opet genocid zbog herojske borbe protiv ploče
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: opet genocid zbog herojske borbe protiv ploče
Regoč wrote:Jebi ga, Kajo, di su sise?
mislim da joj je problem trpat ih u grudnjak svaki put kad dolazi na forum i loše su za kičmu pa ih više ne nosi
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Da mi je ovu balavurdiju suocit na frontui s ekipom koja je usmrtila ove HOS-ovce
Drugu pjesmicu bi pjevali
Sto pjevali, kmecali bi ko ludi
Drugu pjesmicu bi pjevali
Sto pjevali, kmecali bi ko ludi
dijagram-
2015-08-09
Prestanite provocirati dok situacija nije izmakla kontroli jer u RL Kic me neće moći banirati a vi se jako dobro razmislite u slučaju RL fajta vaš cost-benefit što gubite a što dobivate. Dobro promislite jer pretjerali ste malo je reć da ste pretjerali a Kic snosi kao admin veliki dio odgovornosti za situaciju i nek se i on pazi.
Guest- Guest
umorilo me , nisam naviklamarcellus wrote:Regoč wrote:Jebi ga, Kajo, di su sise?
mislim da joj je problem trpat ih u grudnjak svaki put kad dolazi na forum i loše su za kičmu pa ih više ne nosi
mislim ovaj u stvari jesam
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa dobro kaj ćeš nas sve stući ili?Gnječ wrote:Prestanite provocirati dok situacija nije izmakla kontroli jer u RL Kic me neće moći banirati a vi se jako dobro razmislite u slučaju RL fajta vaš cost-benefit što gubite a što dobivate. Dobro promislite jer pretjerali ste malo je reć da ste pretjerali a Kic snosi kao admin veliki dio odgovornosti za situaciju i nek se i on pazi.
2015-08-15
Ne, nada se da će neke i poševit. Nisam siguran da misli na tebe.kaja wrote:pa dobro kaj ćeš nas sve stući ili?Gnječ wrote:Prestanite provocirati dok situacija nije izmakla kontroli jer u RL Kic me neće moći banirati a vi se jako dobro razmislite u slučaju RL fajta vaš cost-benefit što gubite a što dobivate. Dobro promislite jer pretjerali ste malo je reć da ste pretjerali a Kic snosi kao admin veliki dio odgovornosti za situaciju i nek se i on pazi.
danni1 wrote:Ne, nada se da će neke i poševit. Nisam siguran da misli na tebe.kaja wrote:pa dobro kaj ćeš nas sve stući ili?Gnječ wrote:Prestanite provocirati dok situacija nije izmakla kontroli jer u RL Kic me neće moći banirati a vi se jako dobro razmislite u slučaju RL fajta vaš cost-benefit što gubite a što dobivate. Dobro promislite jer pretjerali ste malo je reć da ste pretjerali a Kic snosi kao admin veliki dio odgovornosti za situaciju i nek se i on pazi.
i ja mislim da ne misli na mene
2015-08-15
Gnječ, nema više majora Šljivančanina da te čuva.
A mogla si pretrpiti još koji dan za ekipu.kaja wrote:umorilo me , nisam naviklamarcellus wrote:Regoč wrote:Jebi ga, Kajo, di su sise?
mislim ovaj u stvari jesam
kaja wrote:pa dobro kaj ćeš nas sve stući ili?Gnječ wrote:Prestanite provocirati dok situacija nije izmakla kontroli jer u RL Kic me neće moći banirati a vi se jako dobro razmislite u slučaju RL fajta vaš cost-benefit što gubite a što dobivate. Dobro promislite jer pretjerali ste malo je reć da ste pretjerali a Kic snosi kao admin veliki dio odgovornosti za situaciju i nek se i on pazi.
to nije tvoja briga. To je briga admina da vas ustaše dovede malo u red i civilizira ako to ne uspije ima drugih means kako vas dovesti u mir Božji.
Guest- Guest
Regoč wrote:Gnječ, nema više majora Šljivančanina da te čuva.
Čuvaj ti svoja leđa i automobil.
Guest- Guest
Regoč wrote:Gnječ, nema više majora Šljivančanina da te čuva.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Regoč wrote:Gnječ, nema više majora Šljivančanina da te čuva.
eto još jednog ustaškog krmka.
Guest- Guest
ajde smrdo pusi kurac tati,mami,ako vec doma tko sto imaGnječ wrote:dijagram wrote:Regoč wrote:Gnječ, nema više majora Šljivančanina da te čuva.
nisam ovce s tobom cuvao pa mi se ne obracaj
dijagram-
2015-08-09
spustila se gusta magla na ovu temu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:spustila se gusta magla na ovu temu
mda...teške boje...
Guest- Guest
dijagram wrote:ajde smrdo pusi kurac tati,mami,ako vec doma tko sto imaGnječ wrote:dijagram wrote:Regoč wrote:Gnječ, nema više majora Šljivančanina da te čuva.
nisam ovce s tobom cuvao pa mi se ne obracaj
gubi se ustašo. razguli.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
aj čekaj da se još malo oporavim, evo ako ti nije bed jel more u proljeće... možda dotle i zaratimo s nekim u okruženju pa ćemo u sklopu te kampanje i naš interni sukob odraditi... :))... ja ću koristiti kostolomku, a ti vidi šta bi tebi moglo odgovarati... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
isto tako znam da bi veselo podrzao takvu aktivnost te poticao
što je još i gore jer da nema takvih seronja poput Regoča koji podržavaju i potiču takvu aktivnost iz topline svog doma ne bi ni spomenici bili srušeni i minirani.
gle, tvoja gnjila ekipa ustaša i ja možemo samo ratovati i razmijeniti si vrele ampule. želiš li to? nema problema daj datum i mjesto i ja krećem.
2015-08-08
HRsvijet.net - Otkrivena strogo čuvana tajna: Titov “kameni cvijet“ čuvao ulaz u masovnu grobnicu s tijelima ubijenih civila i njemačkih vojnikaGnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
što je još i gore jer da nema takvih seronja poput Regoča koji podržavaju i potiču takvu aktivnost iz topline svog doma ne bi ni spomenici bili srušeni i minirani.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:aj čekaj da se još malo oporavim, evo ako ti nije bed jel more u proljeće... možda dotle i zaratimo s nekim u okruženju pa ćemo u sklopu te kampanje i naš interni sukob odraditi... :))... ja ću koristiti kostolomku, a ti vidi šta bi tebi moglo odgovarati... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:debotoijusto wrote:
vjerujem da nisi
gle, tvoja gnjila ekipa ustaša i ja možemo samo ratovati i razmijeniti si vrele ampule. želiš li to? nema problema daj datum i mjesto i ja krećem.
ja koristim samo vatreno oružje ne da mi se znojit.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
Page 3 of 4