Što nas očekuje u 2017.godini?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Što nas očekuje u 2017.godini?
šta vele gnječ i provokator... sirotinja obnoć i obzorom prevrće po kantama i kontejnerima...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Meni je 2016 bila odlična više manje, a 2017 će biti bolja, ukratko ne želim da mi život ovisi o lopovima iz HDZa i SDPa , tako preporučavam i ostalima
Guest- Guest
to vrijedi za sve one koji su otišli odavde, a svi koji su ovdje ima da šute trpe i pate, a mogu se i praviti da im nije ništa....Pinochet wrote:Meni je 2016 bila odlična više manje, a 2017 će biti bolja, ukratko ne želim da mi život ovisi o lopovima iz HDZa i SDPa , tako preporučavam i ostalima
2015-08-08
michaellcmacha wrote:to vrijedi za sve one koji su otišli odavde, a svi koji su ovdje ima da šute trpe i pate, a mogu se i praviti da im nije ništa....Pinochet wrote:Meni je 2016 bila odlična više manje, a 2017 će biti bolja, ukratko ne želim da mi život ovisi o lopovima iz HDZa i SDPa , tako preporučavam i ostalima
a evo lajem preko foruma što mi dižu poreze i uvode kontrole, ali jebiga, prilagodi se ili krepaj(ili u slučaju RH iseli)
šuti, trpi, prilagodi se, ili se iseli
Guest- Guest
ajde ne kukaj..ne pitaj se sto ce tebi drzava dati vec ti drzaviPinochet wrote:michaellcmacha wrote:to vrijedi za sve one koji su otišli odavde, a svi koji su ovdje ima da šute trpe i pate, a mogu se i praviti da im nije ništa....Pinochet wrote:Meni je 2016 bila odlična više manje, a 2017 će biti bolja, ukratko ne želim da mi život ovisi o lopovima iz HDZa i SDPa , tako preporučavam i ostalima
a evo lajem preko foruma što mi dižu poreze i uvode kontrole, ali jebiga, prilagodi se ili krepaj(ili u slučaju RH iseli)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajde ne kukaj..ne pitaj se sto ce tebi drzava dati vec ti drzaviPinochet wrote:michaellcmacha wrote:to vrijedi za sve one koji su otišli odavde, a svi koji su ovdje ima da šute trpe i pate, a mogu se i praviti da im nije ništa....Pinochet wrote:Meni je 2016 bila odlična više manje, a 2017 će biti bolja, ukratko ne želim da mi život ovisi o lopovima iz HDZa i SDPa , tako preporučavam i ostalima
milost ne tražim, milost nebih dao.
u prijevodu, od države ne očekujem baš ništa, a isto tako državi dajem kurac -
p.s kada mislim an državu onda mislim na uhljebe, birokraciju, političare, HDZ, SDP, njima kurac u usta mogu dati. država je uništila večinu RH stanovnika i država svaki tjedan iseljava 1000 mladih osoba.
neka država krepa, tek tada kada država krepa i bankrotira , moći ćemo pokrenuti stvari na bolje..
Guest- Guest
...rekao bi ti uhljeb:'snađi se druze..'Pinochet wrote:vuksadinare wrote:ajde ne kukaj..ne pitaj se sto ce tebi drzava dati vec ti drzaviPinochet wrote:michaellcmacha wrote:to vrijedi za sve one koji su otišli odavde, a svi koji su ovdje ima da šute trpe i pate, a mogu se i praviti da im nije ništa....Pinochet wrote:Meni je 2016 bila odlična više manje, a 2017 će biti bolja, ukratko ne želim da mi život ovisi o lopovima iz HDZa i SDPa , tako preporučavam i ostalima
milost ne tražim, milost nebih dao.
u prijevodu, od države ne očekujem baš ništa, a isto tako državi dajem kurac -
p.s kada mislim an državu onda mislim na uhljebe, birokraciju, političare, HDZ, SDP, njima kurac u usta mogu dati. država je uništila večinu RH stanovnika i država svaki tjedan iseljava 1000 mladih osoba.
neka država krepa, tek tada kada država krepa i bankrotira , moći ćemo pokrenuti stvari na bolje..
2015-09-08
Kolinda:'Mi cemo se braniti a vi razmislite dobro kako ste zadnji put prosli..'
2015-09-08
sve se slažem sa našim nihilistom..... jedino se on ne uklapa u tu shemu..;)
2015-08-08
U 2017. će se formirati 3.entitet,Vatikan će priznati Međugorje,izgradit će se Pelješki most,proradit će LNG terminal na Krčiću, Dinamo će odlično igrati u Ligi prvaka,papa Franjo će proglasiti ujedinjenje sa pravoslavnim crkvama...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kao NATO partner iz regionajastreb wrote:I Putin će posjetiti Hrvatsku.
2015-08-08
Ja u 2017.godini očekujem važne promjene u Crkvi. Koliko sam načuo priča se o ukidanju celibata za pope. To bi bio odličan potez.
Također očekujem neke rošade u Kaptolu.
Također očekujem neke rošade u Kaptolu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..ja ocekujem od vucica i dacica djela a ne rijeci..
2015-09-08
..u ovoj godini ocekujem da se plenki i kolinda izjasne konacno da li nam je trump saveznik ili ne
2015-09-08
I vidi se, kućerina i Fiat Uno u garažimichaellcmacha wrote:poanta je bit zadovoljan sa malo, a ne plivat u izobilju pa se svega zasitiš brzo... besparice nit je bilo nit će biti...jastreb wrote:Bez zajebancije. U 2017. očekujem potpuni krah. Besparicu,neimaštinu,deložacije.
I naravno najbolju turističku sezonu. Bolju od one u 2016. i također ona u 2018.biti će bolja od 2017. i tako redom. Uvijek je ona jajnovija sezona bolja od one prethodne.
kod mene u ovakvim kućama žive korisnici socijalne pomoći i trajno nezaposlene osobe.... e moj sokole a tebe jebe besparica...
2014-04-15
michaellcmacha wrote:poanta je bit zadovoljan sa malo, a ne plivat u izobilju pa se svega zasitiš brzo... besparice nit je bilo nit će biti...jastreb wrote:Bez zajebancije. U 2017. očekujem potpuni krah. Besparicu,neimaštinu,deložacije.
I naravno najbolju turističku sezonu. Bolju od one u 2016. i također ona u 2018.biti će bolja od 2017. i tako redom. Uvijek je ona jajnovija sezona bolja od one prethodne.
kod mene u ovakvim kućama žive korisnici socijalne pomoći i trajno nezaposlene osobe.... e moj sokole a tebe jebe besparica...
ako nije nikome ukrao , nije zajebao nikoga , onda je OK, lijepa kuća
Guest- Guest
Ocekujem da se yoda ozeni, kaja uda, a asila ostavi alkohol.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» U 2017. godini novi svetski poredak?
» EVO ŠTA VUČIĆ OČEKUJE OD TRAMPA
» R. Lee Ermey umro u 74. godini
» Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
» U 2017. godini novi svetski poredak?
» EVO ŠTA VUČIĆ OČEKUJE OD TRAMPA
» R. Lee Ermey umro u 74. godini
» Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
Page 2 of 2