Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hercegovački šljam živi u Splitu, Dalmatinci su maliciozni
dijagram wrote:Epi i ja cemo za koji dan ako Bog da.kofein wrote:asilovski wrote:de bolje reci da idemo na neko piće danas/sutra
Već smo se dogovorili dva puta da ćeš se javiti, tak da ću prije odvest Epikura u tuzlansku pivnicu na ekumensku rakiju, nego da nas dva posrčemo jutarnji pelinkovac.
A asila, mislim da bih naglo izumislio kakav neodgodiv posao i smugnuo za pet minuta:)
Tko ce to trpiti, naporan ko proljev zadnju godinu dvi.
Nenormalnost tipa ovog Markovine.
Dobro, Markovina je ipak teško dostižan. Aso pak ne vidi ništa dobro u Hr, a i kad vidi, onda je to gnojenje prema istoj. Da, donekle su isti... :D
Guest- Guest
Ocu, oko 4-5-6- mislim tih dana javim.epikur37 wrote:Dijagram javni se kad dodjes, a ova dva sramezljiva slavonca pa di vam je becarstvo :)
dijagram-
2015-08-09
Ja nakon cetiri godine rata ,tri ranjavanja sasvim normalan i lijep i pametanasilovski wrote:Hehe šmugnuo, sunce ti žareno gdje je ova zemlja otišla kada simulanti jebu pošteni radni narod?!?dijagram wrote:Epi i ja cemo za koji dan ako Bog da.kofein wrote:asilovski wrote:de bolje reci da idemo na neko piće danas/sutra
Već smo se dogovorili dva puta da ćeš se javiti, tak da ću prije odvest Epikura u tuzlansku pivnicu na ekumensku rakiju, nego da nas dva posrčemo jutarnji pelinkovac.
A asila, mislim da bih naglo izumislio kakav neodgodiv posao i smugnuo za pet minuta:)
a ti malo navijao u Siriji i odmah teski ptsp, tablete, alkohol i tko zna sto sve ne:)
Koji ste slabici vi danasnja mladez.
dijagram-
2015-08-09
...nuikako da ga ti muslimani i glavasevci napadnu da pozove orbana u pomoc...dijagram wrote:Ja nakon cetiri godine rata ,tri ranjavanja sasvim normalan i lijep i pametanasilovski wrote:Hehe šmugnuo, sunce ti žareno gdje je ova zemlja otišla kada simulanti jebu pošteni radni narod?!?dijagram wrote:Epi i ja cemo za koji dan ako Bog da.kofein wrote:asilovski wrote:de bolje reci da idemo na neko piće danas/sutra
a ti malo navijao u Siriji i odmah teski ptsp, tablete, alkohol i tko zna sto sve ne:)
Koji ste slabici vi danasnja mladez.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zajedno cemo .Noor wrote:Ka'š mene povest da mu riješimo terasu?!dijagram wrote:Epi i ja cemo za koji dan ako Bog da.kofein wrote:asilovski wrote:de bolje reci da idemo na neko piće danas/sutra
Ti, eva, dudica, ja...bit ce zanimljivije:)
dijagram-
2015-08-09
LJ - HBOT...hehehehe..vrlo yanimljiva slovenska registracija...
Guest- Guest
markovina komunjara, mrzitelj, licemjer, malogradjan, ljudski sljam
2014-04-16
Norac je naravno uzor mortalki
Što se tiče akcije Medački džep, Haški sud je 2004. podignuo optužnicu protiv Norca zbog zločina počinjenih nad srpskim stanovništvo, a postupak su zatim ustupili domaćem pravosuđu. Prema optužnici, na području Medačkog džepa od 9. rujna do 17. rujna 1993., kada su se hrvatske snage povukle i područje predale UN-ovim snagama, ubijena su 23 srpska civila i pet zarobljenih vojnika, a uništeno je 300 različitih građevina. Norac je tada bio zapovjednik 9. gardijske brigade koja je sudjelovala u akciji.
Prema presudi Županijskog suda u Zagrebu, Norac je 2008. proglašen krivim za dvije točke optužnice. Prvo, za kazneno djelo protiv civila. Konkretno, Norac je proglašen krivim jer je propustio spriječiti i tako zapravo podržavao i ohrabrivao da se ubija civilno stanovništva te da se pljačka i uništava njihova imovina. Županijski sud je Norca proglasio krivim i za kazneno djelo raznog zločina protiv ratnih zarobljenika, odnosno za ohrabrivanje i podržavanje ubijanja ratnih zarobljenika, te mučenje i nečovječno postupanje prema njima.
Jedino što su prihvatili je izmijeniti presudu u dijelu koji se odnosi na visinu izrečene kazne. Smanjili su Norcu kaznu za Medački džep sa sedam na šest godina. Obzirom da je već u zatvoru bio zbog ratnih zločina iz 1991. Vrhovni sud mu je odredio jedinstvenu kaznu od 15 godina.
Norac je iz kaznionice u Popovači gdje je služio zatvorsku kaznu izašao u studenom 2011., pušten je na uvjetni otpust nakon što je odradio dvije trećine od ukupne kazne. U zatvoru je bio od ožujka 2001., dakle deset godina. Norcu je u rujnu 2010., kao osuđenom ratnom zločincu, tadašnji predsjednik Ivo Josipovićoduzeo čin generala HV-a.
Što se tiče akcije Medački džep, Haški sud je 2004. podignuo optužnicu protiv Norca zbog zločina počinjenih nad srpskim stanovništvo, a postupak su zatim ustupili domaćem pravosuđu. Prema optužnici, na području Medačkog džepa od 9. rujna do 17. rujna 1993., kada su se hrvatske snage povukle i područje predale UN-ovim snagama, ubijena su 23 srpska civila i pet zarobljenih vojnika, a uništeno je 300 različitih građevina. Norac je tada bio zapovjednik 9. gardijske brigade koja je sudjelovala u akciji.
Prema presudi Županijskog suda u Zagrebu, Norac je 2008. proglašen krivim za dvije točke optužnice. Prvo, za kazneno djelo protiv civila. Konkretno, Norac je proglašen krivim jer je propustio spriječiti i tako zapravo podržavao i ohrabrivao da se ubija civilno stanovništva te da se pljačka i uništava njihova imovina. Županijski sud je Norca proglasio krivim i za kazneno djelo raznog zločina protiv ratnih zarobljenika, odnosno za ohrabrivanje i podržavanje ubijanja ratnih zarobljenika, te mučenje i nečovječno postupanje prema njima.
JEDINSTVENA KAZNA OD 15 GODINA ZATVORA
Sudac Marin Mrčela tada je osudio Norca na jedinstveno kaznu zatvora u trajanju od 7 godina. Radilo se o nepravomoćnoj presudi na koju su obje strane uložile žalbe, Norčeva obrana je tražila manju, a Državno odvjetništvo strožu kaznu. Međutim, vijeće Vrhovnog suda je u ožujku 2010. odbilo žalbu tužiteljstva i Norčeve obrane kao neosnovane.Jedino što su prihvatili je izmijeniti presudu u dijelu koji se odnosi na visinu izrečene kazne. Smanjili su Norcu kaznu za Medački džep sa sedam na šest godina. Obzirom da je već u zatvoru bio zbog ratnih zločina iz 1991. Vrhovni sud mu je odredio jedinstvenu kaznu od 15 godina.
Norac je iz kaznionice u Popovači gdje je služio zatvorsku kaznu izašao u studenom 2011., pušten je na uvjetni otpust nakon što je odradio dvije trećine od ukupne kazne. U zatvoru je bio od ožujka 2001., dakle deset godina. Norcu je u rujnu 2010., kao osuđenom ratnom zločincu, tadašnji predsjednik Ivo Josipovićoduzeo čin generala HV-a.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
» Hercegovački vilajet
» Hercegovački div investira 30 milijuna KM
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» euroatlantski šljam kmeči da ne da globalizaciju
» Hercegovački vilajet
» Hercegovački div investira 30 milijuna KM
Page 3 of 3