Plenković objasnio kako i kada planira kupiti Inu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenković objasnio kako i kada planira kupiti Inu
ma ni mozak kelly bundy nije tako dobro radiored wolf wrote:Uuuu, da znaš samo kako moj mozak radi...hehehehehehehehehehehehehehehehemarcellus wrote:(u tišini noći čuje se škripanje zekinih ko struna napetih moždanih vijuga i zveket ganglija)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nisi me baš ništa razumio...Toliko si glup...marcellus wrote:red wolf wrote:Manipulacija ljudskim umovima...Dobro vam to ide.marcellus wrote:a daj mi reci, sokrate, zašto bih po novinama blatio HDZ i odgovarao ljude od toga da glasaju za plenkovića u tekstovima koje ipak pročita desetak tisuća ljudi da bih kasnije ja sam glasao za HDZ?
dobro, care, ali ako sam za HDZ, zašto bih onda manipulirao ljudima da glasaju protiv HDZ-a?
legendo
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nisi me baš ništa razumio...Toliko si glup...marcellus wrote:red wolf wrote:Manipulacija ljudskim umovima...Dobro vam to ide.marcellus wrote:a daj mi reci, sokrate, zašto bih po novinama blatio HDZ i odgovarao ljude od toga da glasaju za plenkovića u tekstovima koje ipak pročita desetak tisuća ljudi da bih kasnije ja sam glasao za HDZ?
dobro, care, ali ako sam za HDZ, zašto bih onda manipulirao ljudima da glasaju protiv HDZ-a?
legendo
Zaista ti se treba smijati...Ali, radiš dobar posao...Da se razumijemo.marcellus wrote:red wolf wrote:Nisi me baš ništa razumio...Toliko si glup...marcellus wrote:red wolf wrote:Manipulacija ljudskim umovima...Dobro vam to ide.marcellus wrote:a daj mi reci, sokrate, zašto bih po novinama blatio HDZ i odgovarao ljude od toga da glasaju za plenkovića u tekstovima koje ipak pročita desetak tisuća ljudi da bih kasnije ja sam glasao za HDZ?
legendo
red wolf-
2016-02-10
tako su janezi dresirali eroota na privremenom radu u deželi.Eroo wrote:Svađamo se, ali smo oko nekih stvari jedinstveni...o njima se ne raspravlja.Noor wrote:Eroo wrote:Nikad jedinstveniji.pismejker wrote:Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?sitting_bull wrote:
ljiga to misli napraviti uz pomoć hrvatskih mirovinskih fondova kako ni u kom slučaju netko izvana ne bi upao u zna se čiji lopovski krug.
također, kao i plavuša, ljiga mora negdje nadoknaditi gubitak između briselske i hrvatske plaće pa ih je zajednički interes spojio, a Petrov gradi kuću pa i on ima svoje potrebe.
dakle, interes kompanije je u svakom slučaju iza interesa tri navedene persone, jedino još fali kalmeta kako bi ih podučio kako se temeljito krade i isisava lova iz velikih državnih projekata...
to u deželi? D
Pitanje je na šta je kolega gore mislio. Ne treba se slagati, ali je jedinstvenost uvijek neupitna. :):
prije nego ga obrišu, naravno...
sitting_bull-
2015-09-28
Ovaj je aspekt i meni pao na pamet. Nego kolega, dajte si truda , ako imate vremena, te nadjite krivulje potrosnje naftnih derivata. Koliko se sjacam ,negdje sam procitao da potrosnja nije skocila od 2008-me. U Europi i zapadnom svijetu.marcellus wrote:Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
2014-04-14
INU prodati Srbima i
Nastaviti tradicionalne odnose iz rata
Nastaviti tradicionalne odnose iz rata
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izetbegović objasnio kako će početi rat
» Novi ministar zdravlja objasnio kako će se plaćati "nadstandard"
» Sociolog objasnio kako bi izgledalo da je Hrvatska u svemu loša kao u pravosuđu
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» '' SNAŽNA PORUKA Dječak u jednoj rečenici objasnio kako bi on riješio izbjegličku krizu ''
» Novi ministar zdravlja objasnio kako će se plaćati "nadstandard"
» Sociolog objasnio kako bi izgledalo da je Hrvatska u svemu loša kao u pravosuđu
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» '' SNAŽNA PORUKA Dječak u jednoj rečenici objasnio kako bi on riješio izbjegličku krizu ''
Page 3 of 3