stigo nam multikulturalizam
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: stigo nam multikulturalizam
asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
mirkec i slafkec su se raspojasali..hehe
to much domestos
Last edited by Noor on 30/12/2016, 19:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Pa di si remote domovine sine? Necu te ni pitati di si bio 1991. Doso ti pripomoc svom 'Nachbar in Not', drugu marcellusu. Drugarstvo na djelu. Jel i to placeno ili je uber?Eroo wrote:Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
ovako đuture... ajmo svi... to je ko rimsko carstvo pred propast kad su ostrogoti prešetavali kako im se svidjelo dok se rim nije jednostavno urušio i postao i sam barbarska prćija, propao im je obrazovni sustav, sudstvo, vojska, sve.
Samo ti njuškica viri ispo' šinjela, izađi van, ne boj se...Volimo i mi vas.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
piće previše i politika ne idu zajednoNoor wrote:asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
mirkec i slafkec su se raspojasali..hehe
to much domestos
Kermit-
2014-04-17
Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
Guest- Guest
Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Pa di si remote domovine sine? Necu te ni pitati di si bio 1991. Doso ti pripomoc svom 'Nachbar in Not', drugu marcellusu. Drugarstvo na djelu. Jel i to placeno ili je uber?Eroo wrote:Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
ovako đuture... ajmo svi... to je ko rimsko carstvo pred propast kad su ostrogoti prešetavali kako im se svidjelo dok se rim nije jednostavno urušio i postao i sam barbarska prćija, propao im je obrazovni sustav, sudstvo, vojska, sve.
Guest- Guest
vrijeđati možeš i na mirniji načinMirkec&Slavkec wrote:Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
Kermit-
2014-04-17
Zar nisu ginule ustaše?Mirkec&Slavkec wrote:Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
2014-04-15
Ne da mi se. Mislis da on bira uvrede? Njemu je to kao nekakvom samoproglasenom autoru, a zapravo trecerazrednom piskaralu cije reference nitko ni ne zna, dozvoljeno. Quid pro quo. Lako je na net.hr-u naci hiljadu njegovih bljuvotina kao i ovdje.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Pa di si remote domovine sine? Necu te ni pitati di si bio 1991. Doso ti pripomoc svom 'Nachbar in Not', drugu marcellusu. Drugarstvo na djelu. Jel i to placeno ili je uber?Eroo wrote:Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:
a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?
Pomoz Bog, junače.
2016-07-22
Odjebi trolle.n_razbojnik wrote:Zar nisu ginule ustaše?Mirkec&Slavkec wrote:Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Odjebi trolle.n_razbojnik wrote:Zar nisu ginule ustaše?Mirkec&Slavkec wrote:Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
2014-04-15
Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Pa di si remote domovine sine? Necu te ni pitati di si bio 1991. Doso ti pripomoc svom 'Nachbar in Not', drugu marcellusu. Drugarstvo na djelu. Jel i to placeno ili je uber?Eroo wrote:
Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?
Pomoz Bog, junače.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Odjebi trolle.n_razbojnik wrote:Zar nisu ginule ustaše?Mirkec&Slavkec wrote:Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:
eheheh majkomila
jesi se jako uvrijedio?
Guest- Guest
Pljunuti ti.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Odjebi trolle.n_razbojnik wrote:Zar nisu ginule ustaše?Mirkec&Slavkec wrote:Pa sto majko mila? Sto on zna o meni i kako sam ja provela rat? I takav ce mi srati na forumu i etiketirati me a dan nije proveo na bojisnici. Znam ja takvih kao on. Oni su na prvoj liniji cuvali zagrebacke djecje vrtice dok je hrvatska mladost ginula po rovovima. Pa dosta vise njegovog sranja.asilovski wrote:
eheheh majkomila
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
Pa di si remote domovine sine? Necu te ni pitati di si bio 1991. Doso ti pripomoc svom 'Nachbar in Not', drugu marcellusu. Drugarstvo na djelu. Jel i to placeno ili je uber?
Pomoz Bog, junače.
2016-07-22
Heroji ne plačuMirkec&Slavkec wrote:
Pljunuti ti.
2014-04-15
Imas nevjerojatnu srecu sto te tako retardiranog placaju za trollanje.Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Eroo wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Eroo wrote:
Pomoz Bog, junače.
Guest- Guest
nisam to znao...asilovski wrote:ironija moj bosanac, osim toga Major nije u nikoga pucao već je poslao u smrt svoje vojnike a on utekao i umro 1969 u svom stanu u Beogradugovinda wrote:Major je pucao na tvog djeda...djed Ugar se vrti ko ventilator veceras u grobu...asilovski wrote:
2016-11-17
jbt, pa ovo je kamilica prema catfightu...dečki, niste za ništ
Guest- Guest
Jebi im mater svima redom...16. muslimanska je uz tebe!Mirkec&Slavkec wrote:Gdje je ostatak jebenog ustaskog zdruga?
2016-11-17
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Stigo progres
» Stigo progres i u vrtic
» Stigo progres u ravnozemljasku biologiju
» Stigo progres na teoloski seminar na princenton-u
» Stigo progres u "united airlines" pilotske kabine
» Stigo progres i u vrtic
» Stigo progres u ravnozemljasku biologiju
» Stigo progres na teoloski seminar na princenton-u
» Stigo progres u "united airlines" pilotske kabine