Dodo ipak nije pozvan
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Dodo ipak nije pozvan
tre911 wrote:O čemu ti, pa brišeš slinu i suze još od zadnjeg šamaranja a već bi da dobiješ novu porciju. Osim što imaš pederskih sklonosti očito je da si i mazohist u svojoj prirodi. Ajde prošetaj, nisi zanimljiv da te svaki dan ćuškam i čvrge lupamRoki wrote:tre911 wrote:Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
steta sto vi undeadovi niste bili tu da i vas izbrenujemo...
svaki dan gutas prasinu, matora drtino...
ajde, zovi sada onog tvog drugog undeada i vaseg baliju u pojacanje...
Guest- Guest
O čemu ti pričaš nesrećo??? Pa jesi li neki dan progutao onog bestrzajca zbog kojeg si napisao da ste gađali Vukovar po dubini? De ne sramoti se više svega ti, pojma nemaš i to će ti svako ko se imalo dotakao rata i reći, obična si gluperda koja laprda kad eto neko nešto piše samo da ispadne pametan a u suštini pojede govance i to poveliko.Roki wrote:tre911 wrote:O čemu ti, pa brišeš slinu i suze još od zadnjeg šamaranja a već bi da dobiješ novu porciju. Osim što imaš pederskih sklonosti očito je da si i mazohist u svojoj prirodi. Ajde prošetaj, nisi zanimljiv da te svaki dan ćuškam i čvrge lupamRoki wrote:tre911 wrote:Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
steta sto vi undeadovi niste bili tu da i vas izbrenujemo...
svaki dan gutas prasinu, matora drtino...
ajde, zovi sada onog tvog drugog undeada i vaseg baliju u pojacanje...
Gle za tebe jedan samo savjet za ubuduće; Bolje da neko misli da si gluperda nego da potvrdiš njegove sumnje kad počneš pisati a ti si bašp ono pravi primjer zbog čega su ljudi smislili ovu mudrost.
Ajde šetaj dok te nisam ispljeskao kako treba
Guest- Guest
ilitiga, ulicna skola :Ddzango wrote:Slab ali mudar. Intelektualnu inferiornost nadoknađujem seljačkim oprezom.maggie13 wrote:slab,da..pa si pripremis odmak mudro ;Pdzango wrote:Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:
Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?
Neke juhe, pasticade,salate..ima pecenog...svasta nesto :-)
Sarma?
Sarme za novu..sad smo na finesama :-)
Ja svadbarski kupus za NG.
Kako se to sprema?
2014-04-12
Slaže se u lonac. Prvo ide mast, pa kiseli kupus, pa suvo meso, pa kupus, pa meso... Do vrha. Onda se nalije vodom i kuva celu noć na tihoj vatri. Ima još milion varijacija ali princip je isti.. Glavno je da je celu noć.maggie13 wrote:ilitiga, ulicna skola :Ddzango wrote:Slab ali mudar. Intelektualnu inferiornost nadoknađujem seljačkim oprezom.maggie13 wrote:slab,da..pa si pripremis odmak mudro ;Pdzango wrote:Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:
samo tvoju volju za igranje ;-)
Neke juhe, pasticade,salate..ima pecenog...svasta nesto :-)
Sarma?
Kako se to sprema?
suha svinjetina?dzango wrote:Slaže se u lonac. Prvo ide mast, pa kiseli kupus, pa suvo meso, pa kupus, pa meso... Do vrha. Onda se nalije vodom i kuva celu noć na tihoj vatri. Ima još milion varijacija ali princip je isti.. Glavno je da je celu noć.maggie13 wrote:ilitiga, ulicna skola :Ddzango wrote:Slab ali mudar. Intelektualnu inferiornost nadoknađujem seljačkim oprezom.maggie13 wrote:slab,da..pa si pripremis odmak mudro ;Pdzango wrote:
Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.
Sarma?
Kako se to sprema?
Dobra su ta 'sporovareca' jela..:-)
2014-04-12
Jeste. Rebarca, kolenica i slično.maggie13 wrote:suha svinjetina?dzango wrote:Slaže se u lonac. Prvo ide mast, pa kiseli kupus, pa suvo meso, pa kupus, pa meso... Do vrha. Onda se nalije vodom i kuva celu noć na tihoj vatri. Ima još milion varijacija ali princip je isti.. Glavno je da je celu noć.maggie13 wrote:ilitiga, ulicna skola :Ddzango wrote:Slab ali mudar. Intelektualnu inferiornost nadoknađujem seljačkim oprezom.maggie13 wrote:
slab,da..pa si pripremis odmak mudro ;P
Kako se to sprema?
Sve što je sporo i dugotrajno je i dobro. Ne može ništa na brzinu a da valja.
ajde, biftek moze :Ddzango wrote:Jeste. Rebarca, kolenica i slično.maggie13 wrote:suha svinjetina?dzango wrote:Slaže se u lonac. Prvo ide mast, pa kiseli kupus, pa suvo meso, pa kupus, pa meso... Do vrha. Onda se nalije vodom i kuva celu noć na tihoj vatri. Ima još milion varijacija ali princip je isti.. Glavno je da je celu noć.maggie13 wrote:ilitiga, ulicna skola :Ddzango wrote:
Slab ali mudar. Intelektualnu inferiornost nadoknađujem seljačkim oprezom.
Kako se to sprema?
2014-04-12
Može i pica.maggie13 wrote:ajde, biftek moze :Ddzango wrote:Jeste. Rebarca, kolenica i slično.maggie13 wrote:suha svinjetina?dzango wrote:Slaže se u lonac. Prvo ide mast, pa kiseli kupus, pa suvo meso, pa kupus, pa meso... Do vrha. Onda se nalije vodom i kuva celu noć na tihoj vatri. Ima još milion varijacija ali princip je isti.. Glavno je da je celu noć.maggie13 wrote:
ilitiga, ulicna skola :D
Kako se to sprema?
Ništa bez njega. Ni Tramp.kofein wrote:...odletješe brez mene...
Kad sam im jutros zatresao kavez a oni jos arlaucu :)))
2016-11-17
Dodik nije pozvan na Trumpovu inauguraciju, 10.000 dolara platio za ulaznicu na balNoor wrote:šta sad na koncu..jel pozvan il nije?
http://vijesti.ba/clanak/340994/dodik-nije-pozvan-na-trumpovu-inauguraciju-10-000-dolara-platio-za-ulaznicu-na-bal
platio da ide na bal...i iznajmio smoking..hihihih
2016-11-17
govinda wrote:Dodik nije pozvan na Trumpovu inauguraciju, 10.000 dolara platio za ulaznicu na balNoor wrote:šta sad na koncu..jel pozvan il nije?
http://vijesti.ba/clanak/340994/dodik-nije-pozvan-na-trumpovu-inauguraciju-10-000-dolara-platio-za-ulaznicu-na-bal
da li možete gluplji da budete? slušaj, platio 10.000 dolara. da ste rekli 10 miliona pa da vam poveruje čovek...
Guest- Guest
sta zna srspki seljak sta je bal..glupsone, balovi, prijemi, molitveni doručci i sva ta preseravanja se placaju ako zelis da budes na njima...sto do Trumpa je vjerovatno 100 000, za 10 000 dobijes sto do wc ili kuhinje...Roki wrote:govinda wrote:Dodik nije pozvan na Trumpovu inauguraciju, 10.000 dolara platio za ulaznicu na balNoor wrote:šta sad na koncu..jel pozvan il nije?
da li možete gluplji da budete? slušaj, platio 10.000 dolara. da ste rekli 10 miliona pa da vam poveruje čovek...
2016-11-17
govinda wrote:sta zna srspki seljak sta je bal..glupsone, balovi, prijemi, molitveni doručci i sva ta preseravanja se placaju ako zelis da budes na njima...sto do Trumpa je vjerovatno 100 000, za 10 000 dobijes sto do wc ili kuhinje...Roki wrote:govinda wrote:Dodik nije pozvan na Trumpovu inauguraciju, 10.000 dolara platio za ulaznicu na balNoor wrote:šta sad na koncu..jel pozvan il nije?
ajde ne brukaj se više, krsne ti slave...
Guest- Guest
znas engleski?Roki wrote:govinda wrote:sta zna srspki seljak sta je bal..glupsone, balovi, prijemi, molitveni doručci i sva ta preseravanja se placaju ako zelis da budes na njima...sto do Trumpa je vjerovatno 100 000, za 10 000 dobijes sto do wc ili kuhinje...Roki wrote:govinda wrote:Dodik nije pozvan na Trumpovu inauguraciju, 10.000 dolara platio za ulaznicu na balNoor wrote:šta sad na koncu..jel pozvan il nije?
ajde ne brukaj se više, krsne ti slave...
http://www.inauguraltickets.com/2017/PresidentialGalaBallInformation/Listof2017InauguralBalls.aspx
2016-11-17
Prices for any official balls for the 2017 Inauguration of President-Elect Donald Trump have not yet been published.
2016-11-17
Ma mogu ih biti i 44...ni za pod obrisati sa njima nisu dobri...tre911 wrote:Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
2016-11-17
govinda wrote:Dodik nije pozvan na Trumpovu inauguraciju, 10.000 dolara platio za ulaznicu na balNoor wrote:šta sad na koncu..jel pozvan il nije?
ajme koji blaaaam
Guest- Guest
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» ‘Milanović ovaj put nije pozvan…’
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
Page 11 of 15