Plenković objasnio kako i kada planira kupiti Inu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenković objasnio kako i kada planira kupiti Inu
Svađamo se, ali smo oko nekih stvari jedinstveni...o njima se ne raspravlja.Noor wrote:Eroo wrote:Nikad jedinstveniji.pismejker wrote:Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?sitting_bull wrote:ljiga to misli napraviti uz pomoć hrvatskih mirovinskih fondova kako ni u kom slučaju netko izvana ne bi upao u zna se čiji lopovski krug.pismejker wrote:
Naprotiv.Ti vučeš paralele iz ovog quasikapitalizma,koji je nis drugo nego otimacina na nivou spiljskog covjeka,gdje najjaci dobiva sve,a svi ostali pushe.
Poanta jest,da te strateske resurse ima odredjeni broj moćnih,po mogucnosti iz sto raznorodnijih bogatijih zemalja..E onda ce se svi oni truditi odabrati Upravu,koja ce raditi u interesu korporacije.
također, kao i plavuša, ljiga mora negdje nadoknaditi gubitak između briselske i hrvatske plaće pa ih je zajednički interes spojio, a Petrov gradi kuću pa i on ima svoje potrebe.
dakle, interes kompanije je u svakom slučaju iza interesa tri navedene persone, jedino još fali kalmeta kako bi ih podučio kako se temeljito krade i isisava lova iz velikih državnih projekata...
to u deželi? D
Pitanje je na šta je kolega gore mislio. Ne treba se slagati, ali je jedinstvenost uvijek neupitna.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vrlo zalosno.Noor wrote:pismejker wrote:Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?sitting_bull wrote:ljiga to misli napraviti uz pomoć hrvatskih mirovinskih fondova kako ni u kom slučaju netko izvana ne bi upao u zna se čiji lopovski krug.pismejker wrote:Naprotiv.Ti vučeš paralele iz ovog quasikapitalizma,koji je nis drugo nego otimacina na nivou spiljskog covjeka,gdje najjaci dobiva sve,a svi ostali pushe.govinda wrote:Moje je misljenje da te stateske kompanije tipa nafta, rudnici, energetski sektor, zeljeznicki prevoz, avioprevoz itd, ne treba privatizirati nikako...moje skromno misljenje...
Poanta jest,da te strateske resurse ima odredjeni broj moćnih,po mogucnosti iz sto raznorodnijih bogatijih zemalja..E onda ce se svi oni truditi odabrati Upravu,koja ce raditi u interesu korporacije.
također, kao i plavuša, ljiga mora negdje nadoknaditi gubitak između briselske i hrvatske plaće pa ih je zajednički interes spojio, a Petrov gradi kuću pa i on ima svoje potrebe.
dakle, interes kompanije je u svakom slučaju iza interesa tri navedene persone, jedino još fali kalmeta kako bi ih podučio kako se temeljito krade i isisava lova iz velikih državnih projekata...
teško..ni susjed susjedu.
nego, ti nisi kod nas?
Ja,puno putujem..Davno krenuo,i jos ne dovrsih put :)
Guest- Guest
Eroo wrote:Svađamo se, ali smo oko nekih stvari jedinstveni...o njima se ne raspravlja.Noor wrote:Eroo wrote:Nikad jedinstveniji.pismejker wrote:Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?sitting_bull wrote:
ljiga to misli napraviti uz pomoć hrvatskih mirovinskih fondova kako ni u kom slučaju netko izvana ne bi upao u zna se čiji lopovski krug.
to u deželi? D
Pitanje je na šta je kolega gore mislio. Ne treba se slagati, ali je jedinstvenost uvijek neupitna.
prvo i osnovno je dati mladima dobre smjernice i naučiti ih vrijednostima, u protivnom imaš yodu.
Guest- Guest
mlad si znači, stigneš :)pismejker wrote:Vrlo zalosno.Noor wrote:pismejker wrote:Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?sitting_bull wrote:ljiga to misli napraviti uz pomoć hrvatskih mirovinskih fondova kako ni u kom slučaju netko izvana ne bi upao u zna se čiji lopovski krug.pismejker wrote:
Naprotiv.Ti vučeš paralele iz ovog quasikapitalizma,koji je nis drugo nego otimacina na nivou spiljskog covjeka,gdje najjaci dobiva sve,a svi ostali pushe.
nego, ti nisi kod nas?
Guest- Guest
Haah..!! Mlad..Fala,fala.. :)Noor wrote:mlad si znači, stigneš :)pismejker wrote:Vrlo zalosno.Noor wrote:pismejker wrote:Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?sitting_bull wrote:
ljiga to misli napraviti uz pomoć hrvatskih mirovinskih fondova kako ni u kom slučaju netko izvana ne bi upao u zna se čiji lopovski krug.
nego, ti nisi kod nas?
Guest- Guest
hm....imam malo drugaciji pogled na to...rudna bogatstva, sva prirodna bogatstva zapravo en bi trebalo da budu u vlasnistvu pojedinaca nego u vlasnistvu zajednice (odnosno drzave, posto drzava jos nije odumrla odnosno presla u drugi vid zajednice, jel)pismejker wrote:Naprotiv.Ti vučeš paralele iz ovog quasikapitalizma,koji je nis drugo nego otimacina na nivou spiljskog covjeka,gdje najjaci dobiva sve,a svi ostali pushe.govinda wrote:Moje je misljenje da te stateske kompanije tipa nafta, rudnici, energetski sektor, zeljeznicki prevoz, avioprevoz itd, ne treba privatizirati nikako...moje skromno misljenje...
2016-11-17
U osnovi,slazem se,trebala bi da koristi prije svega društvu,dakle ljudima kao pojedincima.Problem nastaje,kad se treba zbrinuti za doticne resurse,odrzavati ih,obnavljati,cak prosirivati.Tu pojedinac,zajednica,ne mogu puno napravit.Onda dolazi na red drzava,koja je u danasnje vrijem postala mafijaska prćija lokalnih mafijaskih kretenoida.Oni mogu napraviti nes po tom pitanju,ali posto su prepohlepni,u isto vrijeme nemarni,dogadja se da resursi postaju zanemarivani,do nivoa nepozeljnog bremena.Tada se ide ispod radara zaduzivati,na konto tih resursa,i na kraju,vidomo kako odjednom nismo svoji na svom.zat kazem,da se da u koncesiju,vec dokazanim firmama,ili mocnim pojedincima,koji nece ubiti koku koja nese zlatna jaja.govinda wrote:hm....imam malo drugaciji pogled na to...rudna bogatstva, sva prirodna bogatstva zapravo en bi trebalo da budu u vlasnistvu pojedinaca nego u vlasnistvu zajednice (odnosno drzave, posto drzava jos nije odumrla odnosno presla u drugi vid zajednice, jel)pismejker wrote:Naprotiv.Ti vučeš paralele iz ovog quasikapitalizma,koji je nis drugo nego otimacina na nivou spiljskog covjeka,gdje najjaci dobiva sve,a svi ostali pushe.govinda wrote:Moje je misljenje da te stateske kompanije tipa nafta, rudnici, energetski sektor, zeljeznicki prevoz, avioprevoz itd, ne treba privatizirati nikako...moje skromno misljenje...
Guest- Guest
pismejker wrote:Haah..!! Mlad..Fala,fala.. :)Noor wrote:mlad si znači, stigneš :)pismejker wrote:Vrlo zalosno.Noor wrote:pismejker wrote:
Užas..Jel kod vas uopće netko nekom zeli dobro,barem ono elementarno?
nego, ti nisi kod nas?
Guest- Guest
Uhh,volim sto nisam u ovim generacijama,od 20 i 30 godina.To sve tupavo u glavu,nije za ziviti :DNoor wrote:pismejker wrote:Haah..!! Mlad..Fala,fala.. :)Noor wrote:mlad si znači, stigneš :)pismejker wrote:Vrlo zalosno.Noor wrote:
nego, ti nisi kod nas?
Guest- Guest
Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
Ali, ti ćeš opet glasati za HDZ...To je smiješno...marcellus wrote:Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ali, ti ćeš opet glasati za HDZ...To je smiješno...marcellus wrote:Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
a otkud ti to da sam ja glasao za HDZ... kad svi znaju što sam mislio i pisao o HDZ-u pred zadnje izbore...
Pa njih si možda prevario...Mene ne.marcellus wrote:red wolf wrote:Ali, ti ćeš opet glasati za HDZ...To je smiješno...marcellus wrote:Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
a otkud ti to da sam ja glasao za HDZ... kad svi znaju što sam mislio i pisao o HDZ-u pred zadnje izbore...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa njih si možda prevario...Mene ne.marcellus wrote:red wolf wrote:Ali, ti ćeš opet glasati za HDZ...To je smiješno...marcellus wrote:Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
care
a daj mi reci, sokrate, zašto bih po novinama blatio HDZ i odgovarao ljude od toga da glasaju za plenkovića u tekstovima koje ipak pročita desetak tisuća ljudi da bih kasnije ja sam glasao za HDZ?
Rekao sam ti, mene ne možeš prevariti...marcellus wrote:red wolf wrote:Pa njih si možda prevario...Mene ne.marcellus wrote:red wolf wrote:Ali, ti ćeš opet glasati za HDZ...To je smiješno...marcellus wrote:Plenković je genije. Za 10-20 godina će svi novi auti ić na struju. A mi prodajemo HEP i kupujemo INU...
care
red wolf-
2016-02-10
Manipulacija ljudskim umovima...Dobro vam to ide.marcellus wrote:a daj mi reci, sokrate, zašto bih po novinama blatio HDZ i odgovarao ljude od toga da glasaju za plenkovića u tekstovima koje ipak pročita desetak tisuća ljudi da bih kasnije ja sam glasao za HDZ?
Last edited by red wolf on Fri 30 Dec - 23:05; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
(u tišini noći čuje se škripanje zekinih ko struna napetih moždanih vijuga i zveket ganglija)
Uuuu, da znaš samo kako moj mozak radi...hehehehehehehehehehehehehehehehemarcellus wrote:(u tišini noći čuje se škripanje zekinih ko struna napetih moždanih vijuga i zveket ganglija)
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Manipulacija ljudskim umovima...Dobro vam to ide.marcellus wrote:a daj mi reci, sokrate, zašto bih po novinama blatio HDZ i odgovarao ljude od toga da glasaju za plenkovića u tekstovima koje ipak pročita desetak tisuća ljudi da bih kasnije ja sam glasao za HDZ?
dobro, care, ali ako sam za HDZ, zašto bih onda manipulirao ljudima da glasaju protiv HDZ-a?
legendo
ma ni mozak kelly bundy nije tako dobro radiored wolf wrote:Uuuu, da znaš samo kako moj mozak radi...hehehehehehehehehehehehehehehehemarcellus wrote:(u tišini noći čuje se škripanje zekinih ko struna napetih moždanih vijuga i zveket ganglija)
Similar topics
» Izetbegović objasnio kako će početi rat
» Novi ministar zdravlja objasnio kako će se plaćati "nadstandard"
» Sociolog objasnio kako bi izgledalo da je Hrvatska u svemu loša kao u pravosuđu
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» '' SNAŽNA PORUKA Dječak u jednoj rečenici objasnio kako bi on riješio izbjegličku krizu ''
» Novi ministar zdravlja objasnio kako će se plaćati "nadstandard"
» Sociolog objasnio kako bi izgledalo da je Hrvatska u svemu loša kao u pravosuđu
» Tajaniju se omaklo?Zanimljivo kako se to svima dogadja kada je rijec o Hrvatskoj
» '' SNAŽNA PORUKA Dječak u jednoj rečenici objasnio kako bi on riješio izbjegličku krizu ''
Page 2 of 3