Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=961680
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bozanic ocekuje vojnu agresiju na Hrvatsku
evo prave teme....
2015-09-08
Pored demokracije , matrijahalne imperije , nehumanog kapitalizma i bijele kuge vojna invazija prestaje biti bitna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve mi se cini da moli boga da dodje do toga....RayMabus wrote:Pored demokracije , matrijahalne imperije , nehumanog kapitalizma i bijele kuge vojna invazija prestaje biti bitna.
2015-09-08
A ja mislim da ti sanjaš o tome svaku noć. Ali pod uvjetom da nas napadnu Srbi.vuksadinare wrote:sve mi se cini da moli boga da dodje do toga....RayMabus wrote:Pored demokracije , matrijahalne imperije , nehumanog kapitalizma i bijele kuge vojna invazija prestaje biti bitna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...pa ne zelim valjda da nas napadnu tongoanci.... ...salim se...ali jedna verzija rata na brzaka bi dobrodosla...opet bi se ujedinili...agrokoru bi se izbrisali dugovi....a ovakvi kao ti...hm ne bi dalje...jastreb wrote:A ja mislim da ti sanjaš o tome svaku noć. Ali pod uvjetom da nas napadnu Srbi.vuksadinare wrote:sve mi se cini da moli boga da dodje do toga....RayMabus wrote:Pored demokracije , matrijahalne imperije , nehumanog kapitalizma i bijele kuge vojna invazija prestaje biti bitna.
2015-09-08
Nas više neće ujediniti ni sudnji dan,a kamo li nekakav rat. Pa u tom ratu bi se međusobno pokokali.vuksadinare wrote:...pa ne zelim valjda da nas napadnu tongoanci.... ...salim se...ali jedna verzija rata na brzaka bi dobrodosla...opet bi se ujedinili...agrokoru bi se izbrisali dugovi....a ovakvi kao ti...hm ne bi dalje...jastreb wrote:A ja mislim da ti sanjaš o tome svaku noć. Ali pod uvjetom da nas napadnu Srbi.vuksadinare wrote:sve mi se cini da moli boga da dodje do toga....RayMabus wrote:Pored demokracije , matrijahalne imperije , nehumanog kapitalizma i bijele kuge vojna invazija prestaje biti bitna.
2014-04-22
varas se...dapace..upravo suprotno dokaz ti je i bakljada na vukovarskom tornju kad su se ujedinile sve hr navijacke grupe za koje bi se reklo evo sad ce se poubijati...i rekli..dodje li do rata opet svi zajedno...a prokletu starcad koja razjedinjuje odjebatjastreb wrote:Nas više neće ujediniti ni sudnji dan,a kamo li nekakav rat. Pa u tom ratu bi se međusobno pokokali.vuksadinare wrote:...pa ne zelim valjda da nas napadnu tongoanci.... ...salim se...ali jedna verzija rata na brzaka bi dobrodosla...opet bi se ujedinili...agrokoru bi se izbrisali dugovi....a ovakvi kao ti...hm ne bi dalje...jastreb wrote:A ja mislim da ti sanjaš o tome svaku noć. Ali pod uvjetom da nas napadnu Srbi.vuksadinare wrote:sve mi se cini da moli boga da dodje do toga....RayMabus wrote:Pored demokracije , matrijahalne imperije , nehumanog kapitalizma i bijele kuge vojna invazija prestaje biti bitna.
2015-09-08
naravno..zar su se potukli?...kad su svetinje hrvatske u pitanju tu je zajednistvo...MaximusDecimusMiridije wrote:Aha ujedinile su se.
2015-09-08
aha, već imamu invaziju domoljuba i kradezea(i ostalih) na naše novčanike, imovinu i živote.
tako da čekamo "pravu invaziju" da nas oslobodi ovih gore. biti ću prvi kvisling u novoj invaziji
tako da čekamo "pravu invaziju" da nas oslobodi ovih gore. biti ću prvi kvisling u novoj invaziji
Guest- Guest
Treba napraviti mali rat sa srbima čisto za vučinu, eo neki paintball...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
napad od srbije ne cete doziveti,
sve dok ne napadnete srpsku ili srbiju,
ili se zaboravite oko c.gore !
Guest- Guest
pizzon wrote:napad od srbije ne cete doziveti,
CG uskoro postaje naš veoma značajan saveznik.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vuksadinare wrote:naravno..zar su se potukli?...kad su svetinje hrvatske u pitanju tu je zajednistvo...MaximusDecimusMiridije wrote:Aha ujedinile su se.
Sanjaj :)
Guest- Guest
pidzama partiepikur37 wrote:Treba napraviti mali rat sa srbima čisto za vučinu, eo neki paintball...
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
moze i paintball....da pizzonu upucam zutu boju u oko...epikur37 wrote:Treba napraviti mali rat sa srbima čisto za vučinu, eo neki paintball...
2015-09-08
pinoČe mora da si negdje spusio oko uhlejbljenaj neko preko reda upao kad su ti na piku uhljebljenici...negdje tvoja veza zastekalaPinochet wrote:aha, već imamu invaziju domoljuba i kradezea(i ostalih) na naše novčanike, imovinu i živote.
2015-09-08
Hehehe,Vučino,kao što vidiš od tog tvog ujedinjenja nema niš.vuksadinare wrote:pinoČe mora da si negdje spusio oko uhlejbljenaj neko preko reda upao kad su ti na piku uhljebljenici...negdje tvoja veza zastekalaPinochet wrote:aha, već imamu invaziju domoljuba i kradezea(i ostalih) na naše novčanike, imovinu i živote.
2014-04-22
ima....kad dođe voda do brade...obicno se ljudi stisnu jedni uz druge... ....kad nije stiska..onda od dosade prcamo sejastreb wrote:Hehehe,Vučino,kao što vidiš od tog tvog ujedinjenja nema niš.vuksadinare wrote:pinoČe mora da si negdje spusio oko uhlejbljenaj neko preko reda upao kad su ti na piku uhljebljenici...negdje tvoja veza zastekalaPinochet wrote:aha, već imamu invaziju domoljuba i kradezea(i ostalih) na naše novčanike, imovinu i živote.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» POMAK:'Nismo sigurni da Srbija ne priprema vojnu agresiju na Hrvatsku'
» CIA-Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku
» U Nišu užas: pripreme za agresiju na Hrvatsku
» Užas u Srbiji: pripreme za ponovnu agresiju na Kosovo i Hrvatsku?
» Međunarodna zajednica opet dopušta srpsko-hrvatsku agresiju na BiH
» CIA-Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku
» U Nišu užas: pripreme za agresiju na Hrvatsku
» Užas u Srbiji: pripreme za ponovnu agresiju na Kosovo i Hrvatsku?
» Međunarodna zajednica opet dopušta srpsko-hrvatsku agresiju na BiH
Page 1 of 2