Dodo ipak nije pozvan
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Dodo ipak nije pozvan
ti si metastaza ranijeg okupatroragovinda wrote:Malo sam zatresao kavez sa zivotinjama :))))) sad ce cijeli dan da urlicu i zavijaju :)))))
Guest- Guest
Ja ću tebe na neomašćen. Da više uživaš.govinda wrote:Dodji, kolac sam podmazao da ti lakse klizne...dzango wrote:Ja mislio kod tebe.govinda wrote:Oj cetnici, hocemo za Bozic u Kravice?
Terazijama tata seta skuplja telo svog deteta...neprocjenjivo..za sve ostalo vehabi master bomb :))
2016-11-17
dzango wrote:Ja ću tebe na neomašćen. Da više uživaš.govinda wrote:Dodji, kolac sam podmazao da ti lakse klizne...dzango wrote:Ja mislio kod tebe.govinda wrote:Oj cetnici, hocemo za Bozic u Kravice?
mojne, ipak smo mi milosrdni prema bagri. kratko ali jebitacno...
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve je to ista fela. Mudžahedini, ISIS, Bosanci. I sve se to isto leči.govinda wrote:Terazijama tata seta skuplja telo svog deteta...neprocjenjivo..za sve ostalo vehabi master bomb :))
govinda wrote:provocator wrote:Niti jedan čovjek iz vlasti Republike Srpske (uključujući Dodu) nikada nije priznao genocid, a mogao bih se zakleti da nije ni tu riječ prevalio preko usana. Od rata naovamo nije se pojavila nijedna politička stranka, opcija, skupina, grupica ljudi u Republici Srpskoj, koja je javno priznala genocid, kako u samoj tzv. republici tako i u Srebrenici. Ni naznake nije bilo, a niti nema, da će se takvo što dogoditi.
ova mi je pjesma najmilija, srebrenice...
Guest- Guest
za ovo sto si napisao,govinda wrote:Terazijama tata seta skuplja telo svog deteta...neprocjenjivo..za sve ostalo vehabi master bomb :))
ja bi ti se iznajebo mater,
pamtio bi dok si ziv
gde si procitao nesto slicno da smo mi napisal
Guest- Guest
oterali smo malog turcina, izgleda da kmeci kako smo ga izdzenosajdisali...
Guest- Guest
Nisu našli kosti milog im Draže, još uvijek ih traže.govinda wrote:Ooooj cetniciiiii, jeste nasli Drazine kosti, o cetniciiiiiii?
Ali zato velika je njihova sreća jer usred Beograda im se kočoperi Kuća Cveća.
U toj kući počiva onaj koji im je Dražu poslao u pakao na večnu stražu.
razaranjem titovog groba ne bismo nasli drazu
i tito je deo nase istorije
i tito je deo nase istorije
Last edited by pizzon on 26/12/2016, 12:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Druze provo za ovo si zasluzio Orden revolucije sa lentom:))))provocator wrote:Nisu našli kosti milog im Draže, još uvijek ih traže.govinda wrote:Ooooj cetniciiiii, jeste nasli Drazine kosti, o cetniciiiiiii?
Ali zato velika je njihova sreća jer usred Beograda im se kočoperi Kuća Cveća.
U toj kući počiva onaj koji im je Dražu poslao u pakao na večnu stražu.
2016-11-17
ono prvo jos imas sanse B-)dzango wrote:Nisam ni golu.maggie13 wrote:nisi ti mene vidio ljutu :0)dzango wrote:Megi nije pozvana na inaguraciju pa se naljutila.
2014-04-12
Nisam nudistkinja ;-)
Inace, ode tema u jad i cemer..pravi blagdanski 'ugođaj' :-S
Inace, ode tema u jad i cemer..pravi blagdanski 'ugođaj' :-S
2014-04-12
RUSKI EKSPERTI SLAŽU SE S TIMOTHY LESSOM: Europa 2035. godine bit će potpuno drugačija
Prema prognozama ruskih stručnjaka, Europu 2035. godine čeka drastična promjena po pitanju granica. Ovu analizu su uradili ruski stručnjaci, na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i ekspertskih grupa sa Zbignjevom Bžežinskim i Samjuelom Hantigtonom na čelu. Ono što je nama najzanimljivije, logično, tiče se Balkana. O tome smo čitali prethodnih dana i od bivšeg šefa ureda veleposlanstva Velike Britanije u Banja Luci, Timothy Lessa, a teorije se poklapaju – teritorij Bosne i Hercegovine bi mogle podijeliti Srbija i Hrvatska, piše Telegraf.rs.
http://poskok.info/wp/ruski-eksperti-slazu-se-s-timothy-lessom-europa-2035-godine-bit-ce-potpuno-drugacija/
Prema prognozama ruskih stručnjaka, Europu 2035. godine čeka drastična promjena po pitanju granica. Ovu analizu su uradili ruski stručnjaci, na osnovu dokumenata CIA, ruske službe GRU i ekspertskih grupa sa Zbignjevom Bžežinskim i Samjuelom Hantigtonom na čelu. Ono što je nama najzanimljivije, logično, tiče se Balkana. O tome smo čitali prethodnih dana i od bivšeg šefa ureda veleposlanstva Velike Britanije u Banja Luci, Timothy Lessa, a teorije se poklapaju – teritorij Bosne i Hercegovine bi mogle podijeliti Srbija i Hrvatska, piše Telegraf.rs.
http://poskok.info/wp/ruski-eksperti-slazu-se-s-timothy-lessom-europa-2035-godine-bit-ce-potpuno-drugacija/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
telegraf :))))))))))))))
2016-11-17
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» ‘Milanović ovaj put nije pozvan…’
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
Page 8 of 15