Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 31 of 55
Page 31 of 55 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 43 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
ne će, na godišnjen su svi...Noor wrote:aben wrote:prvo nas tribote uvatiti,Noor wrote:aben wrote:ako je regoč iznapado nemanju, to ne znoči da više ni fašist. fašiste tribo uvika i bez obzira šutatiNoor wrote:čemu napadi na Regoča? jer je Evi rekao da je gadura? možete li pobrojati sve uvrede koje je eva izrekla ovdje i nikome ništa?
a utajivače poreza kažnjavati
i ponesite soli, za na rep
če te na spanju vlove, jen ti noge ftrgne kaj neš bežati mogel, drogi ti roke zvuzla za leđ, i narevlju te v carinsku maricu
aben- Posts : 35490
2014-04-16
dijagram wrote:Imenjace di si, javi se, sretan ti imendan.
Ostali su ionako nevazni
danas je francekovo?
Guest- Guest
Regoč za kaznu mora napisati 100 puta,JA VOLIM EVU
Guest- Guest
eva je srbin, nemanja iz niša, tako nekako.pismejker wrote:Regoč za kaznu mora napisati 100 puta,JA VOLIM EVU
2014-04-16
sto je to, neki gumin cuger,..a ne to je vincek:)Noor wrote:dijagram wrote:Imenjace di si, javi se, sretan ti imendan.
Ostali su ionako nevazni
danas je francekovo?
dijagram-
2015-08-09
pismejker wrote:Regoč za kaznu mora napisati 100 puta,JA VOLIM EVU
ma mi se svi volimo
nego, koji si ti? bacaš mi na nekog...
Guest- Guest
Vrag crni..Kako da se onda to izvede?? (:aben wrote:eva je srbin, nemanja iz niša, tako nekako.pismejker wrote:Regoč za kaznu mora napisati 100 puta,JA VOLIM EVU
Guest- Guest
dijagram wrote:sto je to, neki gumin cuger,..a ne to je vincek:)Noor wrote:dijagram wrote:Imenjace di si, javi se, sretan ti imendan.
Ostali su ionako nevazni
danas je francekovo?
sretan ti imendan...mlađahni dječačiću
Guest- Guest
masteryoda
Registriran(a): 14.04.2013.
Odgovori
[size][size][url][/url]Odgovor na Re: Europljani nisu voljni boriti se protiv islamista! 01-08-2015 15:24
ocijenilo 0 korisnika[/size]
[/size]
[size]marcellus:
o ćete naučit kad vam spakiramo braću arape, vi ste ih dovukli u europu
forumaš evva ,nije žensko jevrrejka, nego muškarac iz srbije, na slikovnci od 22 stranice imate kako ga je kolega sayian otkrio :D čisto da vas više ne masla, kao i zadnja "zhidovka" da je iz beča i zagreba, a ubiti polu srpkinja, samo ona bivša je bila žensko a ovo je muško :D[/size]
2014-04-16
regoču bi jo do nojgoru kaznu, da moro 100 pu napisatipismejker wrote:Vrag crni..Kako da se onda to izvede?? (:aben wrote:eva je srbin, nemanja iz niša, tako nekako.pismejker wrote:Regoč za kaznu mora napisati 100 puta,JA VOLIM EVU
-tržište je superiorno državi-
2014-04-16
Fala curice s oblinama kojima tjeras straj u kosti:)Noor wrote:dijagram wrote:sto je to, neki gumin cuger,..a ne to je vincek:)Noor wrote:dijagram wrote:Imenjace di si, javi se, sretan ti imendan.
Ostali su ionako nevazni
danas je francekovo?
dijagram-
2015-08-09
Ja sam Zivan iz Uzica.aben wrote:masteryoda
Odgovor na Re: Europljani nisu voljni boriti se protiv islamista! 01-08-2015 15:24
ocijenilo 0 korisnikamarcellus:
forumaš evva ,nije žensko jevrrejka, nego muškarac iz srbije, na slikovnci od 22 stranice imate kako ga je kolega sayian otkrio :D čisto da vas više ne masla, kao i zadnja "zhidovka" da je iz beča i zagreba, a ubiti polu srpkinja, samo ona bivša je bila žensko a ovo je muško :D
Guest- Guest
a, čekoj, ti si wienna? oli nisi bila jevrejka?Mirkec&Slavkec wrote:Ja sam Zivan iz Uzica.aben wrote:marcellus:
forumaš evva ,nije žensko jevrrejka, nego muškarac iz srbije, na slikovnci od 22 stranice imate kako ga je kolega sayian otkrio :D čisto da vas više ne masla, kao i zadnja "zhidovka" da je iz beča i zagreba, a ubiti polu srpkinja, samo ona bivša je bila žensko a ovo je muško :D
2014-04-16
dijagram wrote:Fala curice s oblinama kojima tjeras straj u kosti:)Noor wrote:dijagram wrote:sto je to, neki gumin cuger,..a ne to je vincek:)Noor wrote:dijagram wrote:Imenjace di si, javi se, sretan ti imendan.
Ostali su ionako nevazni
danas je francekovo?
dobro, bar ti si me vidio u živo, nisam tako strašna...bez veze drhte, jel tako? :)))
Guest- Guest
naravno, janjesce umiljatoNoor wrote:dijagram wrote:Fala curice s oblinama kojima tjeras straj u kosti:)Noor wrote:dijagram wrote:sto je to, neki gumin cuger,..a ne to je vincek:)Noor wrote:
danas je francekovo?
dobro, bar ti si me vidio u živo, nisam tako strašna...bez veze drhte, jel tako? :)))
dijagram-
2015-08-09
da dodamo kic vs regoč ili je sad kasno za dodavat, glasanje je gotovo?
Dokazi su vam ko po serijatskim zakonima. Kako se nikad ne zapitate za mnoge druge (altere) tko su, sto su i odakle su - ako je to vec bitno.aben wrote:a, čekoj, ti si wienna? oli nisi bila jevrejka?Mirkec&Slavkec wrote:Ja sam Zivan iz Uzica.aben wrote:marcellus:
Guest- Guest
dijagram wrote:naravno, janjesce umiljatoNoor wrote:dijagram wrote:Fala curice s oblinama kojima tjeras straj u kosti:)Noor wrote:dijagram wrote:
sto je to, neki gumin cuger,..a ne to je vincek:)
Guest- Guest
Page 31 of 55 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 43 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 31 of 55