opet genocid zbog herojske borbe protiv ploče
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: opet genocid zbog herojske borbe protiv ploče
michaellcmacha wrote:aj čekaj da se još malo oporavim, evo ako ti nije bed jel more u proljeće... možda dotle i zaratimo s nekim u okruženju pa ćemo u sklopu te kampanje i naš interni sukob odraditi... :))... ja ću koristiti kostolomku, a ti vidi šta bi tebi moglo odgovarati... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:debotoijusto wrote:
vjerujem da nisi
isto tako znam da bi veselo podrzao takvu aktivnost te poticao
što je još i gore jer da nema takvih seronja poput Regoča koji podržavaju i potiču takvu aktivnost iz topline svog doma ne bi ni spomenici bili srušeni i minirani.
gle, tvoja gnjila ekipa ustaša i ja možemo samo ratovati i razmijeniti si vrele ampule. želiš li to? nema problema daj datum i mjesto i ja krećem.
ja koristim samo vatreno oružje ne da mi se znojit.
Guest- Guest
sto volim kad se rvati biju medjusobno :)))
2016-11-17
Gnječo gnječo, pa ti pojma o ničemu nemaš :))))))))))) Da samo znaš što je kostolomka :DDD A inače vidim pere te opet hrabrost sve u 16 čim se pojavi mogućnost oči u oči :)))))))))))))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj čekaj da se još malo oporavim, evo ako ti nije bed jel more u proljeće... možda dotle i zaratimo s nekim u okruženju pa ćemo u sklopu te kampanje i naš interni sukob odraditi... :))... ja ću koristiti kostolomku, a ti vidi šta bi tebi moglo odgovarati... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:
što je još i gore jer da nema takvih seronja poput Regoča koji podržavaju i potiču takvu aktivnost iz topline svog doma ne bi ni spomenici bili srušeni i minirani.
gle, tvoja gnjila ekipa ustaša i ja možemo samo ratovati i razmijeniti si vrele ampule. želiš li to? nema problema daj datum i mjesto i ja krećem.
Guest- Guest
gnječo nije Hrvatgovinda wrote:sto volim kad se rvati biju medjusobno :)))
Guest- Guest
tre911 wrote:Gnječo gnječo, pa ti pojma o ničemu nemaš :))))))))))) Da samo znaš što je kostolomka :DDD A inače vidim pere te opet hrabrost sve u 16 čim se pojavi mogućnost oči u oči :)))))))))))))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj čekaj da se još malo oporavim, evo ako ti nije bed jel more u proljeće... možda dotle i zaratimo s nekim u okruženju pa ćemo u sklopu te kampanje i naš interni sukob odraditi... :))... ja ću koristiti kostolomku, a ti vidi šta bi tebi moglo odgovarati... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....
znam što je kostolomka ali ako imate takvu vrstu oružja treba vas prijaviti. ne vašim ustaškim MUP-ovcima nego negdje drugdje gdje nemate internu vezu.
Ali ne brinite ne boj te se vi za mene vaše kostolomke su pičkin dim prema onome što vam ja spremam.
Guest- Guest
Jel će te vi u stanju mentalnog rastrojstva vaše kostolomke uperiti i u vaše bližnje ili susjede ili nekoga tko vas je krivo pogledao? Vi se ustvari hodajuće potencijalne nesreće a disaster, tragedy waiting to happen, isti ste kao i oni koji viču alahu akbar kad se raznesu.
Guest- Guest
jastreb wrote:
Namjerno sam napisao boračka,jer su se borili za Hrvatsku,a ne braniteljska,jer je po meni riječ branitelj,nekako ograničenog karaktera. Ti si mogao biti recimo branitelj Nuštra,ali kada si napadao Korenicu ili Glamoč,ti više nisi u poziciji obrane,već napada.
Branitelji je nespretno izvedena riječ i trebalo bi je izbjegavati(osim u nekim borbama gdje je vođeno izrazito obrambeno djelovanje)i umjesto toga koristiti termin borci Dom.rata.
darth_vader-
2014-04-17
gnječo ti si jedini koji ovdje prijeti tako da... men se čini da to sve proizilazi iz tvoje nesigurnosti i straha no tvoja stvar ali mi nije jasno da to stalno pokušavaš projicirati na drugu stranu.Gnječ wrote:Jel će te vi u stanju mentalnog rastrojstva vaše kostolomke uperiti i u vaše bližnje ili susjede ili nekoga tko vas je krivo pogledao? Vi se ustvari hodajuće potencijalne nesreće a disaster, tragedy waiting to happen, isti ste kao i oni koji viču alahu akbar kad se raznesu.
Guest- Guest
e jesi me sad nasmijo....:))))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj čekaj da se još malo oporavim, evo ako ti nije bed jel more u proljeće... možda dotle i zaratimo s nekim u okruženju pa ćemo u sklopu te kampanje i naš interni sukob odraditi... :))... ja ću koristiti kostolomku, a ti vidi šta bi tebi moglo odgovarati... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:
ovo ti je kostolomka... mpi ak-74n.... odiU kurac, tebe ko da je svetozar bogumdani učio o oružju.... ;))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
koji si ti lik.... već godinama javno pozivaš na likvidaciju hrvata, i sam se stavljaš u ulogu možebitnog egzekutora i sad se kao pod fol prenemažeš..... puši krc majmune.... naravno da bih te kad bi mi bio prijetnja liknuo bez jebem ti, ali da se razumijemo ti spadaš u skupinu umobolnika a takve su jedino riješavali arkanovci na službenom putu.... tak da se ne moraš brinuti...u stvari ovisi ako na njih naletiš... ili oni na tebe....;)... aj sad marš u mp300 i povedi sa sobom ostatak kamarille koja svršava na zvijezd petokraku....Gnječ wrote:Jel će te vi u stanju mentalnog rastrojstva vaše kostolomke uperiti i u vaše bližnje ili susjede ili nekoga tko vas je krivo pogledao? Vi se ustvari hodajuće potencijalne nesreće a disaster, tragedy waiting to happen, isti ste kao i oni koji viču alahu akbar kad se raznesu.
2015-08-08
Nije to nista elegantno rijeseno. To je svojevrsno nagrdjivanje spomenika. To se tako ne radi.danni1 wrote:Kad nas su na spomenik palim borcima u NOB-u samo izbrisali petokraku i napravili šahovnicu na tom mjestu.michaellcmacha wrote:u sisku su postojala brojna spomen obilježja 45. srpskoj udarnoj diviziji, hvala bogu danas ne postoji ni jedno, iako se ona, danas s moje strane spomenuta rospija, upinje ne bi li im opet bilo kako omogućila spomen...Ringo10 wrote:Ako bi se tjeralo mak na konac koliko bi ko trebao platiti za rušenja, lomljenja, nagrđivanja spomenika, onda bojim se da bi ti i tvoji ustaški ljubimci financijski otišli u tri vagine materine.Regoč wrote:Ploča je u centru sela, ni blizu Spomen-područja.
Skojevce treba goniti zbog nagrđivanja spomenika i naplatiti im vraćanje u prvobitno stanje.
Iako se možete uvijek opravdavati činjenicom da su se i komunjare nakon 2. sv rata baš proslavili uklanjanjima raznih spomenika.
Spomenike se ne dira, osim ako nisu grozomorne nakaze novog datuma, a spomen ploče poginulima su normalna stvar.
Treba samo voditi računa gdje se postavljaju.
Elegantno riješen problem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tako je, ništa nije trebalo preinačivati nego sve to pokupiti i pospremiti negdje..... ali treba uzeti u obzir da je kompletna ta spomenička baština bila u izravnoj svezi sa JA koja je bila nositelj agresije na RH, tako da je u neku ruku i razumljivo to što se u jeku početka rata događalo sa tim spomenicima...Ringo10 wrote:Nije to nista elegantno rijeseno. To je svojevrsno nagrdjivanje spomenika. To se tako ne radi.danni1 wrote:Kad nas su na spomenik palim borcima u NOB-u samo izbrisali petokraku i napravili šahovnicu na tom mjestu.michaellcmacha wrote:u sisku su postojala brojna spomen obilježja 45. srpskoj udarnoj diviziji, hvala bogu danas ne postoji ni jedno, iako se ona, danas s moje strane spomenuta rospija, upinje ne bi li im opet bilo kako omogućila spomen...Ringo10 wrote:Ako bi se tjeralo mak na konac koliko bi ko trebao platiti za rušenja, lomljenja, nagrđivanja spomenika, onda bojim se da bi ti i tvoji ustaški ljubimci financijski otišli u tri vagine materine.Regoč wrote:Ploča je u centru sela, ni blizu Spomen-područja.
Skojevce treba goniti zbog nagrđivanja spomenika i naplatiti im vraćanje u prvobitno stanje.
Iako se možete uvijek opravdavati činjenicom da su se i komunjare nakon 2. sv rata baš proslavili uklanjanjima raznih spomenika.
Spomenike se ne dira, osim ako nisu grozomorne nakaze novog datuma, a spomen ploče poginulima su normalna stvar.
Treba samo voditi računa gdje se postavljaju.
Elegantno riješen problem.
2015-08-08
Dudata, koliko god da je zadojena hrvatožderstvom, ipak ne laprda kao Gnječ. Ako ga netko (s)makne, bit će to njegovi jer im postaje smetnja. Možda se baš Dudata otputi u Istru. Ili u paru sa Sorom.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
Page 4 of 4