opet genocid zbog herojske borbe protiv ploče
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: opet genocid zbog herojske borbe protiv ploče
Kad nas su na spomenik palim borcima u NOB-u samo izbrisali petokraku i napravili šahovnicu na tom mjestu.michaellcmacha wrote:u sisku su postojala brojna spomen obilježja 45. srpskoj udarnoj diviziji, hvala bogu danas ne postoji ni jedno, iako se ona, danas s moje strane spomenuta rospija, upinje ne bi li im opet bilo kako omogućila spomen...Ringo10 wrote:Ako bi se tjeralo mak na konac koliko bi ko trebao platiti za rušenja, lomljenja, nagrđivanja spomenika, onda bojim se da bi ti i tvoji ustaški ljubimci financijski otišli u tri vagine materine.Regoč wrote:Ploča je u centru sela, ni blizu Spomen-područja.
Skojevce treba goniti zbog nagrđivanja spomenika i naplatiti im vraćanje u prvobitno stanje.
Iako se možete uvijek opravdavati činjenicom da su se i komunjare nakon 2. sv rata baš proslavili uklanjanjima raznih spomenika.
Spomenike se ne dira, osim ako nisu grozomorne nakaze novog datuma, a spomen ploče poginulima su normalna stvar.
Treba samo voditi računa gdje se postavljaju.
Elegantno riješen problem.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
michaellcmacha wrote:jel i meni vjeruješ... ;)debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
isto tako znam da bi veselo podrzao takvu aktivnost te poticao
bio si u mogucnosti no vjerujem da nisi
nekako mi destruktivnost prema spomenicima dok traje bezakonje vise prilici ljudima koji nemaju nikakvu vojnu/policijsku obuku tj. usadjene neke vrijednosti , ono obuces malo uniformu razbijes pa se kurcis u kaficu , podalje od fronta - ratnici
a opet rat je to a ne skupljanje slicica zivotinjsko carstvo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tako i ja znam da si ti veselo klao u Škabrnji.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
Time ste krivotvorili njihovu borbu, borbu protiv slobodne i samostalne hrvatske države.danni1 wrote:Kad nas su na spomenik palim borcima u NOB-u samo izbrisali petokraku i napravili šahovnicu na tom mjestu.
Budući da Vlada g. Andreja Plenkovića nije do danas poduzela nikakve značajne radnje i nije pokazala niti minimum političke hrabrosti u zaštiti vrijednosti temeljnih načela Republike Hrvatske, Inicijativa je ploču, ne oštetivši je, prekrila pismom članovima udruga koje su ju postavile, navodi se u priopćenju Inicijative mladih.
"Ovo smo učinili u cilju obrane temeljnih vrijednosti Republike Hrvatske, u izostanku adekvatne reakcije institucija vlasti u zemlji. Naime, na ploči je istaknut tekst 'Za dom spremni' koji, kao što je to potvrdio i Ustavni sud Republike Hrvatske, predstavlja manifestaciju rasističke ideologije i veliča fašistički režim NDH," priopćeno je jutros iz Udruge mladih za ljudska prava.
Bravo!!!
"Ovo smo učinili u cilju obrane temeljnih vrijednosti Republike Hrvatske, u izostanku adekvatne reakcije institucija vlasti u zemlji. Naime, na ploči je istaknut tekst 'Za dom spremni' koji, kao što je to potvrdio i Ustavni sud Republike Hrvatske, predstavlja manifestaciju rasističke ideologije i veliča fašistički režim NDH," priopćeno je jutros iz Udruge mladih za ljudska prava.
Bravo!!!
popuši ga... zajedno sa mladima....iz udruge .....;)
2015-08-08
Za dom zdravlja spreman si!michaellcmacha wrote:popuši ga... zajedno sa mladima....iz udruge .....;)
naravno da nisam, ja sam u to doba bio zaokupljen kompleksnijom problematikom, od konzervacije te spomeničke baštine, ali u svakom slučaju to je trebalo na primjeren način ukloniti iz javnog prostora i da se ti eksponati pohrane na sigurno....nije trajalo nikakvo bezakonje... nasilje kao takvo je poraslo, ali bezakonja nije bilo.... ta kvalifikacija je primjerenija područjima koja su okupirali srbi.... s obzirom da su do temelja srušili cca 700 sakralnih objekata, čitaj crkava, i sa materijalom istih drenirali ceste i puteve.... treba vidjeti koliko je u to doba isorišteno pravoslavnih crkava za obnovu poljskih puteva.... nisam pratio ali valjda nije više od 1000....debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:jel i meni vjeruješ... ;)debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
bio si u mogucnosti no vjerujem da nisi
nekako mi destruktivnost prema spomenicima dok traje bezakonje vise prilici ljudima koji nemaju nikakvu vojnu/policijsku obuku tj. usadjene neke vrijednosti , ono obuces malo uniformu razbijes pa se kurcis u kaficu , podalje od fronta - ratnici
a opet rat je to a ne skupljanje slicica zivotinjsko carstvo
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ok, a ti se podruži s "mladima".... ebli te oni... ;)... i ti njih naravno...provocator wrote:Za dom zdravlja spreman si!michaellcmacha wrote:popuši ga... zajedno sa mladima....iz udruge .....;)
2015-08-08
Pa može bit al ionako nikog ne boli dupe za to nego je sve bola petokraka u oči.Regoč wrote:Time ste krivotvorili njihovu borbu, borbu protiv slobodne i samostalne hrvatske države.danni1 wrote:Kad nas su na spomenik palim borcima u NOB-u samo izbrisali petokraku i napravili šahovnicu na tom mjestu.
Ovako stave šahovnicu i mir do neba, nikog nije briga jesu li to patizani,ustaše il gupčevi seljaci...samo nek je tam šahovnica i sve 5.
Hrvatska radio televizija objavila je kako Hrvatsku očekuje prelazak sa standarda signala DVB-T na NDH-U signal. Novi NDH-U uvodi se jer je dosadašnji standard potpuno u suprotnosti s misijom, vrijednostima i načelima HRT-a.
Za reguliranje naplate tv preplate, umjesto dosadašnjih inkasatora biti će zaduženi inkvizitori.
Novi signal će omogućiti 4U i Full NDH rezoluciju slike kakva nije viđena od 40-ih godina 20. stoljeća.
Za reguliranje naplate tv preplate, umjesto dosadašnjih inkasatora biti će zaduženi inkvizitori.
debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
što je još i gore jer da nema takvih seronja poput Regoča koji podržavaju i potiču takvu aktivnost iz topline svog doma ne bi ni spomenici bili srušeni i minirani.
Guest- Guest
e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
što je još i gore jer da nema takvih seronja poput Regoča koji podržavaju i potiču takvu aktivnost iz topline svog doma ne bi ni spomenici bili srušeni i minirani.
2015-08-08
Ti spomenici su ionako napravljeni pod prisilom i po naređenju KPJ. Niti jedan umjetnik koji drži do sebe ne bi ta sranja radio da nije bio prisiljen od crvenih bandita.Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
najebu te spomenike i onda prisiljavaju djecu da ih obilaze i slušaju laprdanja o NOB-u.
Sramota!
Hvala bogu pa prošlo i to vrijeme.
Last edited by danni1 on 29/12/2016, 22:55; edited 1 time in total
ti bi u tom scenariju bio među prvim pretplatnicima u redu za naplatu.... ;)provocator wrote:Hrvatska radio televizija objavila je kako Hrvatsku očekuje prelazak sa standarda signala DVB-T na NDH-U signal. Novi NDH-U uvodi se jer je dosadašnji standard potpuno u suprotnosti s misijom, vrijednostima i načelima HRT-a.Novi signal će omogućiti 4U i Full NDH rezoluciju slike kakva nije viđena od 40-ih godina 20. stoljeća.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
gle, tvoja gnjila ekipa ustaša i ja možemo samo ratovati i razmijeniti si vrele ampule. želiš li to? nema problema daj datum i mjesto i ja krećem.
Guest- Guest
povedi i leteće medvjedićeGnječ wrote:michaellcmacha wrote:e da nije bilo tebe i takvih ko ti, ne bi ni srbi porušili tolike crkve po hrvatskoj..... jbg kud nas nije ni bilo dovoljno tu smo se morali maltretirati i sa vama petokolonašima.... i još biti obzirni prema vama....Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
gle, tvoja gnjila ekipa ustaša i ja možemo samo ratovati i razmijeniti si vrele ampule. želiš li to? nema problema daj datum i mjesto i ja krećem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bili bi jer nose oznaku komunističkoga totalitarnoga režimu i agresorske JNA.Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ja nisam srušio ni jedan spomenik, zašto mene uopće spominješ? Neka se krivci kazne.
vjerujem da nisi
Gnječ, već si se osramotio takvim ponudama.
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Jebi ga, Kajo, di su sise?
mislim da joj je problem trpat ih u grudnjak svaki put kad dolazi na forum i loše su za kičmu pa ih više ne nosi
Similar topics
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kriza u Vladi(ili u hdz-u) zbog spomen ploce u Jasenovcu?!
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
Page 2 of 4