Dodo ipak nije pozvan
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Dodo ipak nije pozvan
cvrsto verujem da ce bosnjaci i siptari morati malo da predahnu,
i prihvate da postoje i drugi narodi i drzave, sa svojim interesima.
kao i pravo na sopstvenu bezbednost, o cemu moraju da povedu
racuna i prihvate to kao realnost.
svoju agresivnost nece moci da osnazuju amrickim politickim
i vojnim angazovanjem.
svoju agresivnost nece moci da osnazuju amrickim politickim
i vojnim angazovanjem.
Last edited by pizzon on 26/12/2016, 09:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:cvrsto verujem da ce bosnjaci i siptari morati malo da predahnu,
evo samo sto nisu...
to je svet za sebe.
Guest- Guest
Balije i ujke hiperventiliraju:
DOBIO sam poziv da prisustvujem svečanosti polaganja zakletve novog američkog predsednika, akreditacije me čekaju u Vašingtonu. Imam mesto u sedmom redu. Pozvan sam i da prisustvujem Predsedničkom balu, na kome će biti i Donald Tramp. Ako mi odlazeća vašingtonska administracija ne ospori vizu, biću na inauguraciji.
Ovo, za "Novosti", poručuje predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom poslednjih spekulacija da nije dobio poziv za inauguraciju, već za jedan od mnogobrojnih privatnih događaja koji u prestonici SAD "prate" stupanje na dužnost novog predsednika.
DOBIO sam poziv da prisustvujem svečanosti polaganja zakletve novog američkog predsednika, akreditacije me čekaju u Vašingtonu. Imam mesto u sedmom redu. Pozvan sam i da prisustvujem Predsedničkom balu, na kome će biti i Donald Tramp. Ako mi odlazeća vašingtonska administracija ne ospori vizu, biću na inauguraciji.
Ovo, za "Novosti", poručuje predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom poslednjih spekulacija da nije dobio poziv za inauguraciju, već za jedan od mnogobrojnih privatnih događaja koji u prestonici SAD "prate" stupanje na dužnost novog predsednika.
Je, istina...Roki wrote:
samo ti slusaj vucica, daleko ces da doguras...
Slušali su ga svojevremeno i Srbi u tzv. Krajini....
Daleko su dogurali...Kako sebe tako i svoje traktore.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ima Amerima guzu da ljubite bez obzira što vas malčice izbomardovali.
Da nas oni nisu zaustavili danas republike šumske ne bi bilo ni u tragovima.
Istina, zato su vam uzeli Kosovo a nije sigurno da ćete i republiku šumsku očuvati ako se budete previše kurčili.
Istina, zato su vam uzeli Kosovo a nije sigurno da ćete i republiku šumsku očuvati ako se budete previše kurčili.
Ide dodo ide... antife i pravasi te vehabiti na aparatima ....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Provo bas te piklopilo a ti se poradovao da nece ;)
2015-08-06
Dodik ipak pozvan. Džaba ste krečili na temi. Tramp definitivno četnik.
provocator wrote:Ima Amerima guzu da ljubite bez obzira što vas malčice izbomardovali.
svakako, svakako
Guest- Guest
Optužuju vas da ne idete na inauguraciju već na privatni događaj za koji ste pozivnicu, navodno, platili 10.000 dolara?provocator wrote:Ima Amerima guzu da ljubite bez obzira što vas malčice izbomardovali.
- Ništa nisam platio. Poziv sam dobio od mojih prijatelja, ljudi koji su bili u Trampovom izbornom štabu, a sada su u njegovom najužem krugu i oni imaju pravo da pozovu koga hoće. Ako neko misli da to može da se plati, neka uradi to.
dzango wrote:Dodik ipak pozvan. Džaba ste krečili na temi. Tramp definitivno četnik.
tre i njegov turcin u suzama puse jedan drugom ispod stola...
Guest- Guest
Istina je ova - Trump isprva nije bio pozvao Dodu, ali kad je vidio kojim silama se Bošnje i ovi pro-bošnjački Srbi trude dokazati da nije dobio pozivnicu, odlučio je Dodika fkt pozvati.
epikur37 wrote:Ide dodo ide... antife i pravasi te vehabiti na aparatima ....
Pa nikome nije zabranjeno da ide... Pa ni tebi osobno.
SRNA nije objavila na koji prijem je pozvan Dodik i tko ga organizira? A moguće je da ga organizira, primjera radi, i Obrad Kesić ili "Vojska spasa" ili, pak, neko treći...
Ako se pozorno pročita vijest koju je objavila SRNA i iz nje je, i više nego jasno, da glupser Dodik nije pozvan na zvaničnu i službenu inauguraciju, već na neki, Bog zna na koji, prijem. Koji? Tek ćemo saznati.
Ustaša i balija se teše a onaj komunac im pomaže. Četnici dominiraju.Roki wrote:dzango wrote:Dodik ipak pozvan. Džaba ste krečili na temi. Tramp definitivno četnik.
tre i njegov turcin u suzama puse jedan drugom ispod stola...
Nije lako ali za nepismene:provocator wrote:epikur37 wrote:Ide dodo ide... antife i pravasi te vehabiti na aparatima ....Pa nikome nije zabranjeno da ide... Pa ni tebi osobno.
SRNA nije objavila na koji prijem je pozvan Dodik i tko ga organizira? A moguće je da ga organizira, primjera radi, i Obrad Kesić ili "Vojska spasa" ili, pak, neko treći...
Ako se pozorno pročita vijest koju je objavila SRNA i iz nje je, i više nego jasno, da glupser Dodik nije pozvan na zvaničnu i službenu inauguraciju, već na neki, Bog zna na koji, prijem. Koji? Tek ćemo saznati.
Sarajevo zavijeno u crno.epikur37 wrote:Provo i dalje kreci i kmeci :)
Sarajevo obustavlja promet i parnim i neparnim prometalima :D malo listam njihove medije fakat panika ovo pa jos onaj tekst u FA....i imaju razloga veluki zaokret ide
2015-08-06
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» ‘Milanović ovaj put nije pozvan…’
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
Page 3 of 15