stigo nam multikulturalizam
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: stigo nam multikulturalizam
kaže mi lega iz njemačke a i ovaj drugi što je u švedskoj da u biti sirijici nisu problem dapače, već turci, tunižani i pakiji, te afrikanci, ali ovi kaže da su ovi dobri ljudi i da hoće raditi
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Eroo wrote:Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
ovako đuture... ajmo svi... to je ko rimsko carstvo pred propast kad su ostrogoti prešetavali kako im se svidjelo dok se rim nije jednostavno urušio i postao i sam barbarska prćija, propao im je obrazovni sustav, sudstvo, vojska, sve.
ćale maznuo traktor nije vratio
Pa di si remote domovine sine? Necu te ni pitati di si bio 1991. Doso ti pripomoc svom 'Nachbar in Not', drugu marcellusu. Drugarstvo na djelu. Jel i to placeno ili je uber?Eroo wrote:Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
ovako đuture... ajmo svi... to je ko rimsko carstvo pred propast kad su ostrogoti prešetavali kako im se svidjelo dok se rim nije jednostavno urušio i postao i sam barbarska prćija, propao im je obrazovni sustav, sudstvo, vojska, sve.
Guest- Guest
Poklopi se po usima dezerteru smrdljijvi. Svakog tko drugacije misli promptno etiketiras, ali prvo baci kamen na sebe. Olosu.marcellus wrote:Eroo wrote:Ču'li Tuđmanove, valjda ćaćine ti?Mirkec&Slavkec wrote:a Tudjmanove humane migracije od 1991. do 1995. su bile ok jer su bile kontrolirane?marcellus wrote:migracije su dobre kad su ograničene i kontrolirane, kad se zna tko kad i pod kojim uvjetima gdje može ić i šta mora dat tamo gdje je otišao, ako je nešto uzeo pa mora vratit.
ćale maznuo traktor nije vratio
Guest- Guest
I cuj, Kic, ako ovo govno ne prestane srati meni koja sam cijelo vrijeme rata zivjela 500 metara od prve linije bojisnice, picku cu mu razbit po svim drustvenim mrezama. Pun mi je kurac njegovih jeftinih traktorijada troll replika.
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Nece biti komentara gdje necu spomenjuti da je doticna bicina u najboljim godinama, zdrava i prava, velika Hrvatina zapravo obicna smrdljiva dezerterska picka.
Guest- Guest
Kozari Bok, nezvanicna europska prijestonica kulture je u soku. Takvog nasilja se ne sjecaju ni najstariji stanovnici Kozari Boka, izjavio je Vinetu Secic. "Najostroje osudjujemo to nezapamceno brutalno nasiljne, nesto sto je Zagrebu i cuvenoj hrvatskoj kulturi nepojmljivo: sjesavanje medjusobnih problema sakama. Tome nema mjesta u nasem gradu.", izjavili su Vinetu i Afrodita Šećić.
2016-11-17
Major je pucao na tvog djeda...djed Ugar se vrti ko ventilator veceras u grobu...asilovski wrote:
2016-11-17
Nek se smire troll i nounar. Tko je tzv. nounar i kaj si on umislja da je? Da moze godinama etiketirati ljude sa ovom gomilom poluinteligenata i ustaskih nakaza. Ma oce kurac.asilovski wrote:smirite se
Last edited by Mirkec&Slavkec on 30/12/2016, 19:25; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:I cuj, Kic, ako ovo govno ne prestane srati meni koja sam cijelo vrijeme rata zivjela 500 metara od prve linije bojisnice, picku cu mu razbit po svim drustvenim mrezama. Pun mi je kurac njegovih jeftinih traktorijada troll replika.
ala ala..tankih živaca
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:Nek se smire troll i nounar. Tko je tzv. nounar i kaj si on umislja da je? Da moze godinama etiketirati ljude sa ovom gomilom poluinteligenata i ustaskih nakaza. Ma oce kurac.asilovski wrote:smirite se
I ti u tristo picakaH materinaH, idiote ustaski.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Nek se smire troll i nounar. Tko je tzv. nounar i kaj si on umislja da je? Da moze godinama etiketirati ljude sa ovom gomilom poluinteligenata i ustaskih nakaza. Ma oce kurac.asilovski wrote:smirite se
Guest- Guest
ironija moj bosanac, osim toga Major nije u nikoga pucao već je poslao u smrt svoje vojnike a on utekao i umro 1969 u svom stanu u Beogradugovinda wrote:Major je pucao na tvog djeda...djed Ugar se vrti ko ventilator veceras u grobu...asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
Kermit-
2014-04-17
pusi kurac - streljaj se i ti idiote.n_razbojnik wrote:abjuz abjuz, nema dalje
Guest- Guest
asilovski wrote:eheheh majkomilaMirkec&Slavkec wrote:Pseto dezertersko.
mirkec i slafkec su se raspojasali..hehe
to much domestos
Last edited by Noor on 30/12/2016, 19:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Stigo progres
» Stigo progres i u vrtic
» Stigo progres u ravnozemljasku biologiju
» Stigo progres na teoloski seminar na princenton-u
» Stigo progres u "united airlines" pilotske kabine
» Stigo progres i u vrtic