stigo nam multikulturalizam
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: stigo nam multikulturalizam
I ne samo Evropa. Odlazili su i overseas. S humanitarnim ili izbjeglickim vizama. Zasto su te zemlje primale Hrvate? Svi Hrvati i Hrvatice su tada bili atomski fizicari, akadamski muzicari i slikari ili visoka inteligencija... How yes no.Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
Guest- Guest
Govorim o ratnom zbjegu, a ne o recentnom iseljavanju iz ekonomskih razloga.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
što bi bilo? Bilo bi nama bolje, milijun ljudi nam je zgibalo van i to uglavnom obrazovanih, mi školujemo doktore a švabo ih od nas dobije badava. Onako usput, izumiremo, 50 tisuća ljudi godišnje imamo manje, ne vidim što je u masovnim migracijama dobrog za bilo koga
Guest- Guest
naravno da nisu, ali nisu bili ni teroristi, ni ubojice s eksplozivnim pojasevima...a bome nisu se ni zaletavali kamionima u rulju po trgovima.Mirkec&Slavkec wrote:I ne samo Evropa. Odlazili su i overseas. S humanitarnim ili izbjeglickim vizama. Zasto su te zemlje primale Hrvate? Svi Hrvati i Hrvatice su tada bili atomski fizicari, akadamski muzicari i slikari ili visoka inteligencija... How yes no.Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
Guest- Guest
Noor wrote:marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
što bi bilo? Bilo bi nama bolje, milijun ljudi nam je zgibalo van i to uglavnom obrazovanih, mi školujemo doktore a švabo ih od nas dobije badava. Onako usput, izumiremo, 50 tisuća ljudi godišnje imamo manje, ne vidim što je u masovnim migracijama dobrog za bilo koga
dobro je za pojedinca, za društvo svakako nije
pa ja komentiram politiku, a politika je stvar zajednice, što i ime kaže, za zajednicu je uvijek bolje da su migracije ograničene. Dobro je kad netko ode van, usvoji neka znanja kojih tu nemamo, vrati se s tim znanjima koja je stekao, pa tu nešto poboljša, promijeni.
kad ti pol doktora koji su se ovdje besplatno školovali, a ukupan trošak školovanja doktora od osnovne do kraja specijalizacije se mjeri u milijunima, ode u irsku i švabiju onda je to pušiona za nas prije svega...
a pušiona je i za švabe jer im se uz doktore nasere i svakojakog šljama koji krade po ulicama i fata žene za dupe po koncerima i tu i tamo se raznese bombom, dakle imigranti su za domicilnu zemlju iz koje dolaze uglavnom demografski gubitak, a za onu u koju dolaze socijalni i sigurnosni problem.
meni je slobodno trziste rada u eu ok. domovina je tamo gdje ti je dobro.Mirkec&Slavkec wrote:Govorim o ratnom zbjegu, a ne o recentnom iseljavanju iz ekonomskih razloga.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
Guest- Guest
marcellus wrote:Noor wrote:marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
dobro je za pojedinca, za društvo svakako nije
pa ja komentiram politiku, a politika je stvar zajednice, što i ime kaže, za zajednicu je uvijek bolje da su migracije ograničene. Dobro je kad netko ode van, usvoji neka znanja kojih tu nemamo, vrati se s tim znanjima koja je stekao, pa tu nešto poboljša, promijeni.
kad ti pol doktora koji su se ovdje besplatno školovali, a ukupan trošak školovanja doktora od osnovne do kraja specijalizacije se mjeri u milijunima, ode u irsku i švabiju onda je to pušiona za nas prije svega...
a pušiona je i za švabe jer im se uz doktore nasere i svakojakog šljama koji krade po ulicama i fata žene za dupe po koncerima i tu i tamo se raznese bombom, dakle imigranti su za domicilnu zemlju iz koje dolaze uglavnom demografski gubitak, a za onu u koju dolaze socijalni i sigurnosni problem.
apsolutno se slažem...no tržište se otvorilo i tu se ništa ne može..za sada :/
Guest- Guest
Pa ti si bio za slobodno trziste. To valjda ukljucuje i trziste rada. A bio si i za EU. To sad imamo.marcellus wrote:marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
Guest- Guest
migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
ovako đuture... ajmo svi... to je ko rimsko carstvo pred propast kad su ostrogoti prešetavali kako im se svidjelo dok se rim nije jednostavno urušio i postao i sam barbarska prćija, propao im je obrazovni sustav, sudstvo, vojska, sve.
ovako đuture... ajmo svi... to je ko rimsko carstvo pred propast kad su ostrogoti prešetavali kako im se svidjelo dok se rim nije jednostavno urušio i postao i sam barbarska prćija, propao im je obrazovni sustav, sudstvo, vojska, sve.
Kolega, na cemu ste danas????? Potpis .marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
2014-04-14
a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
vrati traktor
kak se ono zovu oni kojima je kamijon pobegel? ostal si u domovini, doduse. al dezerter jesi. streljaj se sam.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
vrati traktor
Guest- Guest
Noor wrote:mrincredible wrote:Neve wrote:ako ostanu duže, to je samo početak
hrpa muškaraca na jednom mjestu, u stranoj kulturi i na malo prostora.. još je i dobro dok se obračunavaju međusobno i ne prelijevaju se na ulice :/
Ajde, ajde, nemoj sad ti o muškarcima nakon one makljaže između tebe i noor.
hehe, prljava muška mašta...kako samo traži još
Kako ne tražiti još kad je u pitanju tako epska bitka... umova?
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:Noor wrote:mrincredible wrote:Neve wrote:ako ostanu duže, to je samo početak
hrpa muškaraca na jednom mjestu, u stranoj kulturi i na malo prostora.. još je i dobro dok se obračunavaju međusobno i ne prelijevaju se na ulice :/
hehe, a čuj...čega god, dobro se zabavljate :)
Guest- Guest
Noor wrote:mrincredible wrote:Noor wrote:mrincredible wrote:Neve wrote:ako ostanu duže, to je samo početak
hehe, a čuj...čega god, dobro se zabavljate :)
To da. :)
mrincredible-
2014-04-16
SVE VRVI OD VOJSKE I POLICIJE, OKLOPNIH VOZILA, BETONSKIH ZAPREKA… Europski gradovi strepe od novog terorističkog napada
http://net.hr/danas/svijet/pojacan-oprez-pred-novogodisnji-vikend-europske-prijestolnice-cine-sve-kako-bi-sprijecile-novi-teroristicki-napad/
..i tako u buduće, svakog časa sve je moguće, pa ti živi s tim
http://net.hr/danas/svijet/pojacan-oprez-pred-novogodisnji-vikend-europske-prijestolnice-cine-sve-kako-bi-sprijecile-novi-teroristicki-napad/
..i tako u buduće, svakog časa sve je moguće, pa ti živi s tim
Guest- Guest
Kratko i jasno.Noor wrote:naravno da nisu, ali nisu bili ni teroristi, ni ubojice s eksplozivnim pojasevima...a bome nisu se ni zaletavali kamionima u rulju po trgovima.Mirkec&Slavkec wrote:I ne samo Evropa. Odlazili su i overseas. S humanitarnim ili izbjeglickim vizama. Zasto su te zemlje primale Hrvate? Svi Hrvati i Hrvatice su tada bili atomski fizicari, akadamski muzicari i slikari ili visoka inteligencija... How yes no.Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
Nego, vidim da rasturaš forumske protivnice. Glede na stručnu podlogu i ne čudi me.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Kratko i jasno.Noor wrote:naravno da nisu, ali nisu bili ni teroristi, ni ubojice s eksplozivnim pojasevima...a bome nisu se ni zaletavali kamionima u rulju po trgovima.Mirkec&Slavkec wrote:I ne samo Evropa. Odlazili su i overseas. S humanitarnim ili izbjeglickim vizama. Zasto su te zemlje primale Hrvate? Svi Hrvati i Hrvatice su tada bili atomski fizicari, akadamski muzicari i slikari ili visoka inteligencija... How yes no.Mirkec&Slavkec wrote:Sto bi bilo da je Evropa rekla ne hrvatskim kvantnim fizicarima i inzinjerima kad su napustali Hrvatsku od 1991.? Koja jebena dvostruka mjerila.
Nego, vidim da rasturaš forumske protivnice. Glede na stručnu podlogu i ne čudi me.
ah, u tu stručnu podlogu obje bi blejale ko ovce...znaš onu uzrečicu..šta zna svinja što je dinja
blago budalama....njihova sloboda je beskrajna
Guest- Guest
kaže mi lega iz njemačke a i ovaj drugi što je u švedskoj da u biti sirijici nisu problem dapače, već turci, tunižani i pakiji, te afrikanci, ali ovi kaže da su ovi dobri ljudi i da hoće raditi
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Stigo progres
» Stigo progres i u vrtic
» Stigo progres u ravnozemljasku biologiju
» Stigo progres na teoloski seminar na princenton-u
» Stigo progres u "united airlines" pilotske kabine
» Stigo progres i u vrtic
» Stigo progres u ravnozemljasku biologiju
» Stigo progres na teoloski seminar na princenton-u