMO.
2014-04-11
I poseban naglasak na djecu ...djeca , nečake , necakinije....znaci nema produživanja loze ....jer on ( il ona ) konta .....ograniceno ...za njih ubijam.RayMabus wrote:OVAJ SVEMIR JE BAZIRAN NA MATEMATICI.
KOLICINA.
AJMO.
NECEŠ.
SVE CU TI IH POBIT.
Last edited by RayMabus on 1/1/2017, 12:26; edited 1 time in total
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
provocator wrote:Kaj marčelo opet samog sebe reklamira?!
A pazi ti genijalca: Na kraju prošle godine, napisao sam da će je više nego išta obilježiti terorizam
Bravo!
Eh da je meni samo znati tko je proizveo islamske teroriste i terorizam... Možda si kaj i o tome napisal, ne znam. A u konačnici ionako mi je svejedno.
I ja isto, čim sam to pročitao, u kurac i internet.
On je napisao...
crvenkasti-
2014-04-17
Radije vi nepreskačite mene ....ja pobijem možda 10 tisuca ljudi i to zaustavim a vi cete neznanjem pobit miljone....NEVINIH.dzango wrote:Ti ne preskači terapiju, sunce ti jebem žarko.
2014-04-11
Tko je onda .....LOŠ ?RayMabus wrote:Radije vi nepreskačite mene ....ja pobijem možda 10 tisuca ljudi i to zaustavim a vi cete neznanjem pobit miljone....NEVINIH.dzango wrote:Ti ne preskači terapiju, sunce ti jebem žarko.
2014-04-11
Negeneralizirajte ....imat cete OZBILJAN problem ...s menom osobnom ...a OKRUTAN SAM.RayMabus wrote:Tko je onda .....LOŠ ?RayMabus wrote:Radije vi nepreskačite mene ....ja pobijem možda 10 tisuca ljudi i to zaustavim a vi cete neznanjem pobit miljone....NEVINIH.dzango wrote:Ti ne preskači terapiju, sunce ti jebem žarko.
2014-04-11
Pobit cu vašu djecu.RayMabus wrote:Negeneralizirajte ....imat cete OZBILJAN problem ...s menom osobnom ...a OKRUTAN SAM.RayMabus wrote:Tko je onda .....LOŠ ?RayMabus wrote:Radije vi nepreskačite mene ....ja pobijem možda 10 tisuca ljudi i to zaustavim a vi cete neznanjem pobit miljone....NEVINIH.dzango wrote:Ti ne preskači terapiju, sunce ti jebem žarko.
NEMAM MILOSTI.
2014-04-11
Negeneralizirajte.
OK.
Budte li generalizirali ....IMAT CETE PROBLEM.
OK.
Budte li generalizirali ....IMAT CETE PROBLEM.
2014-04-11
Ubijete li nevine a pod nevini su svi koji nisu njegova uža rodbina tj opstanak .....vi cete imat problema ...S MENOM ....OSOBNO.
2014-04-11
Ovo vam je ko AMEN.RayMabus wrote:Ubijete li nevine a pod nevini su svi koji nisu njegova uža rodbina tj opstanak .....vi cete imat problema ...S MENOM ....OSOBNO.
Ko da vam je BOG rekao.
IMAT CETE PROBLEMA S MENOM .....OSOBNO.
2014-04-11
Tu je B bezdimenzionalna konstanta proporcionalnosti, koju dimenzionalna analiza ne
moˇze odrediti. x i y su racionalni brojevi. U idu´cem se koraku u ovu jednadˇzbu na mjesto
fizikalnih veliˇcina uvrˇstavaju njihove dimenzije:
[v0] = lt−1
[ρ] = ml−3
[E] = ml−1
t
−2
(6.5)
Ovdje m oznaˇcava masu, l duˇzinu a t vrijeme. Nakon tog uvrˇstavanja dobije se dimenziona
jednadˇzba:
lt−1 = (ml−3
)
x
(ml−1
t
−2
)
y
(6.6)
nju se prvo sredi tako da se grupiraju eksponenti pojedinih osnovnih veliˇcina:
lt−1 = mx+y
l
−(x+3y)
t
−2x
(6.7)
Sad se upotrijebi princip homogenosti: eksponenti osnovnih fizikalnih veliˇcina moraju na
obje strane jednadˇzbe biti jednaki. To sad daje odvojene jednadˇzbe za eksponente x i y:
x + y = 0 − x − 3y = 1 2x = 1 (6.8)
S rjeˇsenjem:
x =
1
2
y = −
1
2
(6.9)
Cinjenica da je rjeˇsenje jednoznaˇcno, ukazuje da je dimenzionalna jednadˇzba formalno ˇ
dobro postavljena (nije zaboravljena neka bitna fizikalna veliˇcina, a nije ni uvrˇstena neka
nebitna). U zadnjem koraku ovako dobivene koeficijente vra´ca se u poˇcetnu jednadˇzbu (6.4)
ˇcime se dobije op´ceniti izraz za brzinu zvuka:
v0 = B
s
E
ρ
(6.10)
moˇze odrediti. x i y su racionalni brojevi. U idu´cem se koraku u ovu jednadˇzbu na mjesto
fizikalnih veliˇcina uvrˇstavaju njihove dimenzije:
[v0] = lt−1
[ρ] = ml−3
[E] = ml−1
t
−2
(6.5)
Ovdje m oznaˇcava masu, l duˇzinu a t vrijeme. Nakon tog uvrˇstavanja dobije se dimenziona
jednadˇzba:
lt−1 = (ml−3
)
x
(ml−1
t
−2
)
y
(6.6)
nju se prvo sredi tako da se grupiraju eksponenti pojedinih osnovnih veliˇcina:
lt−1 = mx+y
l
−(x+3y)
t
−2x
(6.7)
Sad se upotrijebi princip homogenosti: eksponenti osnovnih fizikalnih veliˇcina moraju na
obje strane jednadˇzbe biti jednaki. To sad daje odvojene jednadˇzbe za eksponente x i y:
x + y = 0 − x − 3y = 1 2x = 1 (6.8)
S rjeˇsenjem:
x =
1
2
y = −
1
2
(6.9)
Cinjenica da je rjeˇsenje jednoznaˇcno, ukazuje da je dimenzionalna jednadˇzba formalno ˇ
dobro postavljena (nije zaboravljena neka bitna fizikalna veliˇcina, a nije ni uvrˇstena neka
nebitna). U zadnjem koraku ovako dobivene koeficijente vra´ca se u poˇcetnu jednadˇzbu (6.4)
ˇcime se dobije op´ceniti izraz za brzinu zvuka:
v0 = B
s
E
ρ
(6.10)
crvenkasti-
2014-04-17
Da se niste usudili generalizirat ....kao šta je Marc napisa u onom tekstu : oni ( kao svi ) ne žele se integrirat.
NEMOJTE GENERALIZIRAT.
TO SU VAM OPASNE VODE.
REAGIRAT CU NA TO.
NEMOJTE GENERALIZIRAT.
TO SU VAM OPASNE VODE.
REAGIRAT CU NA TO.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:zašto "bakica Nixon "?
zato jer njezina afera s mailovima jako podsjeća na watergate
a assange na "duboko grlo"
samo što sad liberali stoje na suprotnoj strani pa seru po putinu, "Ubijte poštara"
Nemojte generalizirat.
Marc ispravi se.
Nije istina da se svi nežele integirat.
Marc ispravi se.
Nije istina da se svi nežele integirat.
2014-04-11
Oni se ne žele integrirati u našu zapadnu kulturu, koju mi svjesno i namjerno omalovažavamo kako bismo im podilazili.
2014-04-11
RayMabus wrote:Oni se ne žele integrirati u našu zapadnu kulturu, koju mi svjesno i namjerno omalovažavamo kako bismo im podilazili.
Plivačica-junakinja iz Sirije nada se Riju
Yusra Mardini spašavala je saputnike izbjeglice, stigla u Berlin i nada se nastupu na Olimpijskim igrama.
Tg0UZ5XeXig
Video of Tg0UZ5XeXigPodijeli
Trenutačno živi i trenira u Berlinu. Nada se nastupu na Ljetnim olimpijskim igrama ove godine.
Odmah po dolasku u Berlin, Yusra Mardini, 18-godišnja izbjeglica iz Sirije, tražila je plivačaki klub u kojem bi nastavila s treninzima. U svojoj zemlji više nije mogla trenirati.
"Ponekad nismo mogli trenirati zbog rata. Znalo se dogoditi da bazen bude bombardiran za vrijeme treninga. Na krovu bazena su bile tri ili četiri rupe", kaže Yusra.
Spašavanje izbjeglica na moru
Bila je prvakinja Sirije na 200 i 400 metara slobodnim stilom te na 100 i 200 metara u disciplini delfin.
Predstavljala je svoju zemlju na Azijskim igrama. No, to ne smatra najvećim uspjehom.
U kolovozu prošle godine, na putu od Turske do grčkog otoka Lezbosa, čamac sa dvadeset izbjeglica je počeo puštati vodu.
Yusra je zajedno sa još nekoliko osoba skočila u vodu i gurala čamac do najbliže obale.
"Bilo je ljudi koji nisu znali plivati. Morali smo ući u vodu i pomoći im. Naravno, nakon toga sam zamrzila more. Bilo je to teško iskustvo", kaže mlada plivačica.
Baš zbog tog iskustva i ostvarenih rezultata, Međunarodni olimpijski odbor (MOO) prepoznao ju je kao jedno od 43 sportaša-izbjeglica koji imaju potencijal nastupiti na Ljetnim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ove godine i predstavljaju Olimpijski tim izbjeglica.
Bit će to prvi takav tim u povijesti Olimpijskih igara.
"Smatramo da bi ovo trebalo biti nastavljeno i nakon Rija te da nije samo za ove Olimpijske igre. Ovo je nešto što bi trebalo biti trajno, s obzirom na izbjegličke kampove i novonastalu situaciju u Europi", kaže Pere Miro iz MOO-a.
Nastup na OI sanja 12 godina
Yusra i njezin trener Sven Spanekrebs vjeruju da šanse za nastup na Olimpijskim igrama nisu nerelane.
"Kao trener, bit ću ponosan ako se moja sportašica plasira, no mislim da bi to u ovom slučaju mnogo više značilo njoj", kaže Yusrin trener.
"Divan je osjećaj inspirirati druge ljude i ići za svojim snovima. Olimpijske igre su nešto o čemu sanjam gotovo 12 godina", kaže Yusra.
Yusra dodaje da je, bez obzira na to hoće li se u kolovozu ove godine naći u Riju, sretna u Berlinu.
Od gotovo pet milijuna izbjeglica koje su napustile Siriju od početka rata, rijetkima je omogućeno da nastave slijediti svoje snove.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Soroš želi revoluciju u Evropi
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Dobrodošli?
» Ruski rat potaknuo novu globalnu „protukolonijalnu revoluciju“
» Branitelji digli balvan revoluciju u Zagrebu
» Zoka Milanović diže revoluciju
» Dobrodošli?
» Ruski rat potaknuo novu globalnu „protukolonijalnu revoluciju“