Dodo ipak nije pozvan
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Dodo ipak nije pozvan
kriva igra..ili kriva osoba..(~.^)dzango wrote:Evo skinuo sam se. Šta sad?maggie13 wrote:taman pogodno tlo da odrzis rijec i ispunis obecano :-Pdzango wrote:Pouzdanost je, fala Bogu, na mestu. Razboritost je ostala u nekoj fioci. Pa na forumu smo.maggie13 wrote:sad mijenjas i opravdavas..gdje je tu pouzdanost i razboritost..pa na forumu smo :Ddzango wrote:
Samo u krevetu. Mada si onda definitivno na gubitku.
Sad ce kic stavit smiley-krevet...@_@
Ja sam vise za mentalna 'skidanja' B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.maggie13 wrote:kriva igra..ili kriva osoba..(~.^)dzango wrote:Evo skinuo sam se. Šta sad?maggie13 wrote:taman pogodno tlo da odrzis rijec i ispunis obecano :-Pdzango wrote:Pouzdanost je, fala Bogu, na mestu. Razboritost je ostala u nekoj fioci. Pa na forumu smo.maggie13 wrote:
sad mijenjas i opravdavas..gdje je tu pouzdanost i razboritost..pa na forumu smo :D
Sad ce kic stavit smiley-krevet...@_@
Ne znam ti ja to mentalno sidanje. Definitivno pogrešna osoba.
tjeras me kuhat rucak, vidim :-)dzango wrote:Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.maggie13 wrote:kriva igra..ili kriva osoba..(~.^)dzango wrote:Evo skinuo sam se. Šta sad?maggie13 wrote:taman pogodno tlo da odrzis rijec i ispunis obecano :-Pdzango wrote:
Pouzdanost je, fala Bogu, na mestu. Razboritost je ostala u nekoj fioci. Pa na forumu smo.
2014-04-12
Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:tjeras me kuhat rucak, vidim :-)dzango wrote:Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.maggie13 wrote:kriva igra..ili kriva osoba..(~.^)dzango wrote:Evo skinuo sam se. Šta sad?maggie13 wrote:
taman pogodno tlo da odrzis rijec i ispunis obecano :-P
samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:tjeras me kuhat rucak, vidim :-)dzango wrote:Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.maggie13 wrote:kriva igra..ili kriva osoba..(~.^)dzango wrote:
Evo skinuo sam se. Šta sad?
Neke juhe, pasticade,salate..ima pecenog...svasta nesto :-)
2014-04-12
Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:tjeras me kuhat rucak, vidim :-)dzango wrote:Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.maggie13 wrote:
kriva igra..ili kriva osoba..(~.^)
Sarma?
slab,da..pa si pripremis odmak mudro ;Pdzango wrote:Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:tjeras me kuhat rucak, vidim :-)dzango wrote:
Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.
Sarma?
Sarme za novu..sad smo na finesama :-)
2014-04-12
Pa di si mentalno slab to znamo. A ovo je prvi korak u tvom lijecenju, prvo samom sebi priznati bolest?dzango wrote:Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:tjeras me kuhat rucak, vidim :-)dzango wrote:
Da se oblačim onda jebote? Smrzoh se.
Sarma?
2016-11-17
Evo ti bananaRoki wrote:a da si ti gkk, to svi znamo-mada za to nema leka...
2016-11-17
Slab ali mudar. Intelektualnu inferiornost nadoknađujem seljačkim oprezom.maggie13 wrote:slab,da..pa si pripremis odmak mudro ;Pdzango wrote:Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:
tjeras me kuhat rucak, vidim :-)
Sarma?
Sarme za novu..sad smo na finesama :-)
Ja svadbarski kupus za NG.
I tako slab sam za tebe Pera Kojot super genije.govinda wrote:Pa di si mentalno slab to znamo. A ovo je prvi korak u tvom lijecenju, prvo samom sebi priznati bolest?dzango wrote:Volim ja da se igram. Samo sam za mentalno previše slab i oskudan.maggie13 wrote:samo tvoju volju za igranje ;-)dzango wrote:Ti mene preceniš i onda sam ja kriv? Šta kuvaš?maggie13 wrote:
tjeras me kuhat rucak, vidim :-)
Sarma?
danni1-
2014-04-16
govinda wrote:Evo ti bananaRoki wrote:a da si ti gkk, to svi znamo-mada za to nema leka...
nisam lud da pipam ono sto si gurao u supak...
Guest- Guest
Jeste. Ma koliko ovi pideli.danni1 wrote:Jel taj četnički satrap pozvan ili nije?
I ti postao zaokupljen tim pušenjem!! reći ću i tebi, nisam zainteresiran, nisam sklon tim perverzijama i nađite si drugog sa kime možete djeliti te vaše sexualne nakaradne fantazije. Hvala unaprijed.Roki wrote:dzango wrote:Dodik ipak pozvan. Džaba ste krečili na temi. Tramp definitivno četnik.
tre i njegov turcin u suzama puse jedan drugom ispod stola...
Guest- Guest
Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
Guest- Guest
tre911 wrote:Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
steta sto vi undeadovi niste bili tu da i vas izbrenujemo...
Guest- Guest
Pozvan nezvanično (ako i to) nekim drugim a ne državnim kanalima.danni1 wrote:Jel taj četnički satrap pozvan ili nije?
Guest- Guest
O čemu ti, pa brišeš slinu i suze još od zadnjeg šamaranja a već bi da dobiješ novu porciju. Osim što imaš pederskih sklonosti očito je da si i mazohist u svojoj prirodi. Ajde prošetaj, nisi zanimljiv da te svaki dan ćuškam i čvrge lupamRoki wrote:tre911 wrote:Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
Guest- Guest
tre911 wrote:O čemu ti, pa brišeš slinu i suze još od zadnjeg šamaranja a već bi da dobiješ novu porciju. Osim što imaš pederskih sklonosti očito je da si i mazohist u svojoj prirodi. Ajde prošetaj, nisi zanimljiv da te svaki dan ćuškam i čvrge lupamRoki wrote:tre911 wrote:Naravno opet glumite da ste hrabri, 4 na 1, ajde barem ste u kakvoj takvoj šansi da ne bude opet da vas je govinda izgenocidisao.Roki wrote:kakvo genocidisanje govinde...
svaki dan gutas prasinu, matora drtino...
ajde, zovi sada onog tvog drugog undeada i vaseg baliju u pojacanje...
Guest- Guest
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» ‘Milanović ovaj put nije pozvan…’
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
Page 10 of 15