Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 54 of 55
Page 54 of 55 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Meni nije , ja sam je stavio na ignore ....nema smisla ...samo napada.metilda wrote:ne brini, i meni je rekla da sam joj na ignore a itekako prati što pišem...RayMabus wrote:Eto , riješeno ....ono šta neznaš nemože ti nauditi.RayMabus wrote:Ideš na ignore.Mirkec&Slavkec wrote:Trolle, ne zanima me tvoje trollkanje. To sa svojom ekipom i titrajte si jajce i jajnike.Regoč wrote:Dudata, onim citatom sjebala si samo sebe. Pomiri se s tim, nemoj to spominjati pa će pasti u zaborav. A i Kic će donieti forumski zakon o zaštiti tvoga lika i djela, kao što je već donio za Evu.
Korištenjem vrijeđanja tipa trloe konstanto ti pokazuješ da nisi za raspravu.
AJ BOG.
Moc jednostavnosti.
AJ PA PA
Odo se bavit pametnijim stvarima.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa znam da ne znaš bolje... ajde, citiraj gdje sam govorila protiv ikoga a dilda ostavi sebi... danas ti je bio težak dan...Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:ja nešto negativno pisala o KICU??? kako samo lažeš i izmišljaš.. ja sam na kultnikse došla sa nethaerovih kultnih i nikad protiv nikoga nisam pisala a što sam tamo ispričala moju životnu priču jedna je od pogrešaka koju ljudi čine tijekom života.. ni sada ipak ne žalim zbog toga..a tekstove koje sam tamo pisala pisala sam samo ja iz prostog razloga što ta druga osoba ne bi pisala na smeću od foruma na kojem sam ja mislila da sam našla utočište za svoje slobodno vrijeme..Noor wrote:
o licemjerna lažljivko, dok si tamo bila, a istovremeno i ovdje, pratili smo tvoje upise...jer si ovdje svirala u jedan, a tamo prikriveno u drugi rog, kako je vjetar puhao. ne, nisu lažnjaci, nisam ni ja, samo se u konkretnom segmentu ne slažem s tom ideologijom. ali, pustimo to, vrijeme liječi rane, tako će i tvoju, nadam se. tvojih upisa protiv Kica ima koliko hoćeš, ima i o još nekim ljudima, ali taman posla da ću ih ja za tebe sada ići tražiti, zaboli me uvo.
ruganje citatima? pa kako ne bi, kad ženo smaraš s njima, razumiješ...SMARAŠ. daj pročitaj pa reci svojim riječima, kao prava, a ne wanna be intelektualka. osim toga, nikome nisu promakli i oni "tvoji" postovi, koje ti je pisao pod tvojim nickom jedan drugi forumaš, ali tada nije bilo citata, nego samo vrlo lijep tekst kojem ti nisi i nikada nećeš biti dorasla. oni još stoje tamo....lijepo ih vidjet, ali kad vidim uz njih tvoj nick, dođe mi
no, kako smo sad ustanovoli i da si notorna lažljivoca svoju si lentu ponovo zaslužila... a ako tebe zaboli uvo za te moje navodne upise protiv OVIH forumaša zašto ih spominješ?? samo zato jer si smutljivica i manipulatorica samo takva...
dosadna si ko proljev, aj odjebi više
pa da, kad si uhvaćena u laži onda se gospoja koja ne jede češnjak da bi ostala fina prepusti čarima beštimanja... o maiketi licemjerja...
kmeee, kmeee
...a ne, uzmi dildo iz ladice i riješi se stresa
Guest- Guest
jastreb wrote:Može li prije?kic wrote:
pa ova tema od nove godine će bit zaključana, to mogu odmah reći..
može ali, ovako je simboličnije..
RayMabus wrote:Meni nije , ja sam je stavio na ignore ....nema smisla ...samo napada.metilda wrote:ne brini, i meni je rekla da sam joj na ignore a itekako prati što pišem...RayMabus wrote:Eto , riješeno ....ono šta neznaš nemože ti nauditi.RayMabus wrote:Ideš na ignore.Mirkec&Slavkec wrote:
Trolle, ne zanima me tvoje trollkanje. To sa svojom ekipom i titrajte si jajce i jajnike.
AJ BOG.
Moc jednostavnosti.
AJ PA PA
Odo se bavit pametnijim stvarima.
pametno...
Guest- Guest
kic wrote:jastreb wrote:Može li prije?kic wrote:
tema je u biti trebala bit zajebancija
marcellus wrote:kic wrote:jastreb wrote:Može li prije?kic wrote:
je ali, nije baš tako ispalo, samo je više uvrijeđenih..
Najbolje da odmah zaključa forum da ne mora čitati što mu nije po volji.jastreb wrote:Može li prije?kic wrote:
metilda wrote:ne brini, i meni je rekla da sam joj na ignore a itekako prati što pišem...RayMabus wrote:Eto , riješeno ....ono šta neznaš nemože ti nauditi.RayMabus wrote:Ideš na ignore.Mirkec&Slavkec wrote:Trolle, ne zanima me tvoje trollkanje. To sa svojom ekipom i titrajte si jajce i jajnike.Regoč wrote:Dudata, onim citatom sjebala si samo sebe. Pomiri se s tim, nemoj to spominjati pa će pasti u zaborav. A i Kic će donieti forumski zakon o zaštiti tvoga lika i djela, kao što je već donio za Evu.
AJ BOG.
Moc jednostavnosti.
AJ PA PA
samo da ti kažem..i ja sam joj na ignor, ali klikne i pročita...pa onda indirektno grize po petama, jer neće citirati
Guest- Guest
To je zato jer nevide neciji nacin komunikacije ....,konstatno vrrijeđanje cak i nakon upozorivanja višestrukog ....osoba samo vrijeđa i na razini je svađe ....negativna energija ....na ignore i ono odeš svojim putem a ista i ostali tko je blesav neka komunicira sa istom .....ja ne.kic wrote:
2014-04-11
Dudata, pokopala si se, shvati. Drugi put pazi što i kako citiraš.Mirkec&Slavkec wrote:Trolle, ne zanima me tvoje trollkanje. To sa svojom ekipom i titrajte si jajce i jajnike.Regoč wrote:Dudata, onim citatom sjebala si samo sebe. Pomiri se s tim, nemoj to spominjati pa će pasti u zaborav. A i Kic će donieti forumski zakon o zaštiti tvoga lika i djela, kao što je već donio za Evu.
metilda wrote:pa znam da ne znaš bolje... ajde, citiraj gdje sam govorila protiv ikoga a dilda ostavi sebi... danas ti je bio težak dan...Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:
ja nešto negativno pisala o KICU??? kako samo lažeš i izmišljaš.. ja sam na kultnikse došla sa nethaerovih kultnih i nikad protiv nikoga nisam pisala a što sam tamo ispričala moju životnu priču jedna je od pogrešaka koju ljudi čine tijekom života.. ni sada ipak ne žalim zbog toga..a tekstove koje sam tamo pisala pisala sam samo ja iz prostog razloga što ta druga osoba ne bi pisala na smeću od foruma na kojem sam ja mislila da sam našla utočište za svoje slobodno vrijeme..
no, kako smo sad ustanovoli i da si notorna lažljivoca svoju si lentu ponovo zaslužila... a ako tebe zaboli uvo za te moje navodne upise protiv OVIH forumaša zašto ih spominješ?? samo zato jer si smutljivica i manipulatorica samo takva...
dosadna si ko proljev, aj odjebi više
pa da, kad si uhvaćena u laži onda se gospoja koja ne jede češnjak da bi ostala fina prepusti čarima beštimanja... o maiketi licemjerja...
kmeee, kmeee
...a ne, uzmi dildo iz ladice i riješi se stresa
vozi
Guest- Guest
kic wrote:marcellus wrote:kic wrote:jastreb wrote:Može li prije?kic wrote:
pa, bio je mir i umjerena šega sve dok danas nije uletjela isfrustrirana i zavidna metilda, a isto takva neva jedva dočekala, jer je imala stres od sinoćnje rasprave s pismejkerom
Last edited by Noor on 29/12/2016, 20:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zašto drugi put ?Regoč wrote:Dudata, pokopala si se, shvati. Drugi put pazi što i kako citiraš.Mirkec&Slavkec wrote:Trolle, ne zanima me tvoje trollkanje. To sa svojom ekipom i titrajte si jajce i jajnike.Regoč wrote:Dudata, onim citatom sjebala si samo sebe. Pomiri se s tim, nemoj to spominjati pa će pasti u zaborav. A i Kic će donieti forumski zakon o zaštiti tvoga lika i djela, kao što je već donio za Evu.
Lijepo ti je rekla da ju ne zanimaš ....pa nisi valjda blesav da se trudiš u njenim ocima ispravit ili dokazat ?
Pa tko je ona uopce.
CIJENI SEBE PRVO.
2014-04-11
Komentirao si moj komentar Dudatina upisa, i to posve neutemeljeno tvrdeći da sam ja nesuvisao, iako je ona svojim citatom samu sebe pokopala. Barem glumi objektivnost.kic wrote:
a ja sam komentirao dudette uopće danas?
ultimativni argument fasista: "svi ste vi antifasisti" - that's fuckin' right, yeah. proud to be one.marcellus wrote:ultimativni argument antifašista: "svi ste vi ustaše"
(po potrebi: homofobi, rasisti, katolibani itd. etc.)
(po potrebi komunjare, jugonostalgicari, cejeni, troprstasi, ne daj Boze Zidovi)
Guest- Guest
RayMabus wrote:To je zato jer nevide neciji nacin komunikacije ....,konstatno vrrijeđanje cak i nakon upozorivanja višestrukog ....osoba samo vrijeđa i na razini je svađe ....negativna energija ....na ignore i ono odeš svojim putem a ista i ostali tko je blesav neka komunicira sa istom .....ja ne.kic wrote:
ignore je iz čistilišta izašo'
iz raja, iz raja skupa sa sibom
2014-04-14
Kako god ....neznanje je blagosov ...podatak koji neznaš nemože ti nauditi ....meni je na ignore ....još kad bi je prestali citirati tema bi bila supac.abraham wrote:iz raja, iz raja skupa sa sibom
2014-04-11
gle kic, te dvije besprizorne su mi na ignore skupa sa sekspirom i svim njegovim duplicima. ja vidim da pisu, ali ne otvaram. i nek si kravetine umisljaju sto god zele. tu imaju cijelu ekipu koja im pomaze citirajuci ih tako da je zapravo ne bih mogla odgovoriti niti na jedan post. valjda si shvatio tu igru staklenih perli. a bas je sofisticirana.kic wrote:RayMabus wrote:To je zato jer nevide neciji nacin komunikacije ....,konstatno vrrijeđanje cak i nakon upozorivanja višestrukog ....osoba samo vrijeđa i na razini je svađe ....negativna energija ....na ignore i ono odeš svojim putem a ista i ostali tko je blesav neka komunicira sa istom .....ja ne.kic wrote:
ignore je iz čistilišta izašo'
Guest- Guest
Ne tražim da me cieni, a ako ju ne zanimam nek se prestane nadovezivati na moje upise.RayMabus wrote:Zašto drugi put ?Regoč wrote:Dudata, pokopala si se, shvati. Drugi put pazi što i kako citiraš.Mirkec&Slavkec wrote:Trolle, ne zanima me tvoje trollkanje. To sa svojom ekipom i titrajte si jajce i jajnike.Regoč wrote:Dudata, onim citatom sjebala si samo sebe. Pomiri se s tim, nemoj to spominjati pa će pasti u zaborav. A i Kic će donieti forumski zakon o zaštiti tvoga lika i djela, kao što je već donio za Evu.
Lijepo ti je rekla da ju ne zanimaš ....pa nisi valjda blesav da se trudiš u njenim ocima ispravit ili dokazat ?
Pa tko je ona uopce.
CIJENI SEBE PRVO.
Page 54 of 55 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 54 of 55