Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umirovljenici ogorčeni zbog najava oko vozačke
One su posebna priča njih 98% nikad nije ni smjelo dobiti vozačku.abraham wrote:Zene idu prije u mirovinu , daklem njih prije i na pregled.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
On ( il ona ) napravi kolonu , onda ga ( ju ) svi priticemo i zaobilazimo , netko zatrubi , svi mu hebu malter al onda kad pogledaš vidiš da i on tebi isto ...kao nešto jeben vam mater svima šta mi trubite.RayMabus wrote:Psuju štaviše ,,,,,hebu ti malter.Noor wrote:RayMabus wrote:Il kad voze 45 km na sat u brzoj traci na cesti na kojoj je dozvoljeno 80 il 100.Noor wrote:kaja wrote:a dobro, refleksi, vid i to..ali ne izazivaju oni nesreće..oni voze sporo, pažljivo..
nećeš vjerovati koliko nesreća prouzroče baš spori vozači...jebate, oni opće ni ne koče kod skretanja, pa nemreš ni po čemu pretpostavit da usporavaju i da budu skrenuli...sve u 2. ...max. 3. peru
e, a kad ih pretičeš gledaju te u čudu...kako se samo usudiš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
danni1 wrote:One su posebna priča njih 98% nikad nije ni smjelo dobiti vozačku.abraham wrote:Zene idu prije u mirovinu , daklem njih prije i na pregled.
sad će me forumašice zaskočiti..ali dajem ti za pravo.
ok, možda ne baš 98%, al 70% da.
Guest- Guest
Ja sam na istom tragu 60-70%
2014-04-14
Ma dobro..uvijek ostavim malo prostora za cjenkanje ali...Noor wrote:danni1 wrote:One su posebna priča njih 98% nikad nije ni smjelo dobiti vozačku.abraham wrote:Zene idu prije u mirovinu , daklem njih prije i na pregled.
sad će me forumašice zaskočiti..ali dajem ti za pravo.
ok, možda ne baš 98%, al 70% da.
Koliko se sjecam u Nizozemskoj je jedno vrijeme bio (mislim pokusno) na snazi zakon da stariji od 65 ne smiju voziti ako u autu nema neki mladji vozac. Tako nekako. Ne znam kako je zavrsilo. Ne iskljucujem da sam pogresno razumio.
2014-04-14
Moguce da to ima veze da se rastereti doktor jer relano malo koji doktor ce ti produžit vozacku ako ce se njega teretit ...a onda kao mora bit mlađi po zakonu sa njime pa ako bude sam onda je sam kriv i doktor nema s time ništa.abraham wrote:Koliko se sjecam u Nizozemskoj je jedno vrijeme bio (mislim pokusno) na snazi zakon da stariji od 65 ne smiju voziti ako u autu nema neki mladji vozac. Tako nekako. Ne znam kako je zavrsilo. Ne iskljucujem da sam pogresno razumio.
2014-04-11
U biti je to dobra klauzula jer mlađi vozac može bit i nejgova žena koja je koju godinu mlađa i ono lik može vozit tj nije slijep i to i onda ok produžiš mu al ono ako budeš sam u autu ti si kriv.RayMabus wrote:Moguce da to ima veze da se rastereti doktor jer relano malo koji doktor ce ti produžit vozacku ako ce se njega teretit ...a onda kao mora bit mlađi po zakonu sa njime pa ako bude sam onda je sam kriv i doktor nema s time ništa.abraham wrote:Koliko se sjecam u Nizozemskoj je jedno vrijeme bio (mislim pokusno) na snazi zakon da stariji od 65 ne smiju voziti ako u autu nema neki mladji vozac. Tako nekako. Ne znam kako je zavrsilo. Ne iskljucujem da sam pogresno razumio.
2014-04-11
Kakva je to brza traka
2015-08-08
Nema to si ti samo sebi umislio
2015-08-08
Podržavam! Da je to ranije uvedeno vjerojatno ne bih doživio ono što sam doživio.debotoijusto wrote:Iz Matice umirovljenika Hrvatske u utorak su oštro prosvjedovali zbog Vladina prijedloga Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kojim se za osobe starije od 65 godina namjerava uvesti obvezan liječnički pregled za produženje vozačke dozvole, što smatraju diskriminacijom po starosnoj dobi te od Vlade traže da povuče taj zakonski prijedlog.
'Zahtijevamo da se zadrži postojeće zakonsko rješenje i da se hitno povuče prijedlog koji bi diskriminirao ljude po starosnoj dobi. Matica se slaže da trebaju postojati rješenja kojima se mogu i trebaju spriječiti nesreće u prometu nastale zbog zdravstvenih problema vozača bez obzira radi li se o starijoj ili mlađoj osobi', ističu iz Matice u priopćenju.
Napominju kako u Hrvatskoj, od ukupnog broja vozača, ima više od 10 posto starijih od 65 godina, a da statistike pokazuju da oni sudjeluju u svega 8,5 posto prometnih nezgoda, te da stariji vozači ne pripadaju najrizičnijim skupinama u prometu, nego su upravo zbog svog iskustva oprezniji i mudriji u vožnji. 'Ako Vlada bude uvažavala lobije, kojima je u interesu da zarade na umirovljenicima, a ovom prilikom i na liječničkim pregledima, onda Matica poručuje da se s tim neće miriti i da će biti prisiljena, zajedno sa Sindikatom umirovljenika i drugima, tome se oduprijeti', poručuju u Matici umirovljenika.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/457985/Umirovljenici-ogorceni-zbog-najava-oko-vozacke.html
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nemci pozivaju da se Italiji ne pomaže zbog mafije, Italijani ogorčeni
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Po novom zakonu su išijas i križobolja za oduzimanje vozačke
» Umirovljenici rade da bi preživjeli
» Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Po novom zakonu su išijas i križobolja za oduzimanje vozačke
» Umirovljenici rade da bi preživjeli
» Hrvatski umirovljenici najsiromašniji u Uniji
Page 2 of 2