Dodo ipak nije pozvan
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Dodo ipak nije pozvan
Sarajevo obustavlja promet i parnim i neparnim prometalima :D malo listam njihove medije fakat panika ovo pa jos onaj tekst u FA....i imaju razloga veluki zaokret ide
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
2014-04-12
maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
a vi suza za suzicom...
Guest- Guest
svaki dan mislim na njega pa cu plakat kad se jednom malo udalji..:DRoki wrote:maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
a vi suza za suzicom...
Nebitan seljober :0)
2014-04-12
provocator wrote:Ima Amerima guzu da ljubite bez obzira što vas malčice izbomardovali.
Da nas oni nisu zaustavili danas republike šumske ne bi bilo ni u tragovima.
Istina, zato su vam uzeli Kosovo a nije sigurno da ćete i republiku šumsku očuvati ako se budete previše kurčili.
bilo bi dobro da proverite takvu mogucnost.
Guest- Guest
Da, yebe... Uglavnom tebe i takve kao ti koji ste "junački" pobjegli iz BiH i sad se iz Hrvatske, Slovenije, N. Zelanda, Kanade, SAD-a, Njemačke itd. "borite" za prava Hrvata u BiH.epikur37 wrote:U glavnom jebe dodo i ne vadi :D
Šupci ste koji ste pobegulje i sad se oslanjate na smeće usrano koje državu u kojoj živiš naziva genocidnom.
To sve govori o tebi.
A Čokolinda i Bakir u 72. redu isplazili jezike i srećni što ih je Dodik poveo.maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
provocator wrote:Da, yebe... Uglavnom tebe i takve kao ti koji ste "junački" pobjegli iz BiH i sad se iz Hrvatske, Slovenije, N. Zelanda, Kanade, SAD-a, Njemačke itd. "borite" za prava Hrvata u BiH.epikur37 wrote:U glavnom jebe dodo i ne vadi :D
Šupci ste koji ste pobegulje i sad se oslanjate na smeće usrano koje državu u kojoj živiš naziva genocidnom.
To sve govori o tebi.
Kmeči, kolko oš ali eto HercegBosne :) ima da se pripojimo u roku 3 godine ;) :)
2015-08-06
Aha...Zadar će se pripojiti?epikur37 wrote:
Kmeči, kolko oš ali eto HercegBosne :) ima da se pripojimo u roku 3 godine ;) :)
O budaletuine!
A zakaj ti provokator toliko forsiraš bošnjački interes? Jel to piše u priručniku za marxiste da tak treba?
provocator wrote:Aha...Zadar će se pripojiti?epikur37 wrote:
O budaletuine!
Baš te izbacilo a neka zaslužio si...
HercegBosna.....brajo, hercegbosna :D
2015-08-06
AlfaOmega wrote:A zakaj ti provokator toliko forsiraš bošnjački interes? Jel to piše u priručniku za marxiste da tak treba?
on je na liniji antifa prema kojima je svako jačanje, okrupnjivanje hrvatskeog bića i države opasnost....godinama sere po HRHB i sad mu se to vraća u lice.....njemu i mnogima :)
Lipo ;)
2015-08-06
Iz Dalmacije na Kupres na skijanje bez graničnog prijelaza :) divota
2015-08-06
Sarajevski politolog, dr. Zlatko Hadžidedić osvrćući se na pisanje Timothy Lessa u političko politološkom časopisu Foreign Affairs u kojem se zagovara dirigirana podjela BiH i Makedonije podsjeća na slične britanske ideje 90-ih te stavlja akcent na to kako utjecaj tog magazina nimalo nije mali. Hadžidedić tekstu daje maksimalnu težinu.
http://poskok.info/wp/hadzidedic-tekst-o-stvaranju-velike-hrvatske-velike-srbije-i-velike-albanije-mora-se-uzeti-sa-najvecom-mogucom-ozbiljnoscu/
-------------------
Ide to ;)
http://poskok.info/wp/hadzidedic-tekst-o-stvaranju-velike-hrvatske-velike-srbije-i-velike-albanije-mora-se-uzeti-sa-najvecom-mogucom-ozbiljnoscu/
-------------------
Ide to ;)
2015-08-06
iako me ne bi ni iznenadilo ako ga je seljacina Trump pozvao :-Pdzango wrote:A Čokolinda i Bakir u 72. redu isplazili jezike i srećni što ih je Dodik poveo.maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
2014-04-12
Budimo realni, posli 20 godina i pticama na grani je jasno da je toj državi bolje odvojenoj, neg da je cijela iz dva-tri dijela. Pa ništ se ne mogu dogovoriti (osim astronomskih plaća političara).
E sad, valjda je postulat ljevičarskog idealizma takav da ne zagovara nove podjele na Balkanu. Ali provo je zaboravio da Ameri forsiraju cijelovitu Bosnu, a kak on mrzi Amere, i on bi treba biti protiv toga.
Malo se zapetljo, ali skužit će.
Malo se zapetljo, ali skužit će.
maggie13 wrote:iako me ne bi ni iznenadilo ako ga je seljacina Trump pozvao :-Pdzango wrote:A Čokolinda i Bakir u 72. redu isplazili jezike i srećni što ih je Dodik poveo.maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
Zli Trump :)
aj navijala si za hillary tko gubi se ljuti ;)
2015-08-06
Ni mene. A da urbani Bakir i Čokolinda ostanu kod kuće. Srećan Božić.maggie13 wrote:iako me ne bi ni iznenadilo ako ga je seljacina Trump pozvao :-Pdzango wrote:A Čokolinda i Bakir u 72. redu isplazili jezike i srećni što ih je Dodik poveo.maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
seljacina Trump..:Depikur37 wrote:maggie13 wrote:iako me ne bi ni iznenadilo ako ga je seljacina Trump pozvao :-Pdzango wrote:A Čokolinda i Bakir u 72. redu isplazili jezike i srećni što ih je Dodik poveo.maggie13 wrote:Dodik-muljator tezi..vjerovat cemo kad ga vidimo kako mase iz sedamdesetog reda i dize tri prsta..:D
Zli Trump :)
aj navijala si za hillary tko gubi se ljuti ;)
Sto se ljutis pa ne moras se bas skroz poistovjecivat ;P
Barem ja nisam nikad skrivala da sam za zene..;-)
2014-04-12
Gdi ćeš za ovo navijati
Mene bilo strah kad sam vidio
Mene bilo strah kad sam vidio
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» ‘Milanović ovaj put nije pozvan…’
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
Page 4 of 15